Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja82

krem na naczynka

Polecane posty

Szukam kremu na naczynka, ale do cery bardzo zanieczyszczonej - zaskornikowej, ktora wysusza mie sie po myciu twarzy. Zastanawiam sie nad kremem Eris Lirene nawilzajacym spf 8. Czy ktoras z was moze uzywala go? Poradzilby sobie z moja cera?

Gość IWOSTIN
w aptece

Niestety krem z Bielendy nie nawilza mojej skory w ogole. Szukam kremu skutecznego jak Nivea soft, ale nie zapychajacego porow. prosze doradzcie jakis!

Gość taka jak ja
ja używam Flos Lek krem nawilżający z serii naczynkowej.Jesczzce lepszy jest Dermiki nawilżający ale trochę droższy..(ok 27zł)a na twoją cerę polecam płyn Afrodyta-super usuwa zanieczyszzcenia-nie robia się zaskórniki, krostki itp.A po oczyszzceniu krem Flos Leku.

a ja absolutnie odradzam płyn Afrodyta! To sam alkohol i do naczynkowej cery sie nie nadaje!!!! Domyslam sie,ze wczesniej uzywalas kremu Nivea Soft ale teraz szukasz czegos na naczynka. Byc moze krem Nivea był dla Ciebie za ciezki i stad pojawily sie te zaskorniki. Spróbuj moze z Erisa Pharmaceris N. Ewentualnie polecam wizyte u dermatologa, on na pewno cos Ci doradzi.

Zaskorniki mialam tez , gdy nie uzywalam Nivei. Do dermatologa chodze w zwiazku z askornikami, ale juz mam dosc. Nic nie pomaga, wszystkie kremy, masci i zele wysuszaja tylko skore. Dlatego potrzebuje super nawilzania, ale nie zapychacza porow. No i te naczynka...

Diroseal Avene - powinien pomóc i na naczynka, i na zanieczyszczoną cerę.

Gość piaget
minęło już sporo czasu, ale może tu zajrzysz: polecam ci najzwyklejszy żel arnikowy - dostępny w aptekach i sklepach zielarskich. Stosować na noc (można i na dzień) sam, lub pod krem. Nie wysusza, łagodnie goi podrażnienia. Ja używam od lat (poleciła mi kiedyś kosmetyczka, jeszcze jak byłam w liceum i miałam ogólnie problemy z cerą), stosuję na noc i rano mam świeżą, wypoczętą, uspokojoną buźkę, choć mam dwadzieścia kilka lat :))

polecam Rilastil jest to włoska firma dermokosmetyczna, krem jest wspaniały ale i nie tani ok70zł.Można go zamówić na esentii:)

Gość nikt nie pisze
piaget--->rzeczywiscie pomaga tez zel??a mozesz powiedziec jakiego Ty uzywasz???i mniej wiecej kosztuje???i jeszcze jakbys mogla to napisz w jaki sposob Ci pomogl:)tez mam taki problem a jestem w 3 gim i jest to dla mnie krepujace:P