Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirrablle

to nie jest wróżba

Polecane posty

Gość hbhbhb
iwona 15.08.1981

Gość Marta 21
lubie z połykiem

Gość dominika........
18.04.84 r.

Gość mirrable
hej dziewczynki, jestem - macie racje musze byc sprawiedliwa i leciec kolejno - nie mam wpisów tych co twierdza ze je pominęłam ... a jak zrobie wyjatek dla tych osób to reszta te zacznie pisac ze sa pominiete...

Gość Blanch
U.L.A. 25-09-1978

Gość hmmmm.............
Mirablle, czemu znowu jestes pomaranczowa??

Gość ania katowice
1963-06-14

Gość informatyk-
sprawdzialam i jesli ja widze te wpisy to nie mozliwe zebys ty ich nie widziala chyba ze poprostu nie chcacy je przeoczylas a przeciez czlowiek nie jest nie omylny. Tak wiec i magda i ela i elzbieta inne dziewczyny sa widoczne i sa zalogowane na serwerze wiec ty takze powinnas je widziec :) milego dnia i czekamy na opisy dziewczyn

Gość mirrable
MAGDA JUZ BYŁAŚ, MIEDZ\Y KASKA A TOMKIEM... DZIEWCZYNY JA ZWARIUJE Z WAMI... RATUNKU... WIECIE ZE W TEN SPOSOB UTRUDNIACIE MI ROBOTE... KURCZE TO NIE JEST ŁATWE... WYMAGA TROCHE SKUPIENIA ( I NIE ZWASZE JEST STRZEŁAEM W DZIESIATKE) JAK ROBICIE TAKI ZAMET TO TRUDNO MI SIE SKUPIC , TAK NAPRWDE TO UDAŁO MI SIE TO ZROBIC TYLKO DWA RAZY A ODPOWIEDZIAŁAM JUZ OK. 2O RAZY ... PROSIŁAM IMIE I DATA TO WSZYSTKO RAZ I PO KOLEI ...

DWIE OST, ODPOWIEDZI SA MOJE ZAPOMNIAŁAM O CZARNYM NICKU. A JESLI CHODZI O TO \" NA DWOJE BABKA WRÓŻYŁA\" DO AUTORA: NIKT CI NIE ZMUSZA BYS W TO WIERZYŁA A ZDROWY ROZSADEK NAKAZUJE SIĘ ZDYSTANSOWAĆ... NIE JEST TAJEMNICA ZE PRZY NIEKTÓRYCH Z WAS ODCZUWAM SILNIEJSZE EMOCJE I KONKRETNIEJSZE TRESCI MOGĘ WAM PRZEKAZAC A PRZY INNYCH OSOBACH NIE MAM ZBYT DUŻO DO POWIEDZEWNIA TO ZALEZY OD WIELU CZYNNIKÓW MIĘDZY INNYMI BAŁAGANU JAKI TU PANUJE! PÓKI CO NIE MAM SIŁY... WIEM ŻE ZACZEŁAM I POWINNAM WSZYSTKIM ODPOWIEDZIEC, ALE NIE JESTEM MASZYNA TYLKO CZŁOWIEKIEM A TO CO ROBIE TO NIE JEST WYBUJAŁA FANTAZJA - KTÓREJ AKURAT MI BRAK... TYLKO NAPRAWDE CHORELNIE CIEZKA PRACA WYMAGAJACA SKUPIENIA...

Gość Elżbieta 28.10.1980

Gość 13.12.1977 Agnieszka

Gość anna 11.01.1978
ja tez poprosze :))

Gość Basia 28.03.1983
Mirrablle pomijam to,że byłam na 3 stronie i mnie pominęłaś (zresztą widze,że nie tylko mnie- cant be perfect też była na 3 stronie),ale skoro wszyscy widzą swoje wpisy to dlaczego Tu ich rzekomo nie widziś???a może nie chcesz widzieć????Skoro zdecydowałaś się założyć te topik i podjełaś się napisania o każdym z nas parę słów to teraz nie miej do nas pretensji,że Ci przeszkadzam w pracy.Może ustal sobie godziny w których będziesz odpowiadała i problem z glowy:)

Gość odpowiedź
lubisz podpuszczać !!!!!!!! twoje zachowanie to sadystyczne naigrywanie się z ludzi !!!!!!! zaczynając topik trzeba być konsekwentną i wywiązać się ze swoich deklaracji !!!!! twoje pojawianie się na topiku tylko w celu dopisania durnego komentarza i znikanie na kilka godzin świadczy o twoim lekceważeniu wszystkich, którym coś obiecałaś !!!!!! spójrz jak wielu osobom zależało na tym aby usłyszeć choć kilka słów na temat swojej sytuacji i swojej przyszłości, dla większości te kilka słów to cenne wskazówki, ich być albo nie być !!!!! ale ty widać lubisz sobie pożartować z ludzkich uczuć i ludzkiej wiary !!!!!! był topik założony kiedyś przez "wróżkę anabellę", dokładnie identyczne zachowanie jak twoje, kolejka naiwniaków czekających na wróżbę, zachęcanie do wpisywania się a na koniec lekceważenie ich a nawet obrażanie !!!! w przyszłości nie zaczynaj więcej takiej "zabawy", ranisz tylko ufające twoim wróżbom osoby !!!! *ten się śmieje kto się śmieje ostatni*

mnie tez pominieto, wiec sobie sama powroze: W przyszlym tygodniu, idac do wrozki, aby wyjasnic wreszcie tajemnicze znikniecie bateryjki AAA ze swojej ladowarki, niechcacy trafisz do klubu AA, co odmieni twoje zycie na zawsze, poznasz tam bowiem wielka milosc, ktora pozniej okaze sie zaginionym przyrodnim bratem Billa Gatesa, bledem mlodosci jego plochej matki... Po pieciu latach podstepem przejmiesz Microsoft i uczynisz z Windy open source. Amen. Dziekuje, wrozby juz nie potrzebuje jak widac

basia do Ciebie jest jeszcze troche osób... wiecie co jak przeanalizuje Was wszystkie to opublikuję listę... bedzie sprawiedliwie...

nie zamierzam się na nikogo obrażać ani lekceważyc Was... Zrobie wszystkich to napiszę...

Gość no to mirrable do dzieła i po
kolei! ;)

Gość nnnnnnIINNNNA
mirrablle Wróć na pierwszą stronę i zobacz że pomyliłaś się , na trzeciej stronie też protestuję Więc jeszcze raz i proszę Cię nie zapomnij bo mi bardzo zależy. NINA 19.11.1978r.