mariola18 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 kapi84 ______a ty jaki masz staż w paleniu??? jeśli mniejszy niż ja i sądny to chyba widzisz ze nie warto czekać aż 18 lat z decyzją rzucenia palenia?!! prędzej czy później i tak trzeba rzucić więc po co później jak można prędzej????!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 ta az zmarszczek na twarzy dostaniesz wiecej niz skory:D kapiszonie paskuda jakas ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 a tak wogóle to gdzie reszta towarzystwa???? julcia atydea ja-ka dodob i inne pachnące dziewczyny... wyłazić!!! natychmiast! co my tu mamy same z sadnym dniem dzis wieczorkiem powiekszać ilość postów???*-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość damy radę Napisano Czerwiec 5, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 chodz idzoemy na piwo co tu bedziemy tak same siedzialy:D a 30-stka to gdzie sie podziewa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 sadny dzien piwka nie lubie ale chyba sobie drina zrobię! jutro dopiero mam na popołudnie do pracy więc..... ooo ktoś nowy się pojawił??? damy radę _____kim jesteś??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 a ja lubie piwko:D driniol ,raz na ruski rok tez moze byc,bo tak to mocniejsze alkohole raczej odpadaja.a wiesz co jest pychotka??kawa z ekspresu ze smietanka cukrem i advocatem-pychotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 mmmm musi byc pychotka ... wypróbuje.... a mówiąc drin nie mam na myśli cięzkiej artylerii - moj ulubiony to czerwone martini plus sok grapefruit rubinowy plus cytrynka plus kostki lodu mnaimmmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 o widzisz a ja ten twoj przepis bede musiala poprobowac:D a gdzie ty wlasciwie mieszkasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 a w jaworznie mieszkam to na śląsku jest *-) a nam z jaworzna wszystko można hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 to teraz przynajmniej wiemy czemu tak dlugo palilysmy he he bo my i tak widzimy czym oddychamy,tzn w gliwicach akurat jest stosunkowo czysto:D a w jaworznie mam rodzine;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 oj mariola18 rodzinke mam w Jaworznie a klikam z Trzebini:) Więc blisko mamy do siebie gdyby któraś z nas kopa potrzebowała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 do mnie tez!!do mnie tez!!:D ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 no proszę to my prawie po sąsiedzku jesteśmy hihi ja w jaworznie tez juz mam czyściutkie powietrze .... a jakie w domku teraz mam czyściutkie.... aż milutko że hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 w jaworznie powietrze sie oczyscilo bo nariolka rzucila palenie he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 fajnie dziewczyny wiedzieć że jesteście blisko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 ha!! i co nam teraz powie trojmiasto?? ;p umawiaja sie na rowerki o piwko bez nas:( ale my na piwko tez juz mozemy sie umawiac :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 no proszę śląska trójca hihihii choć nie - mordusiak to małopolszczanka jest! a jak ja się urodziłam to jaworzno też było w małopolsce hihi a mordusiaczku ja jeżdzę czesto do trzebini i za też - jeżdze kopa fundować mojemu bratu za papierochy ale on nic nie chce kumać niestety .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 rozowa zabka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atydea 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Jestem jestem,żyję..:P Zabieram się za \"naukę\" - czytaj: improwizację materiałów na jutrzejsze kolokwium z metodologii, nie palę rzecz jasna, zastanawiam się co zjeść,wiem wiem późna pora strasznie.. A teraz takie coś mi do głowy na biegu przyszło,ahh jak dawno nie miałam weny do swoich wierszy tak teraz zacznę chyba tworzyć poematy o papierosach, o niepaleniu hihi :-) \"Camel,L & M,każda fajka... To nie jest bajka.. Dmuchniesz,chuchniesz no i cuchniesz.. Na ubrania,nawet Perwoll nie pomaga Wyrzuć paczkę,zapalniczkę.. Schowaj na dno popielniczkę,otwórz okno Zmień firanki..Wypij wina ze dwie lampki.. Weź marchewkę..Przegryź sobie.. I zapomnij o tym głodzie..Głodzie strasznym,tak śmierdzącym, ogłupiającym i narkotyzującym..\" Kobitki proszę Was oceńcie,śmiać mi się chce z tego mojego wierszyka,ale coś mnie naszło teraz,ojj żebym nie była tylko konkurencją,zagrożeniem dla JA-KIEJ ;-] Dobrej nocki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 spoko ja-ka uklada rymowane stopki i opisy na gg ty wiersze tak ze pomiescicie sie obie a wierszyk fajny podoba mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 no proszę proszę ! ja tu widzę że co poniektóre dziewczyny to się z powołaniem minęły! jakież to tu talenta jeszcze odkryjemy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 a to sie okaze dopiero he he ale radosna tworczosc kwitnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 nooo____ a ja czytałam gdzieś ze po rzuceniu palenia spada IQ_____ a tu zupełnie na odwrót*-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 no co ty he he moze powinnam sobie sztucznej inteligencji troche zrobic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 ja tam uważam że samo rzucenie palenia dowodzi o wysokim IQ! i tego sie trzeba trzymać! *-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 o widzisz i to jest argument za,a tempaki niech se pala dalej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 oj dziewczynki ja juz mykne do spania,wychodza moje nerwy i walka z komputerem,na oczy prawie nie widze to dobrej nocki wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 papatki miłej nocki dobranoc buziole do jutra jutro też jest dzień .... BP *-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 No tak, chwilę mnie nie ma a tu już dwie strony więcej:D. Miałam gościa, dwa piwka wypiłam. W sumie jeśli chodzi o picie to nie widzę różnicy-nie ciągnie mnie. A piwko lubię lubię:D. hihi. Dziś był kryzys, chciało mi sie ale przetrwałam-7 dzień. Nie wiem jak jutro.. Na rozmowie w pracy.. A wogóle to ide spać, troszke sie zjarałam słońcem;). A poza tym to się dziś ważyłam-waga w miejscu po tygodniu tyle samo co było. Papa dziewczynki :D! Do jutra:D! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach