Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pioter

Pomoc i opieka dla samotnej młodej matki lub kobiety w ciąży

Polecane posty

Gość pioter

Cześć! Jeśli Jesteś w zaawansowanej ciąży, lub niedawno zostałaś matką i masz problemy finansowe albo inne, których nie możesz sama rozwiązać i nie Masz nikogo, kto mógłby Ci pomóc, nie załamuj się! Może wreszcie Twoje kłopoty mogą zniknąć..... Jeżeli tylko przypadniemy sobie do gustu i porozumiemy się w kilku istotnych kwestiach, to mogę zaopiekować się Tobą...... Nie proponuję sponsoringu, a raczej pewien rodzaj przyjaźni. Jeśli naprawdę potrzebujesz pomocy - pisz śmiało. Załącz koniecznie kilka aktualnych fotek i opowiedz szczerze o swoich problemach i potrzebach. Może wspólnie uda nam się je rozwiązać? Podając swój numer telefonu możesz przyspieszyć nasze spotkanie... Kilka słów o mnie: 39L/172cm/brunet/oczy nieb./ sylwetka prawie ok./dyrektor/żonaty Pozdrawiam cieplutko Piotr

Gość he he he he

Gość co za menda
obrzydliwość :P:P:P

Gość I jak taka kobieta
ma o sobie mysleć, że jest Twoja utrzymanką? Samotne kobiety w ciąży (i nie tylko samotne, każda kobieta w ciąży) potrzebuje miłości, ciepła i pomocy w codziennych sprawach A to jest o wiele ważniejsze niz pieniądze. A Ty Piotrze, z racji swojego stanu cywilnego - jedyny plus za szczerość, ze tego nie okrywasz - chyba nie jesteś w stanie tego zaoferować

Gość co za menda
ciekawe czy równie szczery jest wobec swojej żony :P fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:P

Gość a dlaczego tylko
te w ciązy i te co niedawno rodziły? Kręci cię coś takiego? Chory jakiś :-P

Gość a będziesz
smarował mi bliznę na kroczu kremem i robił okłady na bolące hemoroidy????

Gość a w jakich istotnych
kwestiach musimy się porozumieć? Bo to dość ciekawa propozycja.

Gość pioter
To znowu ja!Oczywiście temat, który zamieściłem na tym forum to żart! Chciałem poprostu sprawdzić jakie jest nastawienie kobiet do takich niemoralnych propozycji.Nie mam 39 lat, żony itd.,itp. Po co mi takie dane? Były mi potrzebne do napisania pracy magisterskiej. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, nawet te niekulturalne. Cóż...To też jakaś informacja o nastrojach społecznych. Jeszcze raz dziękuję za pomoc . Pozdrawiam Piotr

Gość ale za to jak bardzo
morakna prace piszesz - buhahahahahahah