Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-laleczka

glupie lale

Polecane posty

Gość nie-laleczka

co myslicie o tych wszystkich laleczkach ze sztucznymi paznokciami farboanymi wlasami i ktore uzywaja tylko kilku slow och ach o jejku (to tak z przymrozeniem oka) czasem to sa inteligentne dziewczyny ale po co robic z siebie slodka idiotke?! :)

Gość Myślimy
że są sztuczne :P

Gość laseczka*****
Bo faceci leca na takie jak my...

są mi obojętne... obchodzi mnie los tylko mojej rodziny... :)

Gość hehehhhhehhehee
co, PMS mamy, że tak się rzucamy? a najbardziej gryzoe, że te, co sa inteligentne tez tak sie zachwoują? łobożesztymój, czy już innych na tym swiecie problemów nie ma :P

Gość taka jednalala
Boze zazdroscicie nam tego poprostu bo na takie jak my "laleczki" wszyscy zwracaja uwage - nikt kolo nas nie przejdzie obojetnie albo beda zachwyceni albo nie - tu nie ma miejsca na obojetnosc bo zawsze jestesmy zauwazane czego nie mozna powoiedziec o szarych i cichutkich myszkach

Gość ale pierdolisz
sroły

Gość taka jednalala
pozdrawiam szare myszki :P

Gość ja laaaallleczkkaaaa
to proste, aby oszukać przeciwnika (pamiętacie historię Klaudiusza?), i żeby zmusić do myślenia takie "nie -laleczki" jak autorka topiku.

cenie sobie naturalnosc co nie znaczy ze chodze bez makijazu ale jest on dyskretny a nie maska na twarzy jak u wiekszosci

A co myślicie o szarych myszkach w wielkich brylach, brudnych połamanych paznokciach, zaniedbanych nieułożonych włosach i w ciuchach-workach sprzed 10 lat? Że są ponadprzeciętnie inteligentne? Ludzie! Nie oceniajcie po pozorach.

Gość e he he
Hmmm moze nie dba o siebie bo ciezko pracuje lub sie uczy bu ha ha

Hmmm to dziwne, bo jest pełno kobiet, które się uczą, pracują, prowadzą dom i potrafią o siebie zadbać.

Gość e he he
Tak ale inteligencja tez nie grzesza

choć czasem trudno mi powstrzymać się od śmiechu gdy widzę taką różową królewnę śpiącą pod solarium, muszę przyznać, że smarkula ma rację... morał: bez przegięć ani w jedną, ani w drugą stronę🖐️

ja napisalam ze nie potrafie zrozumiec kobiet ktore robia z siebie slodkie idiotki wcale nie mowie ze sa malo inteligentne tylko po co to robia i czy maja w tym jakis swoj cel skoro degraduja siebie do poziomu glupich lalek

Tzn. z tego co zauważyłam ostatnimi laty to społeczeństwo po latach fascynacji blondynkami z powodu fenomenu lalkie Barbie w latach 80-tych i 90-tych od 2000 roku \"zachłystuje\" się farbowanymi blondynkami i obecnie jest na etapie \"wypluwania\" takiego wizerunku kobiety co objawia się ogólną niechęcią do wszystkiego co sztuczne. Wiele lat temu wszystko co kiczowate miało powodzenie ale obecnie jest już tylko symbolem kiczu, denerwuje, drażni i generalnie ląduje na śmietniku. Obecnie jest moda na kobiety zadbane i NATURALNE (nie mylić naturalności z zaniedbaniem bo te pojęcia są całkiem różne). Generalnie obecnie największym powodzeniem cieszy się powrót do natury. Agresywne, farbowane blondynki są coraz rzadziej spotykane. A jeśli się zdarzą to kojarzą się z kiczem i bezguściem. Na ulicach obecnie królują brązy. I mówię to ja - farbowana blondynka!

A ja bede wierna swojemu kolorkowi - rowniez blond! Moga sobie mowic co chca mnie to nie obchodzi bo znam swoja wartosc i tylko to sie liczy!!!

Ale wogóle nie rozumiem skąd się wzięło, że jak ktoś ma farbowane włosy, makijaż i sztuczne paznokcie, to od razu musi być głupią słodką idiotką. Jest pełno tak wyglądających kobiet, które są bardzo inteligentne i pełno głupich szarych myszek. A do wysokiej opalonej blondyny przylgnęła etykietka lali albo poprzez słynną aktorkę - Pamelę, albo z zazdrości przez szare myszki. Z drugiej strony jak laska jest głupia i zaniedbana to i tak nikt na nią uwagi nie zwraca. A skoro nikt nie zwraca uwagi na szare myszki, to nikt nie zauważa, że w tej grupie kobiet również są idiotki.

Dorzuc do tej grupy paris hilton wydlada jak lalka moze i jest inteligentna ale chyba radosc jej sprawia udawanie lodkiej idiotki

Moze i bycie lalka barbie ma soje dobre strony ale jakos narazie nie widze w tym nic pozytywnego wrecz przeciwnie-ludzie cie zaszufladkuja i masz przerabane wtedy ech wiec po co to wszystko