Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

50mam miło nam Cie powitać napisz nam coś o sobie i do dzieła Dasz rade miłego dnia oczywiście bez śmierdziela 🌻🌻🌻

mam prośbę , rzucam palenie i chciała bym wiedzieć czy znane wam są sposoby niewelująće fizyczne objawy odstawienia nikotyny>?? Wiem ze jak przestane palić i ten cały syf będzie wychodził z mojego organizmu to napewno za dobrze się czuć nie będę- JAK SOBIE POMÓC?

Witajcie pachnąco moi kochani!! Witaj na pokładzie 50 mam i vitalijka🌻❤️👄 Mariolka gdzie Twoje sprawdzanie obecności?Ty jesteś wtym dobra?🌻 Kasia tak trzymaj dalej,a jeśli będziesz się tak dalej czuła idz do lekarza🌻 Bella1962 gratuluje piękny wynik🌻 ojejkujejku-dziś 2a miechy bez śmierdziela,gratuluję🌻 ps.zostały jakieś okruszki dla mnie? Milego i pachnacego dnia...🌻 oto mój bilansik: Nie palę już 27 dni (+ 15g22m23s). Ilość niewypalonych papierosów: 829. Będę żyć dłużej o 6 dni (+ 08g01m22s)! Zaoszczędzone pieniądze: 298,51 zł! Waga wzrosla do 83kg. :( ale i nad tym popracujemy tak myślę??

Vitalijka-ja osobiście nie mialam żadnych objawów fizycznych prócz zdenerwowania,ale to winna braku nikotyny,którą dostarczałam mojemu organizmowi. Jesli wychodził zemnie syf czulam się dobrze. Przeczytaj sobie książkę Allen Carr "łatwy sposob na rzucanie palenia".Polecam dobra lektura. Pachnącego dnia....🌻 ps.napisz coś o sobie??

madziuchna- przesłała mi któraś z formuowiczek już, byłam tutaj już wcześniej, nie paliłam-czułam się świetnie ale znowu zaczełam....i dupa zbita... mam i liczniki:) i publikację Bardziej chodziło mi o jakieś sposoby przy rzucaniu palenia zeby szybciej ten syf wylazł! Jakaś dietka, odżywianie- witaminy? minerały? inne specyfiki?? Obecnie nabawiłam sie infekcji alergicznej i juz nie ma zmiłuj-palić mi się chce strasznie, ale dusze sie jeszcze straszniej.....niezapale ..

vitalijka mi poleciła pani w aptece bym piła zieloną herbatę ale liściastą bo to pomaga oczyścić organizm Tak wiec piłam jej sporo miłego dnia i wiecie co upiekłam murzynka i zrobiłam kawke tak wiec chętnych zapraszam

vitalijka-palaczka Aga ma rację herbata zielona oczyszcza organizm,ale ja nic nie biorę,niech sam się oczyści.Brałam tylko Tabex jako dopalacz przy rzucaniu. Agusia jesli stawiasz kawke to poproszę.Lepiej sie dziś czuję to wypiję.Z mleczkiem bez cukru poproszę....❤️

Aga dawaj murzynka i kawkę. Napisałam do ojejkujejku na gadu .Ciekawe czy odbierze.

herbatki mówicie:) -własnie pomyślałam też o czerwonej zamiast kawy, bo jak pije kawe to palić mi się chce...ale faktycznie to zielona oczyszcza!!! zaczyne ją podpijac poczytałam i :mięta? melisa? pokrzywa? no i woda z cytryną- to zamierzam pić:) ale nie łącznie bo wiecie, wiem ze czekają mnie pewnie zaparcia itp historie:( poranne..... będę jeść actiwie regularis???-pomaga podobno dzieki dziewczyny za pomysł z herbatkami:)

Vitalijka ja byłam na tabexie. Nie odczuwałam prawie nic .Ani fizycznie ani psychicznie. Byłam może trochę nieznośna -chyba. Nie przytyłam, brak zaparć, wzdęć. Mam kłopoty ze spaniem.Już od dawna je mam. Pewnie jestem nienormalna. Jedynie to ciągłe myślenie o papierosie. Do tej pory to mam.Jest na pewno lepiej, ale nerwica natręctw trwa. Lista obecności pewnie by się przydała.Mam dzisiaj lenia. Madziuchna dałaś prezent ojejkujejku.Ja już wysłałam.

Palaczko Ago ------> Ja,Marjola,Aram,Sądny Dzien i inne niektóre dziewczynki :D które mam nadzieję chwilowo się nie udzielają znamy się już na NK :D także jak jesteś chętna to jak najbardziej cię zapraszam \"do mnie\" hihi zaraz podeślę linka z NK :) fajnie widziec z kim się pisze :P

Gość ginett34
Hejka najpierw bilans: Nie palę już 54 dni (+ 11g38m16s). Ilość niewypalonych papierosów: 2179. Będę żyć dłużej o 16 dni (+ 15g33m21s)! Zaoszczędzone pieniądze: 762,78 zł! Niestety bilans wagi wypada niekorzystnie, już nawet znajomi zaczęli zauważać, że przytyłam:(. A od świat naprawdę odżywiam sie zdrowo i z umiarem jak nigdy w życiu!: zamiast pieczywa -pełnoziarnista waza, zamiast cukru słodzik, na sniadanie dietetyczne płatki, jogurty activia i zielona herbata, zero masła czy margaryzy.Już nie wspomnę o wyszczuplających balsamach, kąpielach ozonowych, basenie i nartach:(((. Jem mniej i zdrowiej a tyję! Totalnie zmienił mi sie metabolizm po rzuceniu fajek. Kiedy to sie unormuje???

nie moge wysłać ale pamiętam oniej...musi mieć wlonczonego GG. Agusia kawka smaczna.dziękuję...

Bella1962-sto lat,sto lat ,sto lat.....wznoszę toast za Twoje kolejne i kolejne 100 dni BP🌻🌻🌻 Ojejkujejku-gratulacje za całe dwa miechy bez śmierdziela:D:D:D Aga-kawka pychotka;) Vitalijka-witaj ponownie,napisz ile poprzednio nie paliłaś i co się stało,że znów sięgnęłaś po śmierdziela🖐️

Gość lolita222
a ja palilam 6 lat do momentu az nie zrozumialam, ze po paleniu to tylko się smierdzi i nic z tego nie ma oczywiście nie licząc kasy ile sie na nie wydaje..Do decyzji rzucenia palenia trzeba dojrzec,musisz być na to gotowa..ja na początku ograniczałam palenie...No i oczywiście trzeba sobie nawkręcać dużo najgorszych rzeczy na temat palenia.Mi np bardzo zalezy na wygladzie ...a widziałaś może cere nalogowego palacza po kilkudziesieciu latach palenia???Powodzenia i silnej woli życze:)

Mała lista obecności. Przegląd od 01.02.2009 palaczka Aga🌻 Ania B😘 ojejkujejku🌻 madziuchna❤️ nerii 11[:classic_cool: Kasia 3🌻.Rozumiem, że się trzymasz:) Złośliwiec🖐️ Kaaja😘 Grudniówka🌻 jak tam? bella1962❤️ 50mam mam nadzieję, że sobie radzisz 🌻 Vitalijka ❤️ ginett34🌻 lolita🌻 misiek121 🖐️ leloff🖐️ jak piechole jedrek🖐️ grażka66 dajesz radę?🌻 Nevertoo jak sobie radzisz❤️ sadny dzień [😘 ja-ka 🌻 monikaaaa🌻 zen-on 🖐️ Aram55 .Pewnie jesteś zdrowa.Otwórz NK i przyjmij mnie. clapp 🌻 lolita222🌻 Serdecznie wszystkich pozdrawiam, trzymam za wszystkich potrzebujących kciuki.Miłego dnia. 🌻🌻❤️ Nie palimy ❤️🌻🌻🌻

Witam miłego wieczoru bp :D marjola 53 🌼 podpisuje listę obecności 🖐️ :D Bella 1962 🌼 100 dni BP gratulacje :D Ojejkujejku 🌼 2 miechy BP gratulacje :D Dziewczynki i z tej okazji stuk stuk wznoszę toast lampka szampana STO LAT ! STO LAT ! STO LAT! i nigdy więcej śmierdziela :D jestem łasuchem na łakocie szarlotka pyszna :D :D :D NIE PALIMY * NIE PALIMY :D 🖐️ BP

Gość grudniówka
Witam Przepraszam że dopiero teraz się melduję ale w pracy byłam no cóz czarować nie będę jest ciężko ale zobaczymy oby tym razem sie udało gratulacje dla solenizantów no i oczywiście powodzenia wszystkim👄 marjola dzięki że o mnie pamiętasz 🌻

Gość grażka66
Jakoś muszę. Nie palę już trzeci tydzień. A bezsenność to zdaje się efekt uboczny innych moich schorzeń. Ale biorę tabletki nasenne i jakoś funkcjonuję. A propos oczyszczania kupiłam sobie tabletki ziołowe Denoxinal - podobne dobre. Myślę, że po tych tabletkach będzie jeszcze łatwiej. Może parę słów o sobie. Grażyna -43 lata. Miejsce zamieszkania - Lublin. Mąż, 19-letni syn na studiach w Londynie. Zdjęcie poniżej: http://nasza-klasa.pl/profile/3319268 Paliłam 20-30 dziennie.

honory dyzurnej wypelnilam i spadam bo zaraz tu usne doslownie trzymajcie sie i pamietajcie NIE PALIMY tak??tak nio :) 😘

Złośliwiec dobrze, że jesteś.🖐️ Grudniówka dasz radę.Początki nie są łatwe.Coś o tym wiem.🌻 Grażka ładny staż.Super dziewczyna jesteś.Weszłam na NK.🌻 Sadny dzień- dyżurna to tytuł honorowy no i przejściowy. Nie ma obowiązku.🌻🌻🌻

Ludzie......odezwijcie się. Przecież nie jestem tutaj sama. Meldować się. Proszę.............

marjolka jestem w pracy ale melduje sie pachnąco Liste obecności podpisuje Jutro mam wolne to częściej zawiatm

Witam !!! dziękuję wszystkim za życzenia ♥ z tej oto okazji ♥ Nie palę już 100 dni (+ 10g30m12s). ♥ Ilość niewypalonych papierosów: 2209. Będę żyć dłużej o 16 dni (+ 21g05m54s)! Zaoszczędzone pieniądze: 773,36 zł ostatnio pracuje z palącymi osobami namawiają na papieroska częstują ale się nie skusze NIE PALE ......zazdroszczą mi, pytają jak mi się udało i wiecie ...jest mi ich żal jak patrze jak się meczą z tym paleniem ...pokątnie.. w stresie że szef zobaczy.. bieg po kilka machów i do pracy.. każdy niepalący naprawdę jest WOLNY a ja jestem taka dumna że nie palę i dzisiaj mam swoją pierwszą studniowkę Życze wszystkim i sobie wytrwania i wygrania walki z obrzydłym śmierdzielem...... NIE PALIMY.... pozdrawiam całe pachnące grono i wszystkich którzy chcą pachnieć

bella-gratyluję życzę następnych 100 dni🌻 Przepraszam że nie było mnie,ale dopiero wróciłam od lekarza:( jest nie dobrze,ale cieszę się że NIE JARAM i to sie liczy.... Teraz oglądam Na dobre i na złe.Zaraz pójde do łozka bo jutro na wykłady muszę lecieć.... Miłego i pachnącego wieczorku życzę!!! Nie palimy....🌻

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się