Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna studentka

Gdzie sie podział temat-Jak powiekszyc i ujedrnic biust?!

Polecane posty

Gość normalna studentka

Niestety chyba ten topik został skasowany,wiec moze załozymy go od nowa...hm?!

Dziewczyny, skasowali wiele topików tasiemców. Podobno trwa \"walka\" o ich przywrócenie. poczekajmy trochę, a jak nie wrócą, to zaczniemy od początku.

Gość nodi19
no własnie ja też szukałam dziś i nie mogłam znaleźć :(

Gość nodi19
tak w ogóle to ja od tygodnia nie moge wejsc wcale na forum kafeterii.Dostaje sie tutaj kiedy wpisze w google hasło"kafeteria forum" i to też nie zawsze....

Gość nodi19
to może na razie będziemy kontynuowały naszą rozmowe tutaj,bo nie wiadomo czy tamten topik nam przywrócą.Chciałam Was o coś spytać.Looknijcie na te zdjęcia Before i After i powiedzcie jak myślicie-czy to możliwe? http://www.breastsuccess.tv/testimonials.html

Gość nodi19
coś nie działa...wejdzcie w TESTIMONIALS

Ja myślę, że to ściema. Chociaż może niektórym to pomaga. Piłam ziólka przez 7 dni, ale miksturka mi się zepsuła (chyba powinnam ja trzymać w lodówce, a nie w spiżarni). Muszę zrobić nową, ale znowu nie mogę dostać tej babki zwyczajnej. Ostatnim razem wykupiłam ostatnie opakowanie. Poszukam w większym mieście, i tym razem kupię więcej, na zapas. I zacznę od początku. Nie mam nic do stracenia.

Gość nodi19
no ja mam tak samo ze mam problem z babką zwyczajną.U mnie jest dostępna tylko w 1 sklepie i tez nie zawsze :/

do nodi19: Nodi, gdzie Ty przechowujesz tę miksturkę, w lodówce? Nie chcę, żeby mi się znowu zepsuła :) Na naszym cudnym topiku, który nam bezczelnie wykasowano wspominałaś, że dodałaś do tej mieszanki kopru włoskiego. Co jeszcze dodałaś, i gdzie to można kupić???

o co chodzi z tym biustem i piciem babki zwyczajenj moze mnie kos oswiecic ??niby od picia tego wywaru ma sie powiekszyc biust ?

silikonka, ja też wzięłam się za autosugestię :) Szkoda, że nam wykasowali topik, bo tam było więcej info na ten temat, a chciałabym pogłębić wiedzę na ten temat.

Gość nodi19
Tak tak,przechowuje w lodówce. Dodałam kopru włoskiego i więcej kozieradki niż było w przepisie.

Dziwczyny wytlumaczcie mi o co chodzi :-( jaka to miksturka z czego ja rpbicie i ile ja trzeba pic :-(??? \"silikonka, ja też wzięłam się za autosugestię \" a to co to takiego??

hej, mam skopiowane jedno tłumaczenie od Gabrysi_fb o wpływie hipnozy, jak nie przywrócą topiku, to je umieszczę tutaj

wróciłam i odstawiłam tabletki... biorę a nty i dodatkowo te na biust i niestety miałam plamienia jak odstawiłam brest to wszystko jest w normie:-) poza tym chyba te ich dawki są za małe i chyba trzeba je brac wiecej niz zalecają ale ja na razie odkładam te tablety poznałam nowego faceta który jeszcze bardziej akceptuje mnie taka jaka jestem:-) biust mi juz nie przeszkadza przynajmniej na razie ale znowu widziałam reklamę maxi buste w nowej olivii wiec juz kilka razy widziałam te reklamy wiec moze zamiast szperac w necie to wypróbujcie te które łatwiej zdobyć? mnie nie pomogły ani anty ani te choc brałam miesiac to nie widziałam nawet by stały sie choc troche jedrniejsze....

Do leffi: Byłabym wdzięczna, bo ja nie byłam przezorna, i sobie nie skopiowałam. Może jeszcze ktoś ma to o autosugestii?

Gość nodi19
Breast Success dobrze ze sie wpisałas-czyli wziełas 1 cały słoiczek tego i zaprzestałas? I żadnych zmian?

Gość nodi19
a skoro miałas plamienia tzn ze jednak ten breast jakos działał,jakoś wpływał na organizm...

moze działał i moze za szybko sie poddałam ale najpierw chyba trochę schudnę w biodrach i udach moze wtedy sylwetka wyda sie bardziej proporcjonalna? w kazdym razie zdaje sobie sprawe z tego ze kaształtowanie sylwetki zwłaszcza biustu moze zając dosc duzo czas...z niewiadomo jakim skutkiem:-( ale teraz tyle jest tych reklam z tymi tabletkami wiec nie bedzie problemu je zdobyć...próbowałam ta miksturkę z babka i nie odpowieadała mi:-( wolę tabletki bo przynajmniej nie smakują:-)ale na pewno wróce do nich jak uzbieram wieksze srodki finansowe i bede brac wiecej niz zalecali na opakowaniu:-) moze teraz wypróbuje herbatki z allegro są tansze a tez podobno działają...

Gość dziewczyny
no dajcie spokoj.....wierzycie w te bzdury, ze nieby wam sie powiekszy biust? o ile... o pół centymetra, bez przesady..... ujedrnic mozna owszem, prysznicem naprzemian zimna i ciepla woda oraz masowac sobie codziennie przezd snem ale nie bierzcie zadnych swinstw, genetyki nie zwalczycie luzka miodu i lisciem babki szerokolistnej

Gość nodi19
no ja sobie zamówiłam tą herbatke z markent.pl.Ale powiedz mi-czy zużyłas całe opakowanie BS?

W razie czego moge prztlumaczyc jeszcze raz, tylko ze nie mam juz oryginalnych odnosnikow - moze ktoras z was skopiowala te linki, ktore podawalam do tego angielskiego forum? Ja mam duzo mniejsze od tych na zdjeciach. No nie oszukujmy sie, ale te sa bardzo duze (zwlaszcza, ze ta dziewczyna lezy): http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=711907

Gość nodi19
no bardzo duże to moze nie są,bez przesady.Ja mam takie tylko zwiotczałe :(

Gość nodi19
do breast success jeśli chcesz jakiegoś "wspomagacza" do zżucenia w biodrach i udach to polecam Ci kuracje Bielendy SPA ampułki wyszczuplające na cellullit.Mi pomogły wysmuklić sylwetke.

Gość nodi19
kurde mówie Wam dziewczyny-uważajcie z odchudzaniem! Ja zrobiłam największy błąd mojego życia-drastyczna dieta.Jestem w ogole drobnej budowy i u mnie każdy kilogram robi różnice.Miałam śliczne 75c a odchudzałam sie jak głupia.Co ja mówie,ja nie jadłam NIC kompletnie.Do tego ostro ćwiczyłam i spadłam z wagi strasznie szybko,za szybko.W efekcie mam cellulit i obwisłe małe B :(

tłumaczenie Gabrysi_fb: O hipnozie w leczeniu niedorozwoju piersi: \"Tak, jest to mozliwe i nie ma to zwiazku z miesniami. Zwykle powiekszenie nastepuje tylko o jeden lub dwa rozmiary. Nie polecalbym autohipnozy, ani plyt CD na pierwszym etapie terapii, dlatego ze najpierw nalezy odkryc przyczyne, z powodu ktorej biust nie urosl - a to jest latwiejsze z pomoca wykwalifikowanego hipnoterapeuty. \" Mozliwe powody, dla ktorych autosugestia lub inne metody powiekszenia piersi moga na nas nie dzialac: \"Czesto kobiety z piersiami znacznie wiekszymi lub mniejszymi niz przecietny biust ich kolezanek \"nienawidza\" swojego rozmiaru. Czy aktualnie nienawidzisz wielkosci swojego biustu? Jesli tak - a istnieje takze mozliwosc, ze nawet jesli swiadomie nie czujesz zlosci, wscielkosci, nie czujesz sie oszukana itd, to i tak odczuwasz to nieswiadomie - mowisz doslownie swojemu cialu, ze go nienawidzisz. Codziennie po wzieciu prysznica widzisz sie w lustrze i ukierunkowujesz swoja zlosc na wlasne cialo. Dlaczego w takim razie twoje cialo ma byc mile dla ciebie? Jednym z aspektow tej procedury [chodzi tu zapewne o terapie hipnoza --- przyp.tlumaczki ] jest nauka jak pokochac i zaakceptowac samego siebie, zwiekszenie samouprawnienia oraz ulepszenie wlasnego wizerunku.\" autohipnoza: Kiedy bylas dzieckiem, twoje tkanki i gruczoly piersi nie byly rozwiniete. Podczas okresu dojrzewania twoje tkanki piersiowe zaczely sie rozwijac. Twoje tkanki piersiowe przestaly sie rozwijac, zanim osiagnely pozadany przez ciebie rozmiar. Odtworz sytuacje i okolicznosc zaraz przed tym, jak twoj biust przestal sie rozwijac. Teraz stymuluj hormony w twoim ciele do rozwoju tkanki piersiowej. Wyobraz sobie, jak chcialabys, aby twoj biust wygladal w twoim ubraniu. Teraz zwieksz przeplyw krwi w okolice piersi, stymulujac tkanke piersiowa do rozwiniecia sie do pozadanego przez ciebie rozmiaru, ukazujac sie [w swoim wyobrazeniu] w sposob, w jaki chcesz wygladac w swoim ubraniu. Teraz wyobraz sobie, ze miesnie piersiowe oraz miesnie naokolo twojego biustu rozwijaja sie, aby mocno podtrzymywac twoje piersi, zapobiegajac ich obwisaniu.