Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna studentka

Gdzie sie podział temat-Jak powiekszyc i ujedrnic biust?!

Polecane posty

ja i tak mam małe A sama tkanka gruczołowa zero tłuszczu wiec chyba biust nie moze mi sie juz bardziej zmniejszyć:-) dzięki za radę spróbuje te ampułki :-) zuzyłam całe opakowanie tych tabletek bs

Czesc dziewczynki!Dawno sie nic nie oddzywalam! Przykro mi ze musze pisac w nowym temacie, ze skasowali nam NASZ topic!!! :-( no nic moze przywroca!Oby! Troszke tego nie rozumiem, ale niewazne! Dziewczyny!Dlugo mnie nie bylo bo wyjechalam, ale jak wrocilam to na szczescie udalo mi sie doczytac zaleglosci na topicu i zaczelam stosowac autosugestie! Zamierzam w przyszle wakacje miec duze cyce :p tak sobie wmawiam. moze to naiwne ale co nam szkodzi!cos w tym jest... innego ratunku nie widze :-( Pozdrawiam!Trzymajcie sie cieplutko!

Gość nodi19
wydaje mi się,że tego naszego starego topiku nie da się już odratować :( Kupiłam sobie herbatke z markent.pl do na allegro coraz więcej komentarzy że to działa.A poza tym nie zaszkodzi spróbować.Co do tej mikstury z ziółek to musze zaprzestać bo u mnie NIGDZIE nie ma babki zwyczajnej.Nie ma już nawet w tym sklepie w którym do tej pory kupowałam :( szkoooda bo naprawde od tych ziółek zrobiły sie pełniejsze.

Gość franiaaa
trzeba bylo jak bylo lato na polu babke zebrac jest teko przeciez duuuzo :)

Gość nodi19
no trzeba było....

co z fitohormonami? przeczytajcie: \"...Dopiero w 1999r. udało się naukowcom wyodrębnić spośród żeńskich estrogenów ten jeden, który po podaniu mężczyźnie nie wywoływał u niego skutków ubocznych w postaci rozrostu piersi i odkładania się tkanki tłuszczowej na biodrach. Jest nim 17-alfa estradiol (...) Apetyty na młodość wśród panów wzrosły jeszcze bardziej, kiedy okazało się, że podobne działanie mają też soja i czerwona koniczyna zawierające fitoestrogeny. Nie tylko chronią przed rzeszotnieniem kości, ale przed łysieniem, a jednocześnie nie mają wpływu na rozrost piersi...\" To stąd: http://polityka.wm.pl/Index.php?ct=zdrowie_uroda&sct=zdrowie_uroda&id=646807%22 Tutaj jest też parę rzeczy, które dają do myślenia: http://crossdressing.pl/main.php?lv1_id=2&lv2_id=55&lv3_id=246 Czy było już na forum o preparatach homeopatycznych typu Dagomed9 ?

Gość czyli co
to nic nie daje?

Gość Estreva
jest tu ktoś komu nie zmalał biust po odstawieniu jej>????

wydaje mi się, że można by spróbować z homeopatycznym Dogamed 8 (na klimakterium) - leki homeopatyczne podobno nie mają skutków ubocznych, biorą to transseksualiści, żeby urosły im piersi, to bezpieczne w porównaniu z terapią hormonalną - podobno ...

dziewczyny-ratunku!co to za mikstury?preparaty?na te ,które podawała jedna z Was(str www) to chyba nie dałyście się nabrać?Istne zbijanie kasy!!!Wcieranie jakichś preparacików owszem-poprawią kondycję skóry-NIE PIERSI !Z medycznego pkt widzenia przy utkaniu piersi bardziej tłuszczowych-marnie będą wyglądały po diecie ,bardziej gruczołowe mają większą szansę utrzymanie się w fasonie,to tyle.Tak samo mięsień piersiowy-możemy utrzymać go w dobrej kondycji,ale cudu nie będzie,uwierzcie!!!!

\"...Obecnie łykam CIMICIFUGA-DAGOMED 9 i cierpliwie czekam na naturalny biust, nawet jeśli miałoby to potrwać kilka lat. Mam młodą buzię, nie boję się czasu...\" - to pisze facet, który chce się zamienić w laskę, tutaj: http://crossdressing.pl/main.php?lv3_id=381&lv1_id=25&lv2_id=52 a to stąd: http://crossdressing.pl/main.php?lv1_id=2&lv2_id=55&lv3_id=246 \"...Jednak dla transseksualistów znaczenie fitohormonów jest istotnie niewielkie. Są one bowiem zbyt słabe, by móc nadać genetycznie męskiemu organizmowi cechy kobiece (...)Stosowanie preparatów homeopatycznych uzupełniających niedobory hormonów płciowych ma więc sens, bo jest bezpieczniejsze od HTZ przy pomocy estradiolu, a przy tym osiąga się efekt niemal identyczny z tym, jaki wystapiłby po podaniu hormonów. Przy czym terapia homeopatyczna eliminuje szkodliwe skutki terapii hormonalnej. Wielu transseksualistów, podobnie jak kobiety po menopauzie, nie może stosować hormonów z uwagi na zagrożenie miażdżycą i nowotworami. W takich sytuacjach homeopatia daje szanse osiągnięcia efektu bez skutków ubocznych. Jest tylko jedno ale: te preparaty działają również słabiej. O ile więc podawanie estrogenu spowoduje u transseksualisty wyraźne powiększenie piersi już po kilku miesiącach stosowania, o tyle terapię homeopatyczną trzeba by stosować przez znacznie dłuższy okres. W dodatku musi być ona stosowana w dawkach większych niż przeciętne (co nie jest niemożliwe, bo leki homeopatyczne cechuje wysoki stopień bezpieczeństwa i znikome ryzyko przedawkowania).\" Co o tym sądzicie? Może któraś coś słyszała o tym, może zamiast Soyfemu możnaby łykać homeopatyczny Dagomed9?

Cześć dziewczyny!Czytam was od jakichś 6 tygodni,ale się nie odzywałam bo nie znam żadnej metody,buuuu!Za każdym razem gdy wypróbowywałyście jakiś przepis bądz specyfik ja trzymałam kciuki aby to było TO! Sama też postanowiłam coś zrobić i od miesiąca stosuje kuracje 2 metod:masaż Kasi i Dagomed9.Efekt-mam prawie 2cm więcej w obwodzie,jupiiii!!!Sama sobie nie wierzyłam (może zle mierze?) i wczoraj poprosiłam o pomoc przy pomiarze swojego faceta,potwierdziło sie-jest 2cm więcej!!!!!!!

Gość nodi19
Izunia30 to normalnie w każdej aptece jest dostępne? ile kosztuje i co wchodzi w skład tego dagomed? Bardzo będe wdzięczna jeśli mi odp. I jak dużo tego bierzesz dziennie?

Gość nodi19
I dzewczyny jak myślicie-to naprawde tym transseksualistą pomaga?

Gość nodi19
"Co do Soyfemu, to przyznam, że nie odczułam żadnych skutków jego działania. Podobnie z wieloma innuymi. Natomiast leki homepatyczne (Dagomed 9 i Klimaktheel) działają znakomicie." to z tego forum transseksualistów.

Witam wszustkie dziewczynki!Już odpowiadam.Dagomed 9 można kupić w każdej aptece bez recepty,kosztuje ok 13zł.To są takie malutkie granulki (kuleczki),w instrukcji jest napisane że jest to lek na zaburzenia kobiece po menopauzie,w dawkowaniu jest zaś napisane aby przyjmować 3 razy dziennie po 5 granulek.Ponieważ ja jestem ludz leniwy to biorę sobie 2 razy dziennie,ale za to po 10 granulek.Efekt taki jak opisałam.Jeżeli któraś ma ochotę przetestować to zachęcam,będę miała wtedy koleżanki z którymi można będzie porównywać efekty kuracji.Pozdrawiam wszystkie walczące o większy biust!

Gość tavia
A ja zaczelam czytac o tym Dagomedzie na roznych stronach o klimakterium i trafilam na taki tekst: "Nowością jest również terapia dehydroepiandrosteronem (DHEA). DHEA to prekursor hormonów płciowych, z których produkowane są potem właściwe dla danej płci hormony. Jego poziom, bardzo wysoki w okresie młodości kiedy zaczyna się dojrzewanie, w wieku dojrzałym zaczyna gwałtownie spadać. Od niedawna preparaty zawierające DHEA (w grudniu 2002 r. pojawił się w sprzedaży pierwszy polski dehydroepiandrosteron - preparat o nazwie Biosteron) biją rekordy popularności." Znalazlam tez strone o tym Biosteronie: http://www.biosteron.pl . Mysle, ze tez bedzie dostepny bez recepty. Co myslicie o tym?

Gość tavia
I dodam jeszcze, ze ze wzgledu na wyjatkowe "nienawilzenie" pewnych waznych okolic moje ciala ( to dzieki braniu tabletek anty) moja ginekolok przepisala mi krem OEKOLP. Jest to krem hormonalny, ktory jest uzywany przy HTZ, ale oczywiscie polecila mi go uzywac w dawce minimalnej (czyli mniej wiecej 1/5 normalnej minimalnej dawki, jaka musialaby brac kobieta w trakcie menopauzy). Nie bede ryzykowac brania wiekszej ilosci, bo nie wiem jak by sie to skonczyc moglo. W ulotce jest napisane, ze skutkiem ubocznym jest powiekszenie piersi :) wiec czekam sobie cierpliwie. Napisze Wam jeszcze w ramach "przedstawienia sie", ze probowalam juz chyba wszystkiego: Venus crem, Top model (moj Boze...tyle kasy wyrzuconej w bloto!), rozne breast success, beauty breast, quick bust etc, herbatki - ściemy z allegro, no i estreve, ktorej zaluje najbardziej :( Nic co prawda mi sie po niej nie dzialo ( biust takze nie drgnal) ale po 3 dnia smarowania nią otworzyly mi sie oczy i spytalam samej siebie "Co ty k... sobie robisz robisz??" i wyrzucilam ja do kosza. Do tego bralam dlugo Diane, po ktorej wszystkim moim kumpelom rosl biust a u mnie nic...:( Teraz postanowilam kupic ten dagomed 9 - wierze w homeopatie. Do tego autosugestia potrafi czynic cuda, wiec tez bede korzystac :) I co jeszcze...? Piersi rosna mi jak tylko troche przybiore na wadze. Kiedys wymyslilam nawet, ze troche utyje, jednoczesnie bede chodzic na silownie i walczyc z nadwaga dolnych partii ciala a gorne zostawie na razie w spokoju, jednak moje cialo ewidentnie lubi pozbywac sie tluszczyku od pasa w gore, wiec tez dalam sobie spokoj. Ufff...ale sie rozpisalam :)

Gość nodi19
Ja do tej pory łykałam soyfem a potem menoplant soya 40+ łykam to ponad miesiąc i piłam te ziółka,tak jak pisałam piersi zrobiły się pełniejsze.Ale teraz chyba zaczne ten dagomed bo jest tańszy ale raczey bede brała większe dawki.Zaczynam też pić herbatke z markent.Teraz jestem taka chudziutka,że wystają mi kości i dobrze wiem,że gdybym przytyła to miałabym fajniejszy biuścik,ale nie chce przytyć bo walcze z cellulitem na udach.Mam pyt do przedmówczyni(zapomniałam pseudo)-A czy próbowałaś też Breast Success?

do tavia: Ja tez estrevy żałuję najbardziej. Stosowałam ją przez 6 tygodni, biust ani drgnął, nie było skutków ubocznych. Ale boję się, że mogłam sobie zaszkodzić :( do nodi19: odpowiem w imieniu tavii, napisała, że brała breast succes :)

Gość mLoDzIuTkA
Hej dziewuszki! Co do Dagomed 9- jeżeli chcecie widziec jakies rezultaty to należy brać 8granulek 3 razy dziennnie (ja tak robilam bo jak bralam normalne dawki nic ani drgneło...) tylko że wtedy starcza tego na tydz a co tydz kupować Dagomed 9 to moze byc problem dla niektorych z was bo to na mies wychodzi ok50 zl....dlatego po 2 mies zaprzestalam niestety..a jeśli chodzi o efekty? Świetne! w 2 mies piersi urosły mi o 4,5cm! Co prawda teraz troche spadły bo schudłam nieco...(z natury jestem szczupła mam 168 i waze 49kg ) ale gdyby nie to że schudlam te 4,5cm by z pewnoscia sie utrzymały!W koncu 2 nastepne mies sie trzymały tylko po schudnieciu niestety spadły jakies 2,5cm...Teraz znow zamierzam je brac! jak macie jakies pyt z checia odp! pozdrawiam;)

Gość tavia
ech...nadzieja matka glupich...na tym forum tyle nadziei juz sobie narobilam...:) I sama stukam sie w glowe jak tylko cos mi znowu przez mysl przejdzie. Dagomed? Zbyt pieknie to brzmi...ale kupie. Tak z ciekawosci :)

Tavia, myślę że możesz spróbować, ale ja nie wiem jak się zachowa Dagomed9 jak bierzesz tabletki anty - tzn. czy zadziała. Barłam tabletki przez bardzo długi czas i wiem, że całkowicie regulują gospodarkę hormonalną organizmu. Jak brałam anty, to mój organizm był cały czas jakby uśpiony i bardzo się cieszę, że je teraz odstawiłam (ale ma się już te pare latek... planujemy dalsze życie razem, więc mogliśmy sobie na to pozwolić....) teraz w końcu czuję, że mój organizm żyje. Ja też jutro biegnę po Dagomed9 do apteki :)

Tavia, myślę że możesz spróbować, ale ja nie wiem jak się zachowa Dagomed9 jak bierzesz tabletki anty - tzn. czy zadziała. Barłam tabletki przez bardzo długi czas i wiem, że całkowicie regulują gospodarkę hormonalną organizmu. Jak brałam anty, to mój organizm był cały czas jakby uśpiony i bardzo się cieszę, że je teraz odstawiłam (ale ma się już te pare latek... planujemy dalsze życie razem, więc mogliśmy sobie na to pozwolić....) teraz w końcu czuję, że mój organizm żyje! Ja też jutro biegnę po Dagomed9 do apteki :)

Gość tavia
leffi: ja tez biore tabletki juz dlugo. Mam stalego partnera i tez planujemy wspolne zycie, ale na dziecko sobie jeszcze nie moge pozwolic. Od kilku miesiecy kombinuje jak siechronic przed ciaza bez brania tabletek, ktore na moj organizm dzialaja fatalnie (suchosc, libido na poziomie minus 100). Nie mam pomyslu. :( Ale sprobuje z tym dagomedem. Co mnie nie zabije to mnie wzmocni :) Najwyzej nie zadziala :)

Jeżeli chodzi o dagomet i piguły anty to wydaje mi się,żenie przeszkadzają sobie.Ja od 3 lat biorę harmonet,a Dagomed 9 zadziałał.Chociaż ja zauważyłam skutki uboczne tego mariażu,mianowicie prawie całkowity brak miesiączki podczas tej 7-mio dniowej przerwy,tylko lekkie plamienie w dniu gdy normalnie miesiączka się zaczynała i to samo w ostatnim dniu,a poza tym-nic.