Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reggaewoman

zielona góra

Polecane posty

Gość reggaewoman
nie zgodze sie do konca.... co do ludzi proponuje zamiekszac w poznaniu ;) zwlaszcza na jednym z wielu osiedli... pomocni az sie chce medale roznosic, pod klatkami cale zgraje, wieczorem to lepiej uwazac, w dzien moga cie skroic i nikt nie zareaguje, znam z autopsji - centrum poznania pelno ludzi na przystanku nikt nie zareagowal na wolanie... strach dziecko tam wychowywac... moze masz jakies zle doswiadczenia z ludzmi, 2 lata i sie otaczasz wstretnymi ludzmi?? zadziwiajace... to kim jestes? my od pierwszych chwil mielismy pomocne dlonie od obcych zupelnie osob... co do winobrania to przyznaje... dla mnie nic wielkiego, ale ja rozumiem tych ludzi gdzie maja wychodzic jak tu jest jedna taka impreza na rok, a z tymi pijanymi to wyolbrzymiasz, jest wiele rodzin z dziecmi ktore ida z nimi po balonika, na karuzele itp... i jakos ich rodzice sie nie zataczja... a stragany i jedzenie fakt za duzo tego ale slyszalam ze podobno od przyszlego roku ma ich byc o polowe mniej... gazeta lubuska chyba nazwala to wielkim supermarketem i tu sie zgadzam ;) mnie nie ciagnie na takie spedy ;) a pijakow wszedzie pelno... poznan pod tym wzgledem nie wypada lepiej jak nie gorzej... jak pomieszkasz w poznaniu to mozna podyskutowac...

hejka przekolorowlas to wszytsko taotalnie az takiej beznadziei to tu nie ma, a winobranie nie jestem tygodniem alkoholika bo jest wiele imprez i cos sie dzieje poza tym nie cale miasto chleje na umor:P Ja lubie to miasto bo jest jakies takie bardziej przytulne, poznan natomiast jest duzym szarym miastem gdzie wszyscy pedza i zgadzam sie tu z reggaewoman.

Gość hmhm .....
kiedys znalam faceta z ZG, uzywał nicka LIRK, a na imie miał Rafał i chyba mieszkał na Dolnej, jexdził fajną niebieską hondą

Gość ZG fajne miasto

Gość co z tego że fajne
jak nudne :o

Gość właśnie wróciłem z tego zajefa
jnego miasta :o dowiedziałem się że jedyny klub na jako takim poziomie zmienił właściciela i od jutra zmienia nazwe na Brooklyn i będzie organizował hiphopolowe imprezy :o no kurwa nieźle zatem żeby gdzieś wyjść to można będzie wybrać pomiedzy mafijną dyskoteką "Studio", dresiarską stodołą "Winirnią" a dennymi klubami studenckimi typu Kotłownia w której głównie kotłują się nastoletnie kurewki :o żenada ale nie ma co w mieście planowana jest budowa drugiego Tesco ;) to już chyba piąty kurwa hipermarket na tym zadupiuuuuuuu

Gość to poieknie zes wreszcie
wrocil :P

Gość Nuta
Się wcale nie znacie!!!:P:D:D:D ZG to jedno z piękniejszych miast! a ze Wasze kryteria to tylko paby i kluby...to jest własnie żenada:( Jadąc przez inne miasta same betony..a w ZG aż się oddychać chce! Zachowania ludków jak gdzie indziej-żadnych czarów nie ma:( ale miasto i okolice to..!!!same płuca Polski! A drogi...?jako w większości ...no może poza okolicą małopolski bo tam to juz calkiem fatalnie. A tu jest wszycho!!! i rozrywka i kultura i spokój i błogość:D:D:D

dodam jeszcze ze mieszkalam w Poznaniu przez 12 lat a od 10-u lat mieszkam wlasnie w Zielonej górze :)juz sie przyzwyczailam do tego miasta, na poczatku bylo trudno ale teraz juz bym nie chciala go zamienic na Poznan, moze to z powodu ludzi których tu poznalam....

Mam tam kilku znajomych :-) Macie fajny aeoroklub! Kiedyś w Czerwieńsku były największe zloty fanów DM. Do tej pory są, ale już nie tak ogromne :-) Pozdrawiam Zielonogórzan! 🖐️

Gość odswizammmm

Gość lokalna patriotka
Zielona Góra to fajne miasto, jest UZ, sa fajne kluby, gdzie można obejrzeć ciekawe kabarety :) A także ładna starówka bo odnowiona

Gość reggaewoman
cherry i tu sie zgadzam, ludzie sa tu ciekawi, pewnie nie wszyscy ale jakos sie tu lepiej mieszka ;)

Gość afta
Ja jestemale z okolic z,.G.Bardzo lubie te miasto,a na winobranie co roku jeżdze :)

Gość nnnnnnnnnnnikkkkkkkktttttttt
ja tez z zielonej i jest sympatycznie

Gość Oliwka2009
Witam. Zapraszam na stronę córeczki mojej koleżanki http://www.weronika-pomoc.pl Może ktoś będzie chciał pomóc tej uśmiechniętej, a jednak chorej dziewczynce. Dzięki.

Mieszkam w Zielonej trzeci rok. I podoba mi się!Owszem, zbyt kulturalnych rozrywek tu nie ma, nawet repertuar do teatru jest bidny, ale i tak mi sie podoba. Ma swój klimat i niepowtarzalny urok. Zależy kto co lubi... ja nie lubię ogromnych miast ani małych, Zielona jest taka w sam raz :D Co do klubów, polecam Kawon i Słodko- Gorzką, która zresztą do Kawonu też należy:)

Gość .tzyniczna_marysia_
gdzie mieszkasz gofra?

Gość ZDECHŁ PIES
FALUBAZ!!!

Gość .tzyniczna_marysia_
nie no zuzel odpada :P

Gość anitak4
Hej, Wszystkich z Zielonej Góry zapraszam na: http://alterpolska.pl Mamy tam własną grupę, w której obrębie toczą się ciekawe dyskusje na temat naszego miasta i wiele innych ciekawych tematów. Jeśli chcecie poznać innych mieszkańców to warto tam zajrzeć :)

Gość germanistka...
Studiowałam w Zielonej, kocham to miasto :-)

Gość hahahahaa
tylko patrzec jak beda tu pisac zakompleksiency z Gorzowa:D