Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirrablle

to nie jest wróżba

Polecane posty

Gość wiesz jak założyłaś
ten topik to powinnaś liczyć się z konsekwencjami... lista kotuni jest długa więc do pracy... zobacz ile osób liczy na ciebie...

Gość słoneczko_oo
17 luty 1990 Iga

Mirrablle juz sie wkurzalam przewracajac strony i widzac ze mnie nie ma ale super ze napisalas! Dziekuje! To co napisalas jest troszke niejasne dla mnie. Mozesz cos wiecej napisac? czy to chodzi o mojego partnera?Prosze napisz cos wiecej.

Gość odpowiedź
tak jak juz wczesniej pisałam na temat postepowania naszej "wróżki", teraz to się w 100% potwierdza, ona nas totalnie OLEWA !!!!! daruj sobie dziewczę zakładania kolejnych topików o podobnej tematyce !!!!! jestes podpuszczalską, nieodpowiedzialną osobą !!!!!

Gość czy mirrable to nie jest
czasem trzecie oko z topiku "powróżę ci" ? tamta też założyła topik i olała wszytstkich :o

Gość gdzie jestes zalozycielko

kotunia13 ciesze sie że zrobiłaś tą liste bo może ktoś zauważy że już czekam od bradzo dawna :( No ale nadal bede cierpliwie czekać :) może sie doczekam Klaudyna 10.01.1985r

hej dziewczynki, jutro powinnam opublikować już pełna listę najpóźniej we wtorek... zrozumcie w weekend mam utrudniony dostep do neta... jesli chodzi o trzecie oko to widziałam ten topic... nie nie mam nic wspolnego z trzecim okiem... na marginesie, zaskoczona jestem zainteresowaniem wrozba... i zaskoczona jestem tez oburzeniem pewnych osób które nawet nie podpiszą się pod swoją wypowiedzią... ehhh szkoda słów...

Gość sensique
Katarzyna 23.03.1976 Bardzo bardzo prosze mirrablle...

Gość ja chcialam zapytac jeszcze o
zycie osobiste :( Asia-8.02.1982

Gość a ja tylko hcce zeby
ten topic byl na pierwszej stronce :-)

Gość kaaamilciaaa
pozdrowionka, dla wszystkich przepowiadających przyszłość :D

Gość kaaamilciaaa
pozdrowionka, dla wszystkich przepowiadających przyszłość :D

Gość a ja wciąż czekam
mirablle dlaczego nie odpisujesz:-( mamy nadzieję że jesteś zajęta a nie że o nas zapomniałaś. pozdrowionka czekamy.....

Gość a ja wciąż czekam
przepraszam mirablle że w ciebie zwątpiłam:-) dopiero teraz zobaczyłam twoją wypowiedż z 3 października całuski

Gość podciągam to może autorka
topiku o nas nie zapomni :)

Gość vcbadgbfgsbfsg
dfbadgfbdagb dgf

Gość agata 10.06.1983.
mirablle,juz sie napalilam,bo w jednym z ostatnich wpisow napisalas,ze zacznies ode mnie liste...mam nadzieje ze juz niedlugo przeczytam cos o sobie,zagladam na ten topik co pare dni i cierpliwie czekam...pozdrawiam cie serdecznie

ja oczywście też cierpliwie czekam.... ale ta niepewność... ehhhh mam nadzieję i wierzę w to że dotrzymasz słowa jakiego dałaś... pozdrawiam🌻

Gość jeanny-s
Dzisiaj podobno miała być odpowiedź Mirabell. Czekam niecierpliwie, może jeszcze się doczekam.

Gość odpowiedź
HMMMMM.........MINĄŁ WTOREK, PRAWIE POŁUDNIE ŚRODY A.......TE NAIWNE IDIOTKI NADAL CZEKAJĄ NA WRÓŻBĘ, KOLEJNE SIĘ DOPISUJĄ DO LISTY, MAM NIEZŁY U B A W, HA HA HA !!!!!!! Tak zapewne mysli autorka tego topiku o wszystkich czekających na te kilka słówek !!!! Dziewczyny OLEJCIE JĄ, ona już założyła nie jeden taki topik, gdzie podpuściła wiele osób a potem ZWIAŁA !!!!! anabella, ja, trzecie oko, mirrablle i inne pseudonimy należą pewnie do tej samej świetnie bawiącej się cudzym kosztem osoby!!!!!