Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Wiesz co, napewno zauważył... moja mama udaje że nie zauważyła że tata nie pali ( a tata rzucił palenie żeby przyćmić mój sukces, ja się założę ! ) a dopinguje do po cichu tak że to aż niemożliwe, porostu mama nic nie mówi żeby mu o tych fajkach nie przypominać! A poza tym! Przynajmniej masz męża!!! :P Ja nie mam żadnego męża, ani żadnych dzieci i muszę chwalić się zdjęciami zwierząt! ;)

Becia !!! miałam identycznie !!! mój też nie zauważył na początku mimo iż jak paliłam to jak smok :P też mnie to złościło hihi nawet tu pisałam na forum że czeski film jest u mnie w domu... heh no a innym tematem jest to że oczekiwałam miłych słow z jego strony typu "jestem z ciebie dumny" i inne pierdoły...a tu lipaaaa niestety takie są chłopy i już .........

pozatym mój mąż rzucił palenie równe dwa lata temu.. i pamiętam jak dziś że aż za łatwo mu to poszło heh no i go dziwi jak czasem "cierpię" czy cuś w tym stylu.. mimo iż rzucał - nie rozumie mnie zupełnie .... no cóż....tak bywa ;)

jezuu dziś wieczorem przechodzę prawdziwą katorgę heh ani jednego słoniolka hehe ani winogronka no nic nie mogę przegryzc :( aż mnie nosi hehe przez to dziś taka aktywna tu jestem :D

Aniu no w sumie on ma działanie całkiem fajne niby, tylko wiesz o co chodzi o to że jak przezwyczaisz te okolice oka do takiego intensywnego działania to potem nie będziesz mogła przestać go stosować ? NIe wiem czy tak się dzieje to moja teoria. A przecież chyba nie masz : \"skóry pod oczami z widocznymi zmarszczkami, nadmiernie przesuszonej, matowej i mało elastycznej. \" Pamiętaj że widzisz tam 2 razy gorsze zmarszczki niż są one w rzeczywistości! :P

słuchajcie..ale przez noc ten język wygoi się co ?? kurde bo jutra nie przeżyję bez jedzenia hehe za duże by było obciążenie - i brak fajeczki i brak jedzonka heh P.S. albo ja już tu sama zostałam ??? :P

A najlepiej mu becia powiedz: "nie widzisz q... ze q... rzucam palenie i q.... mógłbyś mnie q.... wesprzeć ty ch....." :)

hehe nie mam pojęcia czy przez noc się język zagoi, ale na twarzy na gojenie pomaga mi krem bambino więc może posmaruj go bambinem? ;)

noo dobre :) :D ja pamiętam jak minęły chyba właśnie ze trzy dni i akurat jadąc samochodem zagadywałam mojego M typu.. że wyjątkowo pachnę ostatnio..i wewnątrz i zewnątrz - chodziło mi oczywiście o rzucenie fajek a mój kochany mąż myślał że o perfumach gadam :D no i wtedy był koniec tematu.. dopiero dnia następnego wykrzyczałam mu że nie palę ;P i że jest chyba ślepy że nie zauważył , bo jak dotąd to nonstop wieczorami słyszałam jego narzekanie typu; o boże jak śmierdzi...cuż ty tak kopcisz...no i najczęstsze : palisz tego papierosa ,palisz?? {nie znosił jak kładłam na chwilę śmierdziela na popielniczkę } ech..taki tam terroryzm mały miałam hehehe a teraz ....??? ciiiszaaaa i spokój :) i pachnące z obu stron pocałunki hehehehehehehehe

Bambino jest dobre na wszytsko lalalala... Jak bym poszła do kościoła w niedzielę, przed kościołem umówiła się z babcią "żebyśmy sobie babciu razem usiadły" i przyszła w tym stroju indyjskim!!! O tak! Babcia mi by już nigdy więcej nie wspomniała o kościele !

chciałam jeszcze posiedziec w necie ..ale cóż usycham z nie podjadania hehe to idę spac :) Dobranoc !!!! do jutra !!! jutro będzie 12 dzień BP :D ale jestem z siebie dumna..:P ponad 400 fajek bym wypaliła do tej pory...matko jedyna.. nie zdawał se człowiek sprawy póki nie rzucił tego cholerstwa :D paaaaaaaaaaaaaa 🌻 👄 🖐️

Gość gość
Jesteście dzielne dziewczyny;)Ja już z sentymentu nadal podczytuje topik i dziś az sie uśmiechnełam, jak Ania pisała o zapachu perfum;) Tak, tak, jeszcze inne niespodzianki przed Wami:P Chyba nic nie przynosi tyle profitów co rzucenie tej trucizny.Trzymam kciuki za Becie...kurde, mam przyjaciółkę - też Becie, tyle że 79, za cholere nie chce rzucić fajek. Proszę, bądz madrzejsza od niej. Przysięgam Ci, że bedzie to najlepsza decyzja w Twoim zyciu i że niedługo zobaczysz ile traciłaś zyjąc zadymiona.;)Moj wynik:Nie palę już 241 dni (+ 00g55m35s).Ilość niewypalonych papierosów: 3374.Będę żyć dłużej o 25 dni (+ 18g39m56s)!Zaoszczędzone pieniądze: 1 237,61 zł!16 września bedzie 8 wspaniałych miesiecy;)🖐️

Dziś krótko bo zaraz idę spać. Właśnie wróciłam ze spaceru!!!! Mam tego psa serdecznie dość! Zawsze mu się w roku nocy zachce siku. Przyszedł oczywiście do mnie i płakał i płakał! Udawałam martwą tak jak to się w królestwie zwierząt robi, ale po 30 minutach dałam za wygraną. Na dworze jest tak zimno że nawet sobie nie wyobrażacie! Jak pod koniec listopada. Dziś słyszałam że w weekend mają być przymrozki!!! :/ No komuś coś się chyba pomieszało z tą pogodą! Standal uważam że to jest żeby we wrześniu miały być przymrozki! A co z tymi wszytskim nastoletnimi dzieweczkami które chcą się w szkole pochwalić opalenizną??? NIemniej żeby się szarą pogodą nie dołować informuję że od marca zostało..... tylko 169 dni!!! Odliczanie uważam za otwarte! Marzec Marzec Marzec!!! Ale extra. :) Znów te pączki na drzewach i ostatnie śniegi! Marzec jest jak poranek po dłuuugiej ciężkiej nocy? To absolutnie mój ulubiony miesiąc :) A najlepsze jest to że choćby nie wiem jak ostra, czarna ponura była zima itak zawsze marzec ją pokona :) Cieszycie się na marzec? O niczym innym nie marzę tylko o moim łóżeczku cieplutkim. Od jutra poważnie się biorę za regulację mojego zegara biologicznego. Tak że jutro wstaję o 7.00 i idę spać o 22.00. Dzisiejszy dzień był normalny... Wszytskie moje dni zlewają się w szarą masę... Od rzucenia palenia są dokładnie takie same! Ale nie narzekam, bo widzę całą masę możliwości jaką otwiera mi niepalenie! Zaczynając choćby od tych mazideł które sobie nakupiłam. Jak sobie przypomnę jak siedziałam w środku zimy z otwartym oknem w mrozie bo wietrzyłam pokój! Boooże jak dobrze że nie palę. Kusi mnie w tej chwili na coś, nie wiem czy na fajkę, czy na to żeby sobie grzywkę zrobić. A jeszcze mam jedną koncepcję z tą cerą że poprawiła mi się od wody, bo piję 1.5 litra dziennie jak nic. Dziś się nie kremuję na noc bambinem, bo mi się nie chce spać i uważac żebym nie umazała całej poduszki jednocześnie. Jeden dzień przerwy robię tylko jutro wracam do bambina. Z jednej strony cieszę się na uczelnie, bo znów wszytskich spotka, i znów napiję się kawy z naszego bufetu, ale z drugiej strony jak sobie pomyślę znów ten ciągły stres i ta nauka znów... Ale mam fajne zeszyty i długopis i spinacze kolorowe, hehehe... im jestem starsza, jestem coraz młodsza ;) Idę koniecznie spać! Nie palę już 26 dni (+ 04g20m41s). Ilość niewypalonych papierosów: 523. Będę żyć dłużej o 3 dni (+ 23g59m49s)! Zaoszczędzone pieniądze: 143,99 zł! a gdybym do dziś paliła byłoby tak: Palę już 1792 dni (+ 04g21m16s). Wypaliłem 35843 papierosów. Skróciłem swoje życie o 273 dni (+ 19g19m54s). Na palenie wydałem 9 856,99 zł. 9 TYSIĘCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten drugi licznik bardziej mnie motywuje :/ DOBRANOC!!!!!! :* :) Becia jutro mam nadzieję cię tu widzieć!!!!!!!!

wpisało mi się pod nickiem mojej kuzynki!!! Jakim cudem przecież ona się na bank wylogowała :/ Maaaatko jaki ja dostane opieprz :) Piszcie dużo żeby ta strona poszła w zapomnienie, bo nie chcę żeby ktos się z tej familiji kapnął że ja tu piszę :) TO BYŁAM JA!!!!!

i to jest pilne bo większość rodzinki nie miała pojęcia że palę, a co dopiero że rzucam! :)

cześć :) to i ja się wpiszę :) na razie jako palaczka (fuj) palę od 2002 roku, programik ściągnęłam, zamierzam odstawić tego potworka od października, jakis miesiąc temu myślałam, że w nowy rok..... srutututu, takie oszukiwanie się, co mi da 3 m-ce palenia? nic a i tak będę o tym myśleć w sumie mój \"staż\" nie jest tak długi, ale wystarczający by określić się mianem obrzydliwego palacza (fuj) powinnam założyć sobie nick Bea\'72, może Beci byłoby raźniej tak więc 2 Beaty\'72 będą marudzić i truć na typ topiku a teraz konkret :) Tabexy czają się w szafce i czekają na ten cudny dzień pożarcia ich w nadziei, że poskutkują raz pomogły, więc liczę, że znów sie uda, ale już tak na 100% jasniepan niestety pali, więc zapowiedziałam, że ma od znachora odebrać receptę na tabex i rzucamy razem, bo jak nie to sobie te dupinę odmrozi na zimnie :P do domu nie wpuszczę! na szczęście w pracy siedze z dziewczyną która tez ostawiła fajeczki (na plastrach), więc razem będziemy się wspierać książke, o której piszecie, przeczytałam do połowy..ale ją skończę hmm..obawiam się ataków paniki, szaleństwa, wyrżnięcia połowy wsi i gwałcenia bydła...gdy dostanę głoda :( dzieciom zapowiedziałam, ze będę złą mamusią :P i maja mi wybaczać jeśli chcą bym nie paliła i pachniała :P one też się boją :P ja nie mniej ;) oby mnie w kronice kryminalnej nie opisali :D obawiam sie również obżarstwa :( nie przepadam za słodyczami, więc tu jest plus, raczej jestem makaronowo - mięsożerna, trawe też zjem, ale bez aplauzu...trudno, będę ważyc 150 kg tak więc postanowione, od 26.09. wcinam tabex, a po 5 dniach odstawiam fajki pozdrawiam :)

Gość kachna111
witam was kobitki!!!!!!!!!!! ja jak zwykle musiałam wstać najwcześniej czy ja sie kiedyś wyśpię? becia nie pod dawj sie ja przechodziłam to samo co ty ,normalnie tragedia nikt nie mógł ze mną wytrzymać kupiłam sobie tabletki uspokajające i trochę pomogło teraz jest ok ale tez obrywało się wszystkim i mężowi i dzieciom a ten papieros nic ci nie da będziesz żałowała że zapalisz tak że trzymaj się kobitko bo jak ja dałam radę to i ty na ewno dasz tylko uwierz w siebie a ty mumi za bardzo sie boisz tego rzucenia ale uwierz że ni jest tak strasznie powodzenia monia zabcia co z wami jeszcze spicie wstawać śpiochy!!!!!!!!!!!

Witajcie 🖐️ 👄 noo dziś już lepiej bo słoniolek se podjadam od rana :P język wydobrzał,ale nie do końca więc muszę uważac :) Pandorko - a gdzie klikłas w tym programie że masz ile byś wypaliła jakbys paliła do tej pory ??? fajne to ale aż się boję swojego bilansu cobym zawału serio nie dostała zwłaszcza z wydanej kasy na śmierdziele :P Monikaaa - dzięki za wypowiedz dotyczącą alg :) kupię - nałoży mi kumpela :D to dam znac jakie ja mam odczucia co do tych wodorostów hehe

mumi - dołącz do nas i to szybko !!! ja też rzucam z Tabexem :P i też przez pierwsze pięc dni brania jeszcze paliłam ... powiem ci że teraz na tym etapie co jestem to zdarza mi się bardzo często w ciągu dnia zapominac o tabletce :D chociaż powiem Wam że to opakowanie Tabexu mam od poprzedniego razu co rzucałam ale się po 3 dniach poddałam... i teraz nie starczy mi wiadomo na całą kurację no bo przedtem ileś tam tabl.łykałam ... troszkę się tego obwiam - ale z drugiej strony tak jak pisałam wcześniej zdarza się że zapominam o tabl. więc może nie będzie tak zle jak kurację skończę wcześniej niż na ulotce pisze ??????? hmm....

spróbuję...ale potem po zaznaczeniu ponownie wróci wszystko tak jak było ??? :D

Gość akakakakakakaka
:))

Gość akakakakakakakaa
;)

Gość akakakakaka
:/

ok zrobiłam to i raczej nie będę tego tu kopiowac bo nie chcę i was miec na sumieniu :D:D :D:D fakt że można to potraktowac lekko z przymróżeniem oka .. bo przecież jak w 95' zaczynałam palic to fajki nie kosztowały tyle co dziś :P no i tyle sztuk aż nie paliłam :P teraz od dwóch gdzieś lat przeginałam z ilością wypalanych śmierdzieli :P ale suma niezła wyszła...bożesz...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się