Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mientowy

kto siedzi jeszcze w w pracy

Polecane posty

Wiem, wiem ze jestes chlop na schwal, choc oczywiscie nie znam tego pana kompletnie!! to byl taki dowcip slowny;) och do domu... slucham sobie na sluchawkach wlasnie Two of Us Beatlesow, i te piekne slowa: \"we going home\":)

zajaczek, lord ---------> dobre :) fajnie sie z wami rozmawia/pisze/gaworzy ale coz... obowiazek wzywa - pora do domu :) do zobaczenia/uslyszenia jutro od samego rana :) (wersja dla lord - od poludnia ;) ) milego wieczoru, i nie przemeczajcie sie :)

Gość dzień dobry wieczór
ja do 18 i jestem smutna.....:( :( :(

do widzenia do widzenia... ja tez biegne w podskokach i z przysiadami... Wspolczuje tym co do 18. Ale, poniewaz nic tak nie pociesza jak cierpienie blizniego, powiem ze biore do domu cala statystyka i ksiazki do poduszki...

Gość dzień dobry wieczór
Hej.... :( smutna i zła na siebie i nic mi nie wychodzi i .... w ogóle handra .... jakiej cholernie dawno nie miałam........

w sumie to pewnie juz nie pogadamy bo ja też do 18 i zaraz zwijam żagielki ale moze innym razem:) nie badź smutna życie wbrew pozorom nie takie straszne jest i z każdej sytuacji jest jakieś wyjście :) :) :) pozdrawiam i trzymaj się cieplutko

Gość dzień dobry wieczór
Dzięki!!!! napewno tu jeszcze do was zajrzę, bo fajne ludziska jestescie!!!!! Buźka!! i papatki!!!!

witaj mientowy sorki ale dziś mam taki dzień ze szkoda gadać spotkania za spotkaniem a jeszcze mnie czeka i to niedługo następna narada robocza ech.. szkoda gadać :( :( :( a tu tak pięknie na dworze !!! ale widzę że Ty dzielnie strzeżesz naszego topiku i chwała Ci za to :) :) :) ja to już dziś pewnie za dużo nie zaglądne ale jutro postaram się meldować częściej no nic spadam gdyby się pojwił lord to pozdrowionka dla Ciebie :) jak tam nasze kontakty z dworem pracujesz na tym mam nadzieje że tak.....

Witam! Jezusie, 7.14, czlowieku, toz to glucha noc!!!!!!!!!! No... Wczoraj mielismy na chacie zebranie dotyczace wielkiej, tradycyjnej imprezy, ktora odbywa sie co semestr. W zeszlym bylo ponad 300 osob.I, musze sie pochwalic, losowalismy lazienki i udalo mi sie!! Kumpel wylosowal, musi oddac swoja toaleta na potrzeby calej imprezy... To sie nazywa szczescie.

a jednak jestescie :) juz prawie postawilem krzyzyk na naszym topiku :( ja mam dzis dzien z papierami - pisze - wysylam, pisze - wysylam i tak qwa w kolko juz raz zmienialem toner w faksie... lord - to ta big imprezka to prawie oktober fest :) i 300 ludzi za przeproszeniem sika w jednym kibelku :) toz to nawet toi-toi moze nie poradzic ;)

no jestem juz po wszystkich spotkaniach :) głowa mnie boli już dziś mam jeszcze coś do załatwienia po za zakładem pracy a później jadę już prosto do domku pozdrawiam Was kochani i życzę milutkego popołudnia i wieczoru wiedzę mientowy ze ty też dziś nieźle śmigasz po klawiaturce skoro nie zagladasz na nasz topik :) do jutra pa może będzie luźniejszy dzień w końcu piatek i zaraz po nim weekend wiec nie ma się co przemeczać :) :) :) pa

czesc Zajaczku, czesc Mientowy... .... mam zdjecie tego goscia, akurat w momencie kiedy go wylosowali. takiej miny to zapewniam Was nawet John Cleese nie zrobi;) a obok rogale od ucha do ucha, bo wszystkim kamienie z serc spadly. Widze, ze dzis ostro pracujecie. Ja mam wolne bo chwilowo nie mam zielonego pojecia o tym co mam dalej robic... juz mnie kusi, zeby zalozyc topik na kafe, moze ktos wie lepiej

racja, zapieprz mam niezly, czasu troche jest zawsze z samego rana i ok. 16.00 :) lordzie - to moze z nudow jakis nowy kawal wynajdziesz? :)

czesc kobito :) juz myslalem, ze jestem sa przy piatku o tej porze w pracy, :) ja spadam za jakies 0,5 h :) a Ty widze ze do 5-tej ?

Czesc Wszystkim! Wlasnie wracam z eksperymentu, udzielalam sie dzis dla dobra nauki... Ale bylo swietnie, dawno sie nie czulam taka zrelaksowana! no... nie mowie o tym, ze przez glupia godzinka zarobilam 10 euro:D Zyc nie umierac!

witaj lord ja żyję ale kurcze młyn na całego mientowy też chyba odpuścił w każdym razie pozdrawiam Cię