Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam30

hemoroidy

Polecane posty

Gość mam30

mam chyba zylaki odbytu co dalej robić

Gość isc do lekarza

Gość zależy
którego stopnia (o stopniach zaawansowania pocytaj w necie) jak 1 albo drugi to maście i czopki, jak 3 i 4 to tylko operacja. ale najlepiej iść do lekarza

Zgadza się musisz isc do lekarza ja też mam żylaki odbytu ,lekarz musi oglądnąć czy nie masz zapalenia a po drugie to mogę ci tylko to doradzić abyś piła siemie jest bardzo zdrowe na jelita i nie tylko pij dwa razy dziennie, rano przed sniadaniem i po kolacji ,rano napewno sie wypróżnisz.Byłam raz u lekarza przepisał tabletki a potem zaczełam pić siemie owocowe i moge stwierdzić że ten żylak trochę mi sie schował ale nie oznacza ze nie muszę już isc do lekarza.Pozdrawiam!!!

Gość Bola
Wicie 2 miesiace temu byłam u internisty ale doznałam upokorzenia, obejrzała mój odbyt na wierzchu, powiedziała ze ok i dała mi czopki Distreptazę na upłynnienie zaschnietej krwi wewnatrz, miałam po tym krwawienie, pierwsze powazne. Stasznie sie na tej wizycie zdenerwowała, cała czerwona sie zrobiłam a ta lekark awysmiała mnie ze tak sie denerwuje. juz wiecej do niej nie pójde, liczyłam ze da mi skierowanie di proktologa ale nie dała. Czy do proktologa musze miec skierowanie?

Gość Bola
Czy ktos był u proktologa w Warszawie na Banacha??

Gość siemie owocowe
? co to jest ?

Gość martynkka23
byłam u tego proktologa, odradzam facet jest jakiś śliski, gładził mój odbyt palcem mówiąc że sprawdza czy nie ma zapalenia błony śluzowej i pytał czy czuję przyjemność, potem chciał się dowiedzieć czy ktoś mi kiedyś lizał tyłek, a ja mu na to że to CHYBA WYKRACZA POZA ZAKRES BADANIA! dopiero wtedy się przymknął :-o

Gość Bola
o kurde... :-o

Gość martynkka to K.u.r.w.a.
A potem Ci wesadził dziwo

Gość beata323
Radziłabym iśc do lekarza. Ja stosowalam rózne czopki, maści. Nie pomagały. Dopiero jakiś czas temu polecono mi Anurex. Zastosowałam i po 2 tygodniach zupełnie pozbyłam się hemoroidów, co jest dla mnie wielkim sukcesem :) Gdyby ktoś potrzebował to: www.anurexworld.com Pozdrawiam

Gość gość
Jak nie chcesz wycinania hemoroidów, co jest podobno bardzo bolesne to https://www.proctomed.pl. Dowiedziałem się, że oni raczej manipulują hemoroidami w taki sposób, aby przywrócić im naturalne funkcje, żeby nie przeszkadzały człowiekowi. Obywa się bez usuwania, zero bólu, a konsultacje przebiegają w naprawdę miłej atmosferze i wszystkiego się dowiedziałem. Nie ma strachu, nawet przy poważnym stadium. Serio. Idź, przekonaj się. Leczą najtrudniejsze przypadki. Wiem, bo praktycznie każdy znajomy mój po 50 u nich się pojawił z Jeleniej Góry. Pozdrawiam i polecam jeszcze raz.