Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-laleczka

glupie lale

Polecane posty

Gość alanis-88
mnie najbardziej przerazaja tae wzsystkie panny ktore przesadzaja z solarium. czytalyscie moze na www.mydziewczyny.pl artykul o solarium?? nawet nie wiedzialama ze to az tak szkodliwe, ale i tak baaaardzo rzadko chodze! a te - w srodku zimy wygladaja jak murzynki, makabra, nie wyobrazam sobie jak beda wygladac za 20 lat. jesli jest tu jakas dziewczyna ktora czesto chodzi na solarium to niech sovie poczyta tamten artykul, bo watryo wiedziec, ze sie sobie samej taka krzywde robi!

Gość płomyk
Idiotki nie zawsze są takimi idiotkami, jak się sądzi. Idioci tak. Marcel Achard

wiem ze mam taki pseudonim \"opalona\" ale na solarke nie chodze - ale spojrzcie na twarz panienek ktore przeginaja z solarium>> skora postarzala i pomarszczona ble

nadal nie podoba mi sie....... Są ludzie, od których wszystkiego co wiedzią i mają do przekazania, dowiadujesz się i uczysz w 15 minut. I nie chodzi tu tylko o różowe lalki. Nota bene znam różową lalę, która z pamięci cytuje Kafkę i Dostojewskiego, studiuje dwa fakultety i rozmowa z nią to prawdziwa przyjemność. To nie jest tak, że dziewczyna głupiej od różowych ciuchów, tylko tak, że bezkrytycznie naśladują styl różnych Paris Hilton itp. w przeważającej mierze dziewczyny z jeszcze nieukształtowaną osobowością. Sama mam na czole wypaloną szkarłatną literę i nie lubię przypinania ludziom łatek, mam głupi zwyczaj traktować ludzi z sympatią i szacunkiem, jakkolwiek nie wygladają i jakiekolwiek mają zainteresowania. Tyle, że każdemu trzeba dać szansę. Ale nie muszę utrzymywać bliskich kontaktów z ludzmi, którzy mnie nudzą lub irytują, bez względu czy ubrani są w glany, ramonezkę i noszą na głowie iroka, czy też w różowy sweterek i białe botki.

A co do tej zazdrości, której motyw się ciągle tu przewija... Noszę glany, skórzane gorsety i podarte kabaretki, lubię misz masz punka, cyber i gothic lolita. To co pewnie mi zazdrościcie... nie? ;) :D Tak jak komus się może mój styl nie podobać, tak samo może się komuś innemu nie podobać styl barbie.

Gość OKT
ja nie rozumiem czemu piszecie ze np rozowe blondyny czy wogole nawet ufarbowane odrazu dają dupy mowie tu do tych co wypowiadali sie wczoraj wieczorem na stronie 4 ja mam długie paznokcie (swoje) jestem zafarbowana na czarno mam ciemną skore ale to nie od solarki jak kazdy kretyn uwaza tylko poprostu mam to po rodzicach i jakos jestem dziewicą nadal i nie mam zamiaru sie pchac komus do łozka bo nie jestem kurwą jak niektore tu co sie wypowiadaly a majwiekszyk kretynem to jest tu PRAWDZIWY FACET I NIE LALECZKA!!!!!!

Czytaj uwaznie co pisze ja zadalam pytanie PO CO ZNIZAC SIE DO TAKIEGO POZIOMU - poziomu pustej lalki barbie??? 90% z tych panienek to zwykle glupie zdziry!! (lacznie z toba)

Gość dobreeee
To ze jestes dziewica nie oznacza ze nie jestes zdzira - pomysl o tym :P

Gość alanis-88
halo, halo! ten topic byl chyba o czyms innym, nno nie?? jesli ktos od razu musi sie klocic i nie ma za grozs tolerancji to ja w tmy momencie nie wiem kto tak naprawde w srodku jest pusta glupia lala.... sorry ale np. moim zdaniem takie przeginanie z solarka to totalna glupota, tak jak wywalanie kasy na gory ciuchow choc np. brakuje na inne, ze tak powiem, madrzejsze rzeczy. ale jesli ktos ubiera sie jakostam po prostu dlatego ze lubi, ale glupi nie jest, to.... to juz inna sprawa :) i ja wiem, ze takie osoby tez sa, wiec prosze nie badzmy ograniczeni

wiecie jakie to sa glupie lale... niekoniecznie blondynki z solarium, nie. glupia lala to taka ktora chichocze z taka sama jak ona przyjacioleczka i wsadza nos w nie swoje sprawy. glupia lala to tez zazdroscnica o wszystko i musi byc zawsze w centrum uwagi. zazwyczaj nic soba nie reprezentuje, poza modnym ciuszkiem. taka dla mnie jest glupia lala.

Gość OKT
no prosze to nawet modne ciuszki oznaczają ze ktos jest głupi o kurwa wy chyba nie wiecie co piszecie najpierw ze wiesniara to lala w wiesniackich rozowych ciuszkach a teraz w modnych tez wiesniara hmmm zal mi was dziewczyny do NIE LALECZKI sama jestes zdzira taka WYGADANA jestes bo nikt cie nie widzi i tu mozesz byc madra w gebie ale na serio napewno nic sobą nie reprezentujesz bo jestes głupią szarą myszą ktora rucha sie raz na rok jak dobrze pojdzie a tak wogole to nie rozumiem czemu ja niby jestem zdzira skoro ami nie jestem blondynką ani nie nosze rozowych ubran I JESTEM WYKSZTAŁCONA :/dziwne poprostu zazdroscisz dziewczynom ktore s ą łądne stac je na modne ciuszki itp i pewnie boli cie to ze ty sprzedajesz warzywka na straganie a jakias ładna blondynka zarabia kupe kasy bedąc modelką lub pracuje w jakies dobrej firmie bo mimo wyglądu moze i łatwej jest wyksztalcona i wcale nie daje dupy jak kazdy tu tak uwaza

Gość takie jest moje zdanie
OKT to wlasnie typ glupiej lali probuje robic wiele szumu ale jej to nie wychodzi i zamiast uzywac konkretnych argumentow to rzuca kurwami i innymi przeklenstwami BRAWO :P z reszta widac po uzywanym slownictwie jaki reprezentuje poziom

Gość a jednak
bycie modelka - wiekszosc dziewczyn zna ambitniejsze wyzwania to raz .....dwa modelki(polki) teraz nie sa piekne sa raczej przecietne wyrozniaja sie tylko wzrostem i tym ze sa chude bo na pewno nie uroda reszta to makijaz ktory i tak zbyt wiele nie pomaga - taka jest teraz moda na bezplciowe chudzielce

Nie, no w byciu modelką nie ma nic złego, a dobra modelka musi mieć całkiem dobrze w głowie poukładane. Głupia lala to dziewczyna, której własny wygląd, cuchy, kosmetyki i faceci przysłoniły cały świat. Nic poza tym jej nie interesuje. Jeszcze może z wyjątkiem pieniędzy i intryg. Takie głupie lale noszą się w różnym stylu, al;e tak samo nie ma o czym z nimi pogadać.

Gość nodi19
zgadzam się z powyższą wypowiedzią, bo przecież wiadomo,ze każda kobieta lubi dobrze wyglądać. Ale są laski,które albo są albo-o zgrozo!-robią z siebie głupie idiotki....

Gość niestety ale
GLUPIE ROZOWE LALE - to juz patologia

Gość a kogo obchodzi
twoje zdanie??

Ja jestem wysoka blondynka, mialam tipsy..chodze modnie ubrana i wcale nie uwazam sie za glupia idiotke..lubie swoj styl i nie rozumiem w czym macie problem..a raczej dziewczyna ktora zalozyla ten topik..

Gość do idiotek
zaloz jeszcze cos rozowego bu ha ha

ALKOHOLIK nigdy nie przyzna sie ze jest alkoholikiem...(ni doviera to do niego) ....a GLUPIA LALKA nigdy nie przyzna sie do tego ze jest glupia :P nic dodac nic ujac!!!

Gość okt
do PRAWDZIWEGO FACETA: a głupi idiota nigdy sie nie przyzna ze jest idiotą!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Do wszystkich na tym topiku
Wiecie co ? To wy macie problem A nie te lale

Gość farbowana
Poczytałam trochę wpisów z tego topiku...i cóż mogę stwierdzić po lekturze: jeśli masz włosy zafarbowane to jestes głupia, jeśli masz tpsy- jesteś głupia, jeśli chodzisz na solarium jesteś głupia- fajnie:) A co jeśli dziweczyna farbuje włosy na brązowo?? Wtedy już jest ok?? Jeśli ubiera się na szaro to już wszystkim odpowiada?? Każdy nosi takie ciuch jak mu się podoba, ma taki kolor w jakim się dobrze zcuje i już. Komuś coś nie pasuje - to niech nie patrzy.Proste. A najważniejsze żeby we wszystkim zachować umiar - w ubiorze, makijażu i kłapania jęzorem....

Gość A prawdziwy
facet nie przyzna się nigdy, że jest kobietą, nie no zwykłą lalką, bo jak na kobietę, to posiada stanowczo zbyt mało godności. Bo poniżaniem siebie jest tak naprawdę osądzanie innych i to w tak prymitywny sposób. Bo, ze nie jesteś mężczyzną to pewne. Faceci może to świnie, ale kobiety są okropnie wredne. Sprawdza się jak widać, często. Dla pewności, by nie padły w mym kierunku zbędne inwektywy zaznaczę, że co prawda należę do płci żeńskiej, ale paznokcie mam krótkie, włosy w naturalnym kolorze a szafa, co prawda pełna ubrań, bo lubię się dobrze ubierać, ale brak w niej różu, jest za to dużo zieleni, odcienie szarości, fioletu, czasem błękit. Nie rzucam się, więc z zawiścią, patrzę na to ze szczerym politowaniem. Co prawda, to prawda, ale nie wam tę prawdę roztrząsać obrażając przy tym zupełnie niewinnych. Gdyby to było jeszcze o konkretnej sytuacji, ale generalizowanie w ten sposób to już przesada. Głupi jest przede wszystkim brak kultury, jakim się wykazano na tym temacie. Nie mówiąc o tym, że o niebo gorsze są takie zachowania od zupełnie nieszkodliwej panny w nieudanym makijażu. Nie podoba się? Powiedz o tym przyjaciółce, jeśli nie możesz przez to spać i zajmij się sobą. Pokaż klasę, jeżeli wymagasz tej klasy od innych.

Gość eesfrsef
tak samo jak mowicie ze nie kazda babka jest glupia lala tak samo nie kazdy facet to swina :P

Prawdziwy facet to moj brat(niestety) bo w koncu skad by sie tu wzial?! Ja nie mam zwyczaju pisania ale on tak Tylko nie rozumiem czemu sie denerwujecie przeciez to jawna prowokacja...a on ma z tego zabawe; wiec po co dpowiadac na jego komentarze?!

Do osób o nickach \"farbowana\", \" A prawdziwy\" Zgadzam się z wami calkowicie. Podyskutować można ale te obelgi to już gruba przesada.