Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ach te imiona

ach te imiona...a jakie sa Magdy, Magdaleny.....hmmm????

Polecane posty

Gość ach te imiona

poprostu ciekawy...

Gość Magda-lena
tajemniczne, uparte, z poczuciem humoru, czasami złośliwe, wrazliwe , towarzyskie i znoszące słowa "musisz"..;-)))

Gość ach te imiona
chyba nieznoszące slowa "musisz"??

Gość mięciutie w dotyku i sexy

Gość co trzecia panna
w tym kraju w okloicach 20-28 ma na imię Magda...więc ja bym co do charakteru nie uogólniała

Gość Magda-lena
ano....!!! faktycznie NIEznoszace...aha !!! i nie maja podzielnje uwagi !!o !!! :-)))) masz rację -nie można uogólniac,ale...jaks cząstka prawdy w tym jest :-) pzdr

Gość ach te imiona
moze i ma, a moze nie ma..ale sa Magdy i Magdaleny(to sa i podobne, ale i inne imiona).

Gość Po prostu
Strasznie plebejskie i oklepane imię. Tak samo jak Kaśka.

Gość cała w błękitach
imienia nie lubię, ale za wyjatkiem jednej mi znanej magdy wszystkie są OK

Gość sa wporzadku....i sa przede
wszystkim wierne(ja akurat taką znam):)

Gość sa piekne.. no nie wieszystkie
ale większość:)

Gość znaczenie imion
Magdalena potrafi iść za głosem serca, zdolna jest do poświęceń na rzecz szczytnych celów, do niesienia innym pomocy i tworzenia natchnionych dzieł. Imię Magdalena związane jest z potęgą uczuć, zdolnością do wielkich namiętności i wielkiego oddania. Magdaleny są wrażliwe i wyczulone na subtelne sygnały, których większość ludzi po prostu nie dostrzega, ale jednocześnie nie ulegają złudzeniom. Mają dar jasnego widzenia rzeczywistości oraz niewątpliwy życiowy spryt. Kobiety o tym imieniu dążą do tego, żeby poznać życie w całej pełni: w takim samym stopniu pociągają je rzeczy idealne - poezja, sztuka i filozofia, co sprawy tego świata - rywalizacja i pieniądze. Uroda Magdalen tkwi głównie w witalności. Zdarza się, że silnie działają na mężczyzn, choć wcale nie są pięknościami z okładki. Małżeństwo i dom nie są raczej dla Magdalen celem samym w sobie. Ich celem jest życie na wysokich obrotach.

Gość bombelllek
a ja jestem ciekawa, jaka jest kamila??? wogle skad mozn a takie inforacje wziac??

Gość he he he
maja zadatki na dziwke!!

Gość znaczenie imion
Kamila jest zagadkowa, interesująca i pociągająca innych. Potrafi swoją osobowością zauroczyć towarzystwo. Chętnie i wiele przebywa poza domem, umie znaleść się w obcych środowiskach, szybko jedna sobie przyjaciół. Osoby te są gruntownie wykształcone, posiadają dar popularyzacji wiedzy, krytycznie odnoszą się do wszelkich pseudonaukowych doświadczeń. Są lubiani, ale i nienawidzeni, dla jednych dobrzy, dla drugich źli. Nie przywiązują się do partnera życiowego, ani dzieci. Domu rodzinnego nie prowadzą. Lubiš zmieniać partnerów, są bardzo zazdrośni, potrafią wywoływać afery miłosne.

Gość a ja mam żonę Magdalene..
i uważam że to anioł, no ale czasami ma ten anioł rogi, ale to tylko dodaje jej uroku sa naprawde kochane i kochaja mocno jak same wiedza ze sa kochane

Gość ja jestem Magdalena
I to prawda rzeczywiscie nie cierpie nic nie robic nudze sie ,lubie zycie na wysokich obrotach

Gość Madzie sa piękne ale tez
potrafia ostro zajsc za pazurki

Gość a ja kocham Cie Madziuserce

Gość a ja kocham Cie Madziu
❤️❤️👄❤️❤️ tak miało byc:)

Gość sa słodziutkie jak ciasteczka.
,..magdalenki....

Gość Marudzia
Taaa, ja jestem Magdalena i jestem taaaka slodka, ze juz mnie mdli od tej slodyczy ;)

Gość wszystkie Madzie
górą !!!!!!!!!!!!!!!! :p jak smiecie pisać o jakichś kamilach na Madziowym topiku akysz !!!!!! i to prawda że jestesmy wrażliwe, słuchamy glosu serca i jesteśmy oddane!! to że niecierpimy nudy i stagnacji też sie zgadza :D

Gość mooonikka
A jakie są Moniki???:D

Gość mooonika
ee widze ,z enic nei wiecie na temat Moniki:D szkoda..:(

Gość up_up
hop w góre na czesć wszystki Madź :D

Gość magdy3
a nas jest trzy sztuki :) i przestawiamy sie nowopoznanym osobom "cześć jestesmy magdy" ... i jestesmy podobne do siebie :) cenimy niezależność i zabawe.. ale jak kochamy to do bólu... może aż za bardzo :) pozdrawiamy inne Magdaleny !!

Gość marketing
hm... mogę powiedzc ze MAgdy są ..... a przynajmniej ta która znam jest "zajebista" co innego GOSKI - wredne krowy :DDDDD Maaaagdalena...magdalena ...kocham Cię .....tesknie dniami i nocami Miłość jest jak cień człowieka, kiedy ją gonisz - ucieka , kiedy uciekasz , to goni Eliza Orzeszkowa

Gość mar....keting
hm... mogę powiedzc ze Magdy są ..... a przynajmniej ta która znam jest "zajebista" co innego GOSKI - wredne krowy DDDD Maaaagdalena...magdalena ...kocham Cię .....tesknie dniami i nocami Miłość jest jak cień człowieka, kiedy ją gonisz - ucieka , kiedy uciekasz , to goni Eliza Orzeszkowa :)

Gość magda...... jest magda
ja jestem wesołą osóbką, często zdarzają mi się rozmaite wypadki, nie ma dnia, bym czegoś nie wylała, złamała, zbiła, przewróciła, jak coś się ma komuś przytrafić, to zawsze mnie Śmieję się z tego, bo na to rady nie ma , jestem już taka Znam inne Magdy, mają podobnie, może zieg okolicznoći, a może magia imion 👄