Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabka_jola

nienawidzę Agnieszek

Polecane posty

sama jestem Aga i znam wiele Ag i różne sa, jedne wredne, drugie mniej... a tak na marginesie ja tez pewnej Agi nienawidziłam swoego czasu hehe

nie moge powiedziec ze nie lubie wszystkich agnieszek bo to nieprawda. Jednakze imie Agnieszka zle mi się kojarzy... z byłą mojego faceta, która od czasu do czasu ciągle o sobie przypomina..eh Co do Iz sama mam tak na imię i naprawdę mogę powiedzieć , że jestem bardzo spokojna, mila osoba i wszystkie izy jakie znam są przede wszystkim bardzo sympatyczne

Gość TOMUŚ_TG
A ja powiem tak?! Wszystkie kobiety są zajefajne. Nie ważne, czy mają na imię Agnieszka, czy Zuza! To zależy, jakie się ma do nich podejście. A wszystkie takie bzdurne teorie, co do imion, znaków zodiaku i itp. rzeczy, to po prostu demagogia i uprzedzenie! Może zastanówmy się wcześniej, czy my jesteśmy w porządku, a potem rzucajmy kamieniami... Pozdrawiam wszystkich bezpretensjonalnych od A do Ż.

Jak mi przykro Amancie ;) za to ty jesteś pewnie mistrzem erudycji, człowiekiem światłym i wspaniałym z wieloma orginalnymi zainteresowaniami, prawda? ;) Poza tym te imiona które wymieniasz w podpisie są moim zdaniem najbardziej obiachowe (Andżelika czy Emilia...to ta od kozaczków w panterkę? Brrr :P ) Ja też jestem Agnieszka, znienawidźcie mnie za to! :D

Gość AGNIESICKA
MASZ RACJE AGNIESICE TO SUKI TEZ ICH NIE LUBIE

Gość myślałam że to forum dla
KOBIET a nie gówniar:p jak można oceniać człowieka po jego imieniu? puste, beznadziejne małolaty! :o

az w szoku jestem - mi tez jedna brzydka i durna agnieszka podebrala faceta z przed nosa, cos w tym jest!!!!!

Gość rozyczka20
A ja nienawidze imienia Weronika.Moj chlopak kiedys chodzil z Weronika...jestem juz nim ponad 3lata jest nam dobrze ze sobą a ona cały czas sie podwala do niego wypisuje sms puszcza non stop syg:-/Jakas chora jest....

Gość A JA NIE LUBIĘ KASIEK
a ja nigdy nie spotkałam jeszcze porządnej Kśki, wszystkie które znam są puszczalskie i w ogóle nieciekawe

Gość bambuczia
a ja wiem ze wszystkie gośki to je...ne szmaty, oj znam kilka i nie umywaja sie do agnieszek, sa durniejsze niz norma przewiduje, puste idiotki, zadufane w sobie

Gość parrriisss
o boziu :D:D:D:D:D:D ja od podstawowki trafiam na same zołzy AGNIESZKI! chyba znaczenie imienia cos w sobie ma.... a jedna AGNIESZKĘ to zapamietam do konca zycia chyba!brzydka jak noc, a gwiazda jakich mało.....!no ale uratowała mnie przed zmarnowaniem sobie życia :D i to jej sie udało....dopiero teraz to doceniłam!

Gość taaaaaaaaaaaaak
te agnieszki to straszne lafiryndy. Znam taką co przez kilka lat bałamuciła męża swojej przyjaciółki, bezwstydnica jedna!!! I wszystkie agnieszki które znam noszą okulary.

Gość antyaga
Ja tez mam pecha do agnieszek, ale to moze zbieg okolicznosci.

Gość AJA JESTEM AGNI
JESTEM SZCZESLIWA I ZAWSZE ZADOWOLONA,MAM MNOSTWO PRZYJACIÓŁ I SPRAWDZONYCH ZNAJOMYCH.NA BRAK MĘŻCZYZN TEŻ NIE NARZEKAM.OKULARÓW NIE NOSZĘ,PIĘKNOŚCIĄ MOŻE TEŻ NIE GRZESZĘ,ALE JEST MI TAK CUDOWNIE,NIC BYM NIE CHCIAŁA ZMIENIAĆ,BO Z UROKIEM OSOBISTYM TRZEBA SIĘ URODZIĆ,TAK POWTARZA MI WIELE OSÓB,NIGDY NIE NUDZĘ SIĘ W SWOIM TOWARZYSTWIE I LUDZIE DO MNIE LGNĄ,JAK WIDAĆ DO SKROMNYCH TEŻ NIE NALEŻĘ,ALE UWIELBIAM SEX,CUDOWNYCH MĘŻCZYZN,KTÓRYCH W ŁÓŻKU NIC NIE PRZERAZA,WOGÓLE,ŻYCIE JEST PIĘKNE,TYLKO TRZEBA WIEDZIEĆ CO Z NIEGO BRAC I ZAWSZE PAMIĘTAĆ,ŻE ŻYJE SIĘ RAZ,POZDRAWIAM WSZYSTKIE NIENAWIDZĄCE,POSZUKAJCIE W ŻYCIU INNYCH PROBLEMÓW,NP.ZAIMIJCIE SIE SWOIMI PARTNERAMI,ZANIM JAKAŚ AGA SIĘ NIMI ZAOPIEKUJE

Gość ale z was
ale z was debile :D buhahah Agnieszka

Gość ....no tak...
nie czytałam wypowiedzi innych osób ale: Agnieszki pewnie jak inne kobiety pewnie sypiają z różnymi osobami. Ja osobiście spałam z jednym facetem - z pewnością niezajętym i z drugim facetem - mężem (swoim :) ). A jak już mówimy o nielubieniu kogoś to ja nie lubię AŃ - a ANKI z kolei uwielbiam :) To samo się tyczy Iwonek, Justynek, Aś itp. Iwony, Justyne, Aśki są zazwyczaj świetne Pozdrawiam i przepraszam za swoim imienniczki ;) 🌻

Gość tez agniecha...
i jest mi z tym dobrze:) a osobie ktora stosuje takie uogolnienia i patrzy na ludzi przez pryzmat imienia nalezy tylko wspolczuc braku tych albo innych szarych komoreczek:)

wychodzi na to ,że niektóre dziewczynki rodza sie z karteczka , ma mieć na imię Agnieszka ,będzie wredną suką . dajcie se luzu - Aga.

Gość Agunia......
HALO HALO!!!! Ja mam na imię Agnieszka i jakoś nie uważam się za wredną suke:/ jestem od 6 lat wolontariuszką więc raczej nie można powiedzeć że jestem nie miła. Wręcz przeciwnie jestem bardzo wrażliwa na krzywde zdrade i wszelkiego rodzaju nieszczęścia:( Mam chłopaka z którym jestem od 3 lat i jesteśmy bardzo szczęśliwi i niegy go nie zdradziłam!!! Jak można tak oceniać ludzi:/