Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

he he he mialam troche zajecia i dopiero teraz do kompa dopadlam żabka ciebie to sie az milo czyta :) humorek dopisuje pomimo ze groze ci patelnia a basiek chce ci wkopac :) to bardzo pozytywny objaw :) madziuchna,mamuska,jovik,kachna,zlosliwiec,basiek i żabka oczywiscie tez i wszyscy pozostali ktorzy niechcacy mi umkneli 😘 🌼 😘

Gość
Kinja- prosze bardzo, fajnie że udaje ci się namawiać innych do rozstania ze śmierdzielkiem 🌻 Mamuśka 🌻 basiek 🌻 ❤️ kachna hihihi no więc kochana ja to mam po angielsku a robię tak patrzę na topik kto ostatni się chwalił wynikiem , kopiuje ,wklejam do wypowiedzi i zastępuje swoimi cyferkami. I już :) sadny dzien - widzisz ja tak ze strachu mam. Myślisz że się nie boję patelni albo kopniaków ? :D Regres nam zaginął :(

ja melduje sie pachnąco gdzie pachnącew grono z topiku dziś tylko żabka mamuśka basiek1 kochana 11 kinja sądny dzień si e pięknie zameldowali. Kochani moi meldować sie tu szybko :):) milutkiego wieczorku ide na kolacje mąż przygotował będzie pyszna jajecznica macie ochote to zapraszam

widzisz żabka??zarazasz pozytywem :) ale teraz sie pozegnam i udaje sie na spoczynek :) milego wieczorka i nocki 😘 ❤️ 😘

Sie melduję🖐️ :D 🌻🌻🌻 Nie palę już ok.1643 dni:) (+ 07g51m40s). Ilość niewypalonych papierosów:ok. 41075szt. Będę żyć dłużej o : napewno:D (+ 19g18m05s)! Zaoszczędzone pieniądze: ok. 16.430zł. 🌻🌻🌻 To taki "ręczny" licznik, policzylam po 7,5zł. za paczke, bo kiedys były tansze- czyli srednia za 4,5 roku. To taki mój pierwszy licznik:P Tylko gdzie ta kasa?????;);):p Pozdrawiam pa ps. Złosliwiec z Regresem napewno poszli na piwo- ech te chlopy... a tu ich brak:(

ech jovik, jovik- dawno sie szkołe kończyło:( Na pewno- errata:)

To i ja się pachnąco przywitam i zamelduję 🌻 Nie palę już 539 dni (+ 12g00m39s). Ilość niewypalonych papierosów: 10790. Będę żyć dłużej o 82 dni (+ 10g10m06s)! Zaoszczędzone pieniądze: 4316,00 zł! da się żyć bez śmierdzieli więc trzymajmy się dzielnie i NIE PALIMY żabko czyżbyś o tym zapomniała? ale cieszę się że nadal jesteś z nami ...tak trzymaj Pozdrawiam Wszystkich bez wyjątku 🌻 🌻 :D

Gość kisskissbangbang
"Witamy w wieku braku niewinności". Zapraszamy, do naszego świata, który czasem wyda Wam się zabawny, czasem niewiarygodny, a czasem po prostu beznadziejny, ale przede wszystkim jest to N A S Z świat! Będziemy podejmować tematy perwersyjne, słodko-gorzkie, szokujące... Carmen&Erin www.kissbangbangkiss.blogspot.com

to i ja sie zamelduje ale nie w najlepszym humorze dzisiaj myslalam ze pozabijam wszystkich w kolo a mnie zabiora do warjatkowa w pasach bezpieczenstwa:D najwazniejsze ze nawet nie pomyslalam o smierdzielach zeby zapalic wczesniej to bym chyba z 5-ec naraz wyjarala i to jest najwazniejsze zeby w takich sytuacjach nie lapac smierdziela no dobra dosyc tych smutkow jest dobrze dzien minal jutro bedzie lepiej

to i ja się zamelduję pachnąco jeszcze... Nie palę już 467 dni (+ 00g46m48s). Ilość niewypalonych papierosów: 14010. Będę żyć dłużej o 107 dni (+ 00g40m43s)! Zaoszczędzone pieniądze: 5674,44 zł! żabko-----ani jednego śmierdziela.... basiek----nie Ty sama kochana miałaś trudny dzień...ja też mam... :( sądny dzień-----kochana jesteś👄 jovik----👄👄 (w weekend majowy mam wolny więć odpiszę na e-mala,na którego czekasz już chyba pół roku) PRZEPRASZAM CIĘ KOCHANA... dla reszty dziewczynek---👄🌻 a chłopacy----???? niezapomnijmy o miśku,jędrku...ostatnio też się niemeldują....halo halo chlopcy gdzie jesteście... Jeszcze na dodatek system antywirusowy mi się skończył w kompie i muszę wydać parę groszy na wgranie go na nowo.... buziale wielkie idę złożyć swoje zwłoki do łóżeczka... dobranoc,kolorowych snów..

Gość
No to i ja się przywitam i ... Uwaga też się pochwalę :D Nie palę już 1 dzień (+ 22g06m48s). Ilość niewypalonych papierosów: 56 Będę żyć dłużej o (+ 04g40m43s)! Zaoszczędzone pieniądze: 30.80 zł O lol szok :D :D :D :D :D :D :D

Gość Jesteście monotematycznymi.

No to ja się melduję w pochmurny, deszczowy czwartek. Taka pogoda to jest do spania, a nie do wstawania. Ale jak człowiek musi pracować do heja do roboty. MY NIE PALIMY 🌻 MY PACHNIEMY 🌻

hejka🌻🖐️ mamuska---rzeczywiscie jestes ranny ptaszek🌻 madziuchna--jak dzisiaj samopoczucie mam nadzieje ze jest lepiej🌻 bella 1962--🌻 zabka---jak tam kochana wszystko gra 🌻👄 farbowana_lisica--🌻 Regres--gdzies ty 🖐️ zlosliwiec--🖐️ kachna11--🌻 Kinja--🌻 sadny dzien--🌻 pachnaca aga--🌻 jovik--🌻 idla calej reszty--🌻🖐️ p.s.pije poranna kawe i zaraz ide troche na ogrod choc u nas zimno ale trzeba cos posiac i odreagowac sie:D

Tylko jeden papieros powoduje, że zaczynamy palić na samym początku. Tylko jeden papieros, mający nam pomóc przetrwać trudne chwile, niweczy większość prób rzucenia palenia. Tylko jeden papieros powoduje, że palacze którym udało się wyjść z nałogu, wpadają ponownie w tę samą pułapkę. Czasem były palacz chce tylko sobie udowodnić, że już nie potrzebuje papierosów, lecz ten jeden papieros wystarcza. Smakuje on paskudnie i utwierdza palacza w przekonaniu, że nie uzależni się ponownie lecz w rzeczywistości jest już za późno. To właśnie myśl o tym jednym, szczególnym papierosie często nie pozwala palaczom podjąć próby walki z nałogiem. Myśl o pierwszym papierosie z rana lub tym zaraz po posiłku. Wbij sobie jasno do głowy, że nie ma czegoś takiego jak tylko jeden papieros. To jest reakcja łańcuchowa, która potrwa przez całe życie jeśli jej nie zatrzymasz.

MOTYWATOR Nie palisz już: 37 dni Zaoszczędziłeś już: 416.25 PLN! Wydłużone życie o: 6 dni i 19 h Płuca zregenerowały się o: 1.13 %

kachna masz racje nie wolno sie skusic nawet na tego jednego bo to juz jest zguba cos o tym wiem mi jest bardzo ciezko ponad 35-latach palenia i 1-ej probie zucenia wiec nie wyciagam reki po tego smierdziela dzisiaj to wzielam sobie tabex bo mi zostalo nie wiem czy dobrze zrobilam ale co mi tam jest lepiej no to troche sobie porobilam na ogrodzie wsadzilam cebulke jutro reszta teraz kawusia i do pracy sie trzeba zbierac odezwe sie wieczorem dla wszystkich pachnacych idla tych co chca rzucic (warto) 🌻🌻🖐️🖐️🌻🌻

Gość
U mnie wiosna za oknem :D ale samopoczucie nie najlepsze :( to nie jest chęć na śmierdziela [na szczęście] tylko tak mnie połamało że ledwo co ogarniam co się dzieje na około. Basiek ---> ❤️ 👄 kachna---> no weź nie strasz ... :( ja się nie dam :P 👄 ❤️ Mamuśka --->👄 madziuchna --->❤️ Farbowana ---> gdzie sie ukrywasz ? {kwiat] bella 1962---> taki krótki zanik pamięci przeżyłam i żałuje o tej pory :( ale nadal tu jestem i nadal walczę 🌻 Kinja---> 🌻 sadny dzien---> ❤️ 👄 pachnaca aga---> 🌻 jovik---> 🌻 Regres---> zlosliwiec--->👄 Mam na koniec pytanie : Gdzie się podziały następujące osoby : regres. Asiek1982, Rzucaczka, Witch 321, Bronka 12. Mocca. Marzycielka.fragles69. Jullka01. zupek, kairanka, cambri. kalina. Kto może niech się melduje :D Dla wszystkich 🌻 🌻 🌻 I dla tych o których przez pomyłkę zapomniałam 🌻 🌻 🌻

Gość ewusia1983
to mój trzeci dzień bez papierosa! jest mi chwilami ciężko,ale jak czytam to forum to widzę ,że to naturalny etap po zaprzestaniu kopcenia fajek.Przyjmiecie mnie do swego pachnącego grona?

Gość
Właśnie usiadłam przy komputerze z kawusią:D mały daje mi w kość ... wchodzi do piekarnika, do szafki na kosz na śmieci, liczy jajka w lodówce i robi kogel mogel, wrzuca wszystko co popadnie do pralki i robi pranie, i ostatnio strasznie mu smakuje woda z WC. No to sobie po marudziłam i starczy już. Tak w ogóle to weszłam tutaj po to, żeby się wam pochwalić :D przeszłam test i wróży to tylko mój sukces w nie paleniu. Otóż zawsze jak podejmowałam próbę ze śmierdzielem i wytrzymywałam już nawet kilka dni zawsze dawałam się skusić jak przychodził mój tato (nałogowiec) zawsze chętnie mnie częstował a ja wracałam do nałogu. Jak nie paliłam te 86 dni mój ojciec przyszedł może z 10 razy :) bo kategorycznie zabroniłam palić u mnie w domu. I co się stało dziś przyszedł pierwszy raz po dwóch tygodniach :( nie to żebym się nie cieszyła tak? ale już miałam na końcu języka... ugryzłam się tylko i zjadłam marchewkę :D i teraz czuję się rewelacyjnie i po prostu jestem WIELKA :D:D:D Ewusia 1983 ---> Witaj na pokładzie Pewnie że cię przyjmiemy 🌻

Gość
zapomniałam się podpisać :D

Gość
o kurczak znowu :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się