Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

siemka 🖐️ pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona 🌼 :D u mnie pada deszcz siedzę w domu i tylko myślę co dobrego jest w lodówce jestem po obfitym obiedzie a dalej jeść mi się chce :( a znowu się poprawiłem 3 kg :D idę i zaparzę herbaty :D ******************🌼 ********************* żabka 🌼 8 dni zuch dziewczynka :D 🌼 bo nie palić to coś pięknego 🌼

siemka 🖐️ pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona 🌼 :D u mnie pada deszcz siedzę w domu i tylko myślę co dobrego jest w lodówce jestem po obfitym obiedzie a dalej jeść mi się chce a znowu się poprawiłem 3 kg :D idę i zaparzę herbaty :D ******************🌼 ********************* żabka 🌼 8 dni zuch dziewczynka :D 🌼 bo nie palić to coś pięknego 🌼

brawo Regres :) juz za chwileczke juz za momencik :) żabka he he masz rozmach ;) tyle razy cie wkleilo hihi basiek kachna zlosliwiec nasz kochany 😘 😘 😘 żabka pytalas o nerwy---pierwsze dwa tygodnie podobno nie szlo ze mna wytrzymac,jezdzilam po wszystkich rowno i bez wyjatku :) potem wrocilam do normy :)

hejka🌻🖐️ Spiesze powiedziec ze wytrzymalam dzisiaj bylo o wiele lzej :D Nadal jestem BP :D

hejka🌻🖐️ Spiesze powiedziec ze wytrzymalam dzisiaj bylo o wiele lzej :D Nadal jestem BP :D

hej🌻🖐️ Wlasnie wrocilam z pracy i od razu sie melduje nadal nie pale, dzisiaj bylo o wiele lepiej i smierdziel mnie opuscil to dzieki Wam dziekuje z calego serca ❤️

hejka 🌻🖐️ Wlasnie wrocilam z pracy i odrazu sie melduje ja nadal nie pale smierdziel mnie opuscil nie wiem na jak dlugo:D dzieki Wam czuje sie dobrze bo tu jestescie z calego serduszka ❤️ dziekuje

Gość
basiek jestes wielka {usta] :D :D :D :D :D

Gość
basiek jestes wielka {usta] :D :D :D :D :D

basiek1 🌼 hejka hejka 🌼 🖐️ BP :D dziś w pracy rozmawiałem z zawodowym palaczem takim samym jak ja byłem i w trakcie naszej rozmowy zaczął nerwowo i złośliwie drwić z tego ze ja nie palę bo on nie będzie przyjemności się pozbawiał no i powiedział mi ze co ja mam z tego ze nie jaram wiec nu odpowiedziałem ze ja kiedyś jak paliłem to samo tez mówiłem ale teraz już wiem jak śmierdzi palacz ze nie mam już kaszlu zginął mi chroniczny katar który miałem zawsze rozróżniam zapachy no i w ogóle to tak mi się spodobało to nie palenie ze już nigdy nie zapalę bo nie palić to jest coś pięknego i po tym wszystkim zrzedła mu mina i zaczął szyderczo się uśmiechać ale w tym uśmiechu widziałem zazdrość :D

basiek 1 ciesze sie że wytrzymałąś Pamietaj nasze motto nie palimy pachniemy 🌻🌻🌻 Pamietaj ze nie palić to coś pieknego (kolejne motto) i nagradzaj się kup sobie perfum balsam czy coś co Ci sie podoba zrobi przyjemność , ale pamietaj nie pal i nie myśl o śmierdzielu wyganiaj go drzwiami i oknami Ja dzis pół nocy z bólu się zwijałam zabek mi nawalił, a majgorsze to jest że ja go rok temu kanałowo leczyłam i dzis sie dowiedziałam że miałam spaprana robotę i dlatego tak jest i znowu kasa aj myśle że wszystkim Wam minął miło dzień pomimo deszczyku. a teraz miłego wieczorku Wam życze i włąśnie madziuchna gdzie jesteś , ojejkujejku melduj sie i wszyscy chwalcie sie bilansikami i meldujcie to jest mój Nie palę już 507 dni (+ 06g10m43s). Ilość niewypalonych papierosów: 13188. Będę żyć dłużej o 100 dni (+ 17g55m37s)! Zaoszczędzone pieniądze: 4649,01 zł!

basiek 1 ciesze sie że wytrzymałąś Pamietaj nasze motto nie palimy pachniemy 🌻🌻🌻 Pamietaj ze nie palić to coś pieknego (kolejne motto) i nagradzaj się kup sobie perfum balsam czy coś co Ci sie podoba zrobi przyjemność , ale pamietaj nie pal i nie myśl o śmierdzielu wyganiaj go drzwiami i oknami Ja dzis pół nocy z bólu się zwijałam zabek mi nawalił, a majgorsze to jest że ja go rok temu kanałowo leczyłam i dzis sie dowiedziałam że miałam spaprana robotę i dlatego tak jest i znowu kasa aj myśle że wszystkim Wam minął miło dzień pomimo deszczyku. a teraz miłego wieczorku Wam życze i włąśnie madziuchna gdzie jesteś , ojejkujejku melduj sie i wszyscy chwalcie sie bilansikami i meldujcie to jest mój Nie palę już 507 dni (+ 06g10m43s). Ilość niewypalonych papierosów: 13188. Będę żyć dłużej o 100 dni (+ 17g55m37s)!

basiek 1 ciesze sie że wytrzymałąś Pamietaj nasze motto nie palimy pachniemy 🌻🌻🌻 Pamietaj ze nie palić to coś pieknego (kolejne motto) i nagradzaj się kup sobie perfum balsam czy coś co Ci sie podoba zrobi przyjemność , ale pamietaj nie pal i nie myśl o śmierdzielu wyganiaj go drzwiami i oknami Ja dzis pół nocy z bólu się zwijałam zabek mi nawalił, a majgorsze to jest że ja go rok temu kanałowo leczyłam i dzis sie dowiedziałam że miałam spaprana robotę i dlatego tak jest i znowu kasa aj myśle że wszystkim Wam minął miło dzień pomimo deszczyku. a teraz miłego wieczorku Wam życze i włąśnie madziuchna gdzie jesteś , ojejkujejku melduj sie i wszyscy chwalcie sie bilansikami i meldujcie to jest mój Nie palę już 507 dni (+ 06g10m43s). Ilość niewypalonych papierosów: 13188. Będę żyć dłużej o 100 dni (+ 17g55m37s)!

basiek1 🌼 hejka hejka 🌼 🖐️ BP :D dziś w pracy rozmawiałem z zawodowym palaczem takim samym jak ja byłem i w trakcie naszej rozmowy zaczął nerwowo i złośliwie drwić z tego ze ja nie pale bo on nie będzie przyjemności się pozbawiał no i powiedział mi ze co ja mam z tego ze nie jaram wiec nu odpowiedziałem ze ja kiedyś jak paliłem to samo tez mówiłem ale teraz już wiem jak śmierdzi palacz ze nie mam już kaszlu zginął mi chroniczny katar który miałem zawsze rozróżniam zapachy no i wogule to tak mi się spodobało to nie palenie ze już nigdy nie zapalę bo nie palić to jest coś pięknego i po tym wszystkim zrzedła mu mina i zaczął szyderczo się uśmiechać ale w tym uśmiechu widziałem zazdrość :D cos się dzieje ze nie chce wysłać co napisałem a jak już wyśle to parę razy to samo:(

zlosliwiec tez mialam kiedys podobna sytuacje,gadalam ze znajomym na gg w pewnym momencie tak kuszaco mi pisal cos w stylu a teraz ide walnac sobie takiego dymka w pluco tak lekko i przyjemnie a ja mu na to wyslalam taka animacje szkielet palacy fajke z dopiskiem "tak bedziesz wygladal" he he wiecej tematu nie poruszal

zlosliwiec tez mialam kiedys podobna sytuacje,gadalam ze znajomym na gg w pewnym momencie tak kuszaco mi pisal cos w stylu a teraz ide walnac sobie takiego dymka w pluco tak lekko i przyjemnie a ja mu na to wyslalam taka animacje szkielet palacy fajke z dopiskiem "tak bedziesz wygladal" he he wiecej tematu nie poruszal

Gość
Dzisiaj cały dzien w biegu zajęłam się porządkami wiosennymi :D troszkę padam ale ani razu nie pomyślałam o śmierdzielu :D :D 👄 👄 oczywiście trzymam dyżur :D :D :D

Gość
Dzisiaj cały dzien w biegu zajęłam się porządkami wiosennymi :D troszkę padam ale ani razu nie pomyślałam o śmierdzielu :D :D 👄 👄 oczywiście trzymam dyżur :D :D :D

zabka--dziekuje Ty oczywiscie tez sie swietnie trzymasz i tak trzymaj 🌻👄 zlosliwiec--to tez dzieki Twoich debowych palcow my sie tu trzymamy jestes wielki🖐️❤️ pachnaca aga---dziekuje Tobie takze za mile slowa i za wsparcie🌻❤️ Regres---wytrzymalam dziekuje za zyczliwe slowa 🖐️❤️ sadny dzien-----dzieki ze tu jestes 🌻❤️

zabka--dziekuje Ty oczywiscie tez sie swietnie trzymasz i tak trzymaj 🌻👄 zlosliwiec--to tez dzieki Twoich debowych palcow my sie tu trzymamy jestes wielki🖐️❤️ pachnaca aga---dziekuje Tobie takze za mile slowa i za wsparcie🌻❤️ Regres---wytrzymalam dziekuje za zyczliwe slowa 🖐️❤️ sadny dzien-----dzieki ze tu jestes 🌻❤️

Witajcie kochani:) W końcu dzień wolny i czas na odgruzowanie mieszkania i siebie odtrolowanie;) U mnie dzisiaj cały dzień słonko było, deszczu na szczęście nic a nic.O śmierdzielu nawet nie myślę,za bardzo.... Moja szefowa,z którą zawsze wychodziłam na fajkę,jak tylko nas odwiedza to zawsze pyta jak papieroski....Ona strasznie by chciała rzucić,nawet tabex od nas w prezencie dostała.No ale jak każdy z nas tutaj wie,do decyzji o rzuceniu trzeba dojrzeć samemu... Buziole dla wszystkich kochani:)

Nie palę już 170 dni (+ 03g29m02s). Ilość niewypalonych papierosów: 2382. Będę żyć dłużej o 18 dni (+ 04g42m21s)! Zaoszczędzone pieniądze: 833,71 zł! No zapomniałabym się pochwalić!:D:D:D:D:D

Nie palę już 170 dni (+ 03g29m02s). Ilość niewypalonych papierosów: 2382. Będę żyć dłużej o 18 dni (+ 04g42m21s)! Zaoszczędzone pieniądze: 833,71 zł! Zapomniałabym się pochwalić :D:D:D:D:D:D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się