Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabka_jola

nienawidzę Agnieszek

Polecane posty

Myślcie co chcecie a i yak wiem dlaczego tak najeżdżacie na posiadaczki jakiegoś imienia, w tym wypadku na Agnieszki. Po prostu jakaś zrobiła wam przykrość, była dla was wredna lub odebrała wam faceta. A dlaczego? Bo po prostu była lepsza od was. teraz nic innego wam nie pozostało jak wylewanie swoich żali na forum :D Pozdrawiam Agnieszka

Gość racjjjjjjjjjja
nienawidze jednej, niech zniknie najlepiej

Gość poprostu zona
smieszne są te wasze wypowiedzi,ZACHOWUJECIE SIĘ NIEKTÓRE JAK DZIECI PIECIOLETNIE.co ma imie do charakteru,a poza tym chyba te Agnieszki nie zmuszaja waszych facetow do zdrady haha.buziaczki.AGNIESZKA

a ja nie lubie moniki, karoliny, magdy, itp... i co z tego?:P to znaczy ze jak poznam osobe o tym imieniu to juz mam ja skreslic?:o

Gość jacław
Agnieszki to niesłowne babska. Umówiłem się z taką jedną, w której zakochałem się bez pamięci na telefon pomiędzy 16:00 a 18:30. ta - do teraz nie odezwała się.

Gość tak jest
Wiem dlaczego nie lubicie Agnieszek. Moja corka ma tak na imie. Piekna i utalentowana mloda kobieta. Jest czego zazdroscic!

Gość LalkowaDama
Ja za to nienaiwdzę Kasiek. ZAwsze były przeklęte w moim życiu i powodowały problemy :/

Gość jacław
kotek mruczek jest jeden pisze: "No Cóz przykro mi że nienawidzisz Agnieszek będę musiała jakoś z tym żyć Bardzo przepraszam, jeśli na ciebie trafiło, ale napisałem to pod wpływem emocji. Niniejszym odwołuję to co napisałem w moim poprzednim poscie. Jacław

Gość jacław
Na marginesie dodam, że Agnieszka za kierownicą wiezie śmierć.

Gość Allliczek
Ja też nienawidzę agnieszek !!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkie to same ku**y i dzi**ki !!!!!!!!!!!!!!! Przykład: żona kuzyna mojego (już eks) faceta ciągle go podrywała, zapraszała (beze mnie!), sms-owała z erotycznymi tekstami !!!!! Doszło do tego,że musieliśmy zupełnie zerwać z nimi kontakt NIENAWIDZę TEGO IMIENIA I WSZYSTKICH KOBIET NOSZąCYCH TO GłUPIE IMIę

Gość jacław
No co za paskuda.

Gość żabko jolu
ja też nienawidzę tego ohydnego imienia, bo osoby, które je noszą przeważnie są wredna i mają pociąg do podłości :)

Gość a ja nie cierpię
kasiek i mart... ale najgorzej to kaśki. ale są wyjątki, jak wszedzie ale to rzadkosc. i sama mam na 2 kaska. ale ja z tych wyjatkow jestem :classic_cool: pozatym to 2 imie wiec tak sie nie liczy jak 1.

Gość aguusiiaa
:D

00:05 żabko jolu ja też nienawidzę tego ohydnego imienia, bo osoby, które je noszą przeważnie są wredna i mają pociąg do podłości Pociąg do podłości...............dobre:P Ty masz pociąg do głupoty

Gość Agniesiorek
:D w koncu poznalam prawde o sobie :D o ludzie!!! Wyzyliscie sie juz? To teraz ja :D Nienawidze Monik, Magd, MART!!!!!! Wrrrrr

Gość sweeeeeeeeetka
Ja tez nie znoszę Agnieszek.Suki i szmaty. Taka jedna dobierała sie do mojego faceta,na szczęście onma ją gdzies,ale nie rozumie taka c.i.p.a. że chłopak jest zajęty,no nie rozumie.....

Gość no widzisz a ja
dla odmiany nienawidzę Jol. Wszystkie to głupie suki, lecące na żonatych bo to je chyba jara. :O

Gość droga crazy8dazy
wszystkie agnieszki które znałam były wredne i miały podły charakter, z jedną taką chciał mnie zdradzic mąż a właściwie to ona go nakręcała, oboje siebie warci, więc agnieszka to idiotyczne imię i jego wielbiciele też

Gość a ja nienawidzę
MONIK wredne suki i tyle:O

Gość dziadzia
a ja nienawidze mateuszów!!!

Gość jacław
Kotekmruczekjestjeden pisze: jacław.. To może wystarczy jak uściślisz Których nienawidzisz To może napisz na mail prywatny, to pogadamy.

Gość jacław
że też dopiero dzisiaj po dwóch miesiącach przez osobę trzecią muszę dowiadywać się, że owa Agnieszka, która zawróciła mi w głowie kogoś ma. Małgorzato. Dzięki. A tego faceta wzywam na pojedynek.

Gość Allliczek
jacław - dla s**i o tym imieniu po prostu NIE WARTO brudzić sobie rączek :D

Gość moniki
to szmaty:P