Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabka_jola

nienawidzę Agnieszek

Polecane posty

Gość żabka_jola

bo za grosz nie mają wstydu, sypiają z kim popadnie nawet z zonatymi!!! wredne małpy, co nie szanują żadnych zasad, ni świętości, pchają się do wyr chłopom mimo że swoich mają pod ręką! nienawidze bo wszystkie sa po jednych pieniadzach!!!

Gość A*g*n*i*e*s*z*k*a
A ja nienawidzę Jolek bo to wredne babska !!!!!

Gość żabka_jola
hahahahaha ja nie znam żadnej! a tych Agniech co się prują całą mase!

Gość a ja Edyt
:p

Gość milutka83
a ja znam dwie Agnieszki, obie świetne dziewczyny. Co to za szufladkowanie po imionach? Glupie jakies.

Gość Agunie
to miłe, skromne i niezwykle intrygujące osóbki!!! Często mają dwie natury: nieśmiają i powściągliwą, a na drugim biegunie: dziką i gorącą. Takie doświadczenia.

Gość żabka_jola
no ale innych doświadczeń nie mam. Choć moge powiedzieć że kiedyś przyjaźniłam się z dwoma Agnieszkami bardzo miłymi osóbkami. Właśnie takie były zwariowane- i to w nich przyciągało wszystkich. Nawet wtedy właśnie były takie- zdradzały, uwodziły- bawiły się... teraz jednak napotkało to mnie tyle że ja jestem jako ta druga i widze jak mój mężczynza jest prowokowany przez... jakąś Agnieszke!!!one się poprostu z tym rodzą chyba!

Gość anty Agnieszka
Agniechy to wredne puste suki ktore maja o sobie za wysokie mniemanie ;)

Gość dziecinada
dziecko pomyśl zanim cokolwiek napiszesz

Ja tez nie nawidze Agnieszek!!! 1.W podstawowce moja kumpela byla Aga,zdradzila mnie, 2. w sredniej moja kumpela byla ..Aga..szkoda slow na jej temat, 3.Na 1-wszych studiach moja zajebista przyajciolka byla Aga,moglam jej wszystko powiedziexc a ..poznie to co o na mi zrobila to...wrdna suka,jak widzimy sie na ulicy to wogole nie odzywamy sie,oj,szkoda bo zaufalam jej a to co ona zrobila to.... 4. no i teraza jestem na drugich studiach i znowu mam do cczyniena z kolejna Agnieszka ale ta wydaje sie ...no nie wiem,czas pokaze,jeszcze jej dobrze nie znam ...zobaczymy czy okaze sie SUKA tak jak wszystkie poprzednie Agnieszki czy nie?!!!. Nie wiem co w tym jest (a moze we mnie) ,ze Agnieszki spotykam na swojej dzrodze!!! pozdrawiam

zabka jola---->>> masz w 1000000% racje,one uwodza, zdradzaja, itp. popieram Twoje zdanie na ich temat Z pewnaoscia nie wszystkie Agi sa takie ale ja te \"dobre\" to jeszcze nie spotkalam,tylko znam te ,ktore ...sa suczkami ciumaski

Gość Zuzanka M
Agnieszki są piękne, mądre, inteligentne, szalone i przyciągaja do siebie ludzi. A poza tym są eleganckie i maja klasę A Wy po prostu jesteście zazdrośni :)

popieram ja tez ichnienawidze...Ktos bliski cierpil przez jedna....:(

Gość Zgadzam się w 100
Agnieszki są cudowne i mają klasę czego brak innym kobietom.

Gość Przyciągają
ojjjj przyciągają!!!!!!!!!!

Gość żabka_jola
Do *Angel* W moim życiu tez niespotkałam zadnej pożądnej Agnieszki. No a teraz tą co mam - to dostałam ją do rodziny- przez różne konekcje, i zahcowuje się jak .... no już nie wiem jak mam ją nazwać, ale jak ją widze albo nawet o niej pomyśle to już we mnie się grzeje! No taka suka!!!!

Gość jojojo
bez sensu rozróżnianie ludzi po imionach, zastanówcie się trochę nad sobą

Gość a ja znam zdzirę Edytę
i co, też mam uważać,że wszystkie o tym imieniu to zdziry? :p Durni jestescie i dziecinni.

Gość m.rill
a ja nie lubię Anek. i juz.

Gość ja taez ja tezz
Nienawidze Agnieszek.Sa samolubne,wywyzszajace sie nie zawsze ladne,maja okropny charakter-obrazaja sie o byle co.

Gość łhohoho
a ja jestem Anka i pamiętajcie, nigdy nie dawajcie swoim córkom na imię Agnieszka i Anka tfu, fuj przekleństwo normalnie :P

Gość kobiecinka23
Najgorsze sa Kaski, zdziry pierdolone !!!!

He he widze,ze kazda z Nas ma uraz (czesto uprzedzenie)do osoby o danym imieniu. Ja mam na imie Edyta,ktos tu wyzej,ze Edyty to zdziri,moze tak i moze nie,ja na bank nie jestem ani zdzira ani suka itp.mam duzooooo znajomych a wrogow....chyba zero,no moze jednego! pozdrawiam Aha o ile sie nie myle to nawet ktos zalozyl topic ,ze nie lubi Edyt,trudno.Przeciez nie rozplacze sie z tego powodu hehe ciumaski for all😘

Gość łhohoho
łuch, Kaśki, Edyty - ohyda :P

A ja mam na imie Kaśka :) i nikt mnie raczej nie nazywał zdzirą, predziej jakaś dewotą, no ale to zależy od punktu widzenia. A co do Edyt to znam jedną i jest bardzo przemiłą osóbką:)Pozdrawiam!!

Gość do Angel
napisłam,że znam JEDNĄ Edytę zdzirę i nie uważam,że wszystkie o tym imieniu muszą takie być. ;)

Oj,mozna by bylo napisac epopeje na ten temat,kto o jakim imieniu jest wredny a kto jest fajny!!!! ciumki ,koncze nadawanie,a wieczorkiem karaoke ciao

Gość łhohoho
wcale sie nie znacie, wszystkie te Anki, Edyty, Kaśki inne Agnieszki to jedno - z wierzchu milusie przemiłe osóbki, a potem przy pierwszej lepszej okazji pokazują na co je stać wszystkie sa okropne, normalnie nie wiem skad to to się bierze takie strach na ulice wychodzić, bo się człowiek jeszcze na jakaś Edytę natknie a nie będzie wiedział