Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiandan

Dlaczego kobiety wolą czesto wrednych sk.... od miłych facetów?

Polecane posty

Gość Wiandan

No wlasnie, dziwne to prawda? A zaciekawiło mnie to dlatego, ze w ostatniej ankiecie na pytanie którego faceta by wybrały : Bohuna czy Skrzetuskiego, 87% powiedziało ze Bohuna! To taka ciekawostka

Gość ja nie wolę
:)

Gość aj nio
bo Bohun był przystojniejszy :p

Gość lib
Bo tu chodzi o seks. Ci bardziej "dzicy" uchodzą zazwyczaj za bardziej pociągających i bardziej sprawnych seksualnie. Tak jak kobiety wola fantazjować o tych "Bohunach", tak i faceci często fantazjują o rożnych "Dodach" i "Mandarynach". Jednak na stałe kobiety wybiorą raczej takiego faceta, który będzie potrafił zaopiekować sie rodziną, podobnie faceci będą woleli spokojniejsze i inteligentniejsze dziewczyny.

Gość Dana27
To tak jak z meżczyznami. Ktoś kiedyś powiedział ze ludzi dzielimy na tych, którzy beda dobrymi mężami/żonami dobrymi ojcami/matkami, natomiast najbardziej pociagają nas pod wieloma wzgledami inne osoby. Facet który jest miłym facetem nie bedzie wrednym sk.... a wredny sk.... nie bedzie miłym facetem(ten który jest szalony nie bedzie odpowiedzialny, a ten który jest odpowiedzialny nie bedzie szalony). A my chciałybysmy i jedno i drugie, zredztą wy tez. A kobieta zazwyczaj jeśli ma 10 partnerów w życiu to 8 to włsnie te wredne sk.... Wolałbyś być mezem czy przelotną znajomością?

O przepraszam!!!! Jak ktoś twierdzi, że Bohun był skurwysynem, to chyba nie czytał \"Ogniem i mieczem\"!!;-) Dziwicie się facetowi?? Kocha babke, robi dla niej wszystko, oddaje jej cały swój majątek, broni jej i jej opiekunów, którzy przez lata obiecują mu jej rekę, a potem przyjeżdża jakiś żołnierzyna-wymoczek i szast prast oddaja mu panne za friko!!! No sorry, ale też bym się wkurzyła!!!!

Gość dddd
Ponadto bohun był zawadiaka i wszędzie szukał zaczapki. Był naprawde zajebistym facetem, który chciał SIŁĄ zatrzymac dla siebie Helenę która kochała innego. To się nazywa ideał!!!!! Mysle że jakbym zgwałcił jakąs laske co mi sie podoba, też bys stwierdziąła ze jestem boski... To tez było wspaniałe, obiecali mu helene bez pytania jej o zdanie.... ach aż sie wzruszyłem, zakochalem sie sam w tym Bohunie....

ddd Ty chyba na prawdę tylko fim oglądałeś i to z przerwami na siku!;-) Bohun nigdy nawet nie dotknął Heleny!!! Traktował ją jak boginię. To że ona się zakochała w innym to jedno, ale to, że wszyscy po kolei go brzydko mówiąc \"ruchali\" to inna rzecz. Wcale mu się nie dziwie!!!!

Gość dddd
słaby człowiek z tego bohuna był, nawet nie potrafił przyjąc z godnoscia porażki, to ze go wszyscy "ruchali" to ich sprawa nie heleny,ja tez wszycy "ruchali" obiecujac bohunowi jej reke. U Hopryny to ona z włąsnej zapewne woli przebywała;) A z Zagłobą to tak tylko sobie sie ukrywałą dla zabawy.

Nie, nie przebywała w Horpynowym Jarze z własnej woli - ale miała byc stamtąd wypuszczona (Bohun tak zadecydował!!! mogła odejść wolno)!!!! Poprosił (!) ją tylko, żeby została w Jarze do momentu zakończenia działań powstańczych w okolicy (chodziło o jej bezpieczeństwo). Niestety fircyk Skrzetuski miał lepsze pomysły;-)

Gość daniel olbrychski
Luelle chyba najwyzszy czas wyjsc wreszcie z domu , pobyc troszke z ludzmi , zabawic sie gdzies a nie uczyc sie ksiazek na pamiec bo jak bedziesz w tych ksiazkach tak siedziala to ani bohuna ani skrzetuskiego nie poznasz

Gość sarsan
a może pozna :P

Gość wwowwww
zachęciliscie mnie do przeczytania ogniem i mieczem. lece wygrzebac zakurzone biedaczysko z polki. dzieki

Gość ja wole milych facetow

Gość gość
:P