Jessy27 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 witam, też juz jestem czarna:)ale nie z dymu ,hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Aniu B. ja przed chwilą czytałam Twoje wupowiedzi z końcówki sierpnia i bardzo mnie ucieszyło, że też popalałaś na początku kuracji \"Tabexem\" a potem, tak ładnie się trzymasz. Ja też dam radę .... choć ... wczoraj szło mi wspaniale, dzisiaj (trzeci dzień) chce mi się palić jako cholera...:( No nic, nie ma co rąk załamywać tylko się do pracy zmobilizować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 ooo jestem czerna! w realu też bo mi z opakowaniowej mokki czerń wyszła... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kachna111 Napisano Wrzesień 17, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 taaa tak jak na ulotce kazali :P 5-go dnia już zero fajek :) przerażało trochę ale jakoś przeżyłam ;) Dzięki Becia - używałam kiedys do kontaktu te zapachy z tej drugiej firmy {skleroza z nazwą} heeh teraz kupię sobie to co ty :):):) no bo skoro polecasz hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 kachna a ty nadal pomarańcza :) :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 anulla jesteś rocznik 77' ???? przy nicku masz tę magiczną liczbę :P jeśli tak to jesteśmy rówieśniczkami :):):):) bo ja 77'rocznik jestem hihi fakt że końcówka roku bom grudniowa dziewczyna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia72 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Pewnie używałaś Ambi Pur. Jak sobie kupisz to napisz czy Ci odpowiada, wierzę, że Ci się spodoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Pozdrawiam wszystkich w ta przepiekna pochmurna pogode{cześć];) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 pandora a nie wiesz jak dlugo trzeba to face ok brac? mi ostatnio tez sie cera popsula i zastanawialam sie nad tym specyfikiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Ambi Pur - tak,tak :D to miałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Aniu B, owszem magiczne 77 w datowniku ;-) jam z lipca więc mam w sumie trzy siódemki, normalnie dziecko szczęścia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 noo hehe szczęściara :) ja 2 grudzień ;) więc jeszcze mam 30 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 ooo to to się nazywa SZCZĘŚCIE :-) ja się wczoraj aż zachłysnęłam kiedy mnie lekarka o wiek zapytała.... jakoś ciężko przez gardło przechodzi ...;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pandora_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 M I E S I Ą C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pandora_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Julka ja biorę dokładnie 2 tygodnie i 2 dni. PO rzuceniu najpierw mi się bardzo pogorszyła cera, a jak 2 tygodnie temu zaczęłam stosować takie różne cuda znów bardzo mi się polepszyła :) Ale nie wiem od kogo. Jak będziesz chciała kupoważ face okey w necie to powiedz to dam ci adres strony gdzie ja kupiłam bo tam nie dość że jest najtaniej w sieci to jeszcze 2 opakowanie jest za 50% (chyba jeszcze jest) I zaznaczam że nie wiem czy mi się poprawiłą cera od face okey. Tu opisałam wszystkie rzeczy które stosuję.: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3589249&start=150 wpis z 16:04 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pandora_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 M I E S I Ą C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulla77 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Gratulacje Pandoro:) ps. zmykam, życzę Wam miłego, pachnącego popołudnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neri11 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Ogromne gratulacje Pandorko!!!Myślę,że zasłużyłaś na nagrodę,nie myślę,jestem pewna-powinnaś z tej okazji zrobić sobie prezent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 G R A T U LA C J E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wow ja będę miec miesiąc 1 pazdziernika :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pandora_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 hehe dziękuję.... no własnie nie bardzo mogę sobie zrobić prezent... bo same wiecie jak było robiłam sobie prezenty z okazji 1 tygodnia, 2 tygodni, 13 dnia niepalenia, 14 dnia niepalenia, 15, 16, 20, 21, 23, 25 dnia niepalenia i wyczerpałam cały budżet prezentowy na rok ;) Ale zaraz sobie zrobie niesamowicie dobre śniadanko. Być moze jajko na miękko w liczbie trzech. Ale mi to szybko zleciało.... wydaje mi się że niepalę no max 2 tygodnie. A tu 17 już :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pandora_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 monika, monika, eh eh... no nic trudno się mówi i żyje dalej... Ani się waż wiecej! NIe ma sie co wściekać tylko zbieraj się do kupy i wracaj do niepalenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pandora_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 i co wcale ten papieros fajny nie był nie? Założę się że był obrzydliwy! No to teraz już wiesz że nic nie tracisz ! Jeszcze ci pozwolimy liczyć dni tak jak było, ale nie ma bata jeszcze jeden i liczysz od nowa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia72 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Pandora BRAWO! BRAWO! BRAWO! Monia,głowa do góry, trzymam kciuki, DASZ RADĘ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Najważniejsze po upadku od razu faje do kosza i od nowa! Bo jak już zaczniesz sie zastanawiać to bedziesz dalej palić! Ja tak miałam, złamałam sie po 4 dniach, potem po 9. Ale po tych 9 to fajki wrzuciłam do pieca i same sie zjarały:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia72 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 Monia, ważne żebyś tu wchodziła i rozmawiała z nami. Ten topik działa jak przychodnia lekarska, w pozytywnym tego słowa znaczeniu ;) Wiem coś o tym, bo leczę się tu już od wtorku, a co ważne, czuję się coraz lepiej. Tak więc zapraszamy na wizytę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 żeby mi to było ostatni raz ;) pamiętasz? jedziemy na tym samym wózku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 hehe dobre :) chyba nieee bo to markowy wózek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Wrzesień 17, 2008 noo myślę :) no nic "lecę" robic kolację rodzinie :D jeszcze tu zajrzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach