Gość Oliwka2009 Napisano Luty 7, 2009 Witam. Zapraszam na stronę córeczki mojej koleżanki http://www.weronika-pomoc.pl Może ktoś będzie chciał pomóc tej uśmiechniętej, a jednak chorej dziewczynce. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 7, 2009 Aram odezwij się.Pozdrawiam. Zapraszam.Przecież nasz czytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 7, 2009 aram55 2wiecej sie to nie powtórzy Aniub przepraszam nie gniewaj sie na mnie chyba trzymam za Was kciuki papa i dzięki za wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 7, 2009 Palaczka Aga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 7, 2009 Jak mnie nie ma to nikt się nie odzywa Odezwijcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Luty 7, 2009 Witam Was!! Ja wlaśnie wróciłam ze szkoły i szukam materiałów na prace kontrolną..... Pozdrawiam pachnąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 7, 2009 :( dobranoc Wam i.......... trzymam kciuki dla Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Luty 7, 2009 a dlaczego ago trzymasz za nas kciuki??? a za siebie??? troszkę się stało niefajnie, ale nie było w tym świadomego działania, tylko lekkie zawirowanie zresztą jak się zorientowałam, to aram już się nie gniewa dobrze postąpiła, że załatwiła sprawę szybko i bez owijania w bawełnę papapa - śpijcie dobrze i oddychajcie pełną piersią ;) a mówiłam, że WIOSNA ? u nas już było 9 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Luty 7, 2009 Aram ----> ok.nie ma sprawy ;) Palaczko Ago ;) ----> jeśli chodzi o mnie to o nic się nie gniewam :):):) Kochani ale dziś był piękny dzionek nie ????? ech...mogłoby już tak być codziennie heh i dla wszystkich !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.wymienprzez.net 0 Napisano Luty 7, 2009 Prosimy serdecznie o przekazanie choć 0.1% kwoty zaoszczędzonej na niepaleniu na rzecz tego chorego chłopca... http://www.wymienprzez.net/Pomoc_dla_Kacperka_!!!-428/Potrzebna_pomoc_dla_Kacperka...-139.html Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.wymienprzez.net 0 Napisano Luty 7, 2009 Link się źle wkleił http://www.wymienprzez.net/Pomoc_dla_Kacperka_!!!-428/Potrzebna_pomoc_dla_Kacperka...-139.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Luty 8, 2009 ech..historię Kacperka śledzę od jakiegoś czasu na bieżąco ... biedny baardzo chory chłopczyk :( życie jest dziwne.................................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 Witam wszystkich serdecznie. Po śniadaniu i po spacerze z pieskiem. Ładny dzień się zapowiada. Nie palimy Miłego pachnącego dnia dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Luty 8, 2009 Witam wszystkich pachnąco!!! Zaczynamy kolejny dzień bez śmierdziela. PACHNIEMY Miłego dnia.Ja lecę do szkoły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grudniówka Napisano Luty 8, 2009 witam ja od dziś zaczynam nowe odliczanie niestety....... ale mam nadzije że teraz będzie ok, jak ja wam zazdroszcze tych dni bez śmierdziela może i mnie sie uda? zycze wszystkim miłej niedzieli bo u nas pada eh.. wczoraj tak ładnie a dziś fe fe jeszcze raz pozdrawiam NIE PALIMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 Grudniówka powodzenia.Dasz radę.Trzymam za Ciebie kciuki. dla Ciebie.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Luty 8, 2009 No ja dopiero po śniadaniu i kawce. Ojej jak mi ostatnio ta kawka smakuje:)! A tak to mam 3 dni wolnego i się lenię:)! A co tam, należy się;). Pewnie się powtarzam ale jeszcze raz Wam powiem: cieszę się, że was mam! Bez was nie dałoby rady:)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NeverTooLate22 0 Napisano Luty 8, 2009 hej przyszlam powiedziec ze dalam ciala na imprezie ostanio....jednak bylo z tym zle i wrocilam....nie chce cholera palic, no nie chce, nawet popalac nie chce.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Luty 8, 2009 witam wszystkich jak zwykle pachnąco !!! Nie palę już 102 dni (+ 05g58m42s). Ilość niewypalonych papierosów: 2249. Będę żyć dłużej o 17 dni (+ 04g24m16s)! Zaoszczędzone pieniądze: 787,31 zł! i palić nie będę !!! bo po co .... pozdrawiam całe pachnące grono ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ tylko serduszka przesyłam bo nic więcej nie umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Luty 8, 2009 miłego wieczorku BP nie palimy :D nie palimy :D pozdrawiam wszystkich serdecznie ale cisza !!!!!!!!!!!!!!!!!! marjola 53 odezwij się i rozkręć towarzystwo :D bo bez Ciebie to tu jest smutno może sprawdź obecność :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 Gdzie jesteście? Na śmierdzielu? Ja sobie kupiłam śliczne pachnące prymulki.{kwiat] Zaczynam odlicznie.Meldować się. Mam 50 jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 No tak nikogo nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 Nic mi innego nie pozostało. Idę na papierocha.Co sobie będę żałować:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 To dla Was: palaczka aga madziuchna ojejkujejku kasia3 vitalijka ania ginett34 neri11 lolita leloff34 jedrek30 bella1962 grudniówka grażka sadny dzien nadiya28l nevertoolate misiek121 kulka777 aksamitka majamajeczka 30zGdanska Proszę się meldować dla tych nie wymienionych. Aram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 8, 2009 marjola nie idź nie wolno on ci nie pomoze przecież wiesz ze ja jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 Złośliwiec Złośliwiec Złośliwiec Złośliwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 Nie wiem jak Wy???????????????????????????????? Ja nie palę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kulka777 0 Napisano Luty 8, 2009 marjola53 -------melduje sie :):):)...282....pozdrawiam wszystkich ...fajnie ze jestes:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 8, 2009 Aga gdzie jesteś???????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grażka66 Napisano Luty 8, 2009 Marjola, dobra prowokacja nie jest zła. Ale założę się, że nie masz fajek w domu. My wczoraj mieliśmy małą imprezkę, no i niestety zdarzyło nam się zapalić po jednym. Ale dzisiaj od rana już grzecznie nie palimy. Ale powiem Wam- warto było. Bo ten papieros mi wcale nie smakował po takiej przerwie i w główce mi się zakręciło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach