Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaa

Po jakich objawach zaczynalyscie podejrzewac ze bedziecie mialy dzidziusia???

Polecane posty

Gość malenkaaa

Pytanie kieruje do mam oraz do kobietek ktore sa w ciazy:) Po jakich objawach jescze przed data przewidywanej miesiaczki zaczynalyscie podejrzewac ze nosicie pod serduszkiem najcenniejszy skarb?:)CO to bylo w Waszym przypadku? Podzielcie sie doswiadczeniami:) Pozdrawiam🌻

przed wszystkim ZGAGA , nigdy przedtem i potem jej nie mialam, tylko w ciąży, cała ciąże mnie meczyła. Brak okresu, ból piersi.

Gość koala lux
weszłam do warzywniaka po owoce, a wyszłam z kilogramowa torebką kiszonych ogórków, które zjadałam po drodze bo takiego dostałam "smaka"

Gość malenkaaa
a piersi od kiedy zaczely Was bolec??

Gość kraczaca wrona
po wypadajacych zebach :P:P Juz chyba tysieczny topik na ten temat :p

Gość jak ja czytam
o tym, że bolące piersi są objawem ciąży i że komuś sutki brązowieją już w 3 godziny po prawdopodobnym zapłodnieniu, to mnie trzęsie.

Gość malenkaaa
To nie jest topik w stylu "jestem w ciazy czy nie jestem" tu piszemy o naszuch odczuciach a nie panikujemy!!!! Prosze czytac ze zrozumieniem:)

Przed ciążą paliłam - i któregoś dnia zaciągam się moim superlajtem... a tu odruch wymiotny (to był jakoś 2 tydzień).

Gość kraczaca wrona
do smietnika z tym gownianym topikiem :P:P:P

Gość kraczaca wrona
do smietnika z tym gownianym topikiem :P:P:P

Gość Jodla
Piersi bolaly mnie tak jak nigdy dotad.Dlatego od razu zrobilam test.Jestem w 7 m-cu.Nie mam ani wielkiego apetytu ani zachcianek,a przez pierwsze trzy miesiace chudlam.

Gość kiedy te piersi
zaczely Cie bolec???

Gość mnie bolały piersi
przed spodziewana miesiąćzką ( zazwyczaj gdy dostałam okres ból przechodził) a tak bolały i bolały az zrobiłam test :) teraz mam 10 letniego synka

Gość kiedy te piersi
ale piersi zawsze bola przed miesiaczka:( wiec juz nie wiem jak to jest z tymi piersiami:(

jak ja czytam - nie badz taka madrala!!! kazda kobieta ma inne objawy o pani wszechwiedzaca! mnie bardzo bolaly piersi od pachwin, cale boki i z konca jezyka przy gardle wydobywal mi sie niesamowicie slodki smak, ciagle mialam smak czekolady w ustach no i spozniajaca sie miesiaczka. Robiac test wiedzialam, jaki wynik wyjdzie... :)

Gość czerwona malina----
ja jestem madrala??a po czym to stwierdzilas?po tym ze napisalam ze przed okresem bola piersi???

Gość gość
Po braku okresu :)

Gość gość
Bol piersi i powiekszenie było u mnie pierwszym objawem. Bolały wsciekle, 10x bardziej niz przed okresem. I czułam po prostu ;)

Gość gość
Pierwszy objaw u mnie to opozniajacy się okres,mam zawsze regularnie. Potem mdłości po jedzeniu. W obu ciążach tak samo.

Gość gość
Brak okresu Nie spodziewalam sie ciazy. Bralam tabketki anty. 2 tyg po terminie miesiaczki zaczely sie mdlosci i dusznosci. Test no i 2 krechy. Jak juz poszlam na wizyte byl 9t3d. Teraz juz 5 miesiac :)

Gość gość
Przed okresem żadnych objawów, a piersi zaczęły mnie poleć...od nachodzącego mleka dzień po urodzeniu się dziecka. To, że nie dostałam okresu i wynik testu był pozyt, to był pierwszy objaw, a nastęonym objawem były ruchy dziecka w 4-ym miesiącu. Przez te 4 miesiące nie miałam żadnych objawów.