Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca pomocy

Spotkanie z ojcem

Polecane posty

Gość szukajaca pomocy

Apeluje do wszystkich ktorzy maja zamiar wypoweidziec sie na tym topiku o powazne potraktowanie sprawy.To dla mnie niezmiernie wazne. Szukam kogos kto pomoglby mi sie "spotkac" ze zmarlym niedawno ojcem. Slyszlam o czym takim i chcialabym sprobowac.Nie umiem uporac sie z Jego strata. Czy ktos na tym forum mial do czynienia z tego typu problemem?

Gość kokolokol
ale po co to robic, nie powinno sie ingerowac w sprawy zmarłych TWOJ TATA NA PEWNO JEST W NIEBIE.. podobno wywoływanie duchow jest niebezpieczne polecam strone www.egzorcysta.pl tam znajdzieszto co cie interesuje

Gość szukajaca pomocy
moze masz racje ze nie powinno sie ingerowac w sprawy zmarlych,ale nie mam pewnosci czy jest w niebie,podobno dla tych co odbieraja sobie zycie nie ma tam miejsca

Gość szukajaca pomocy
dziekuje za linka

Gość kokolokol
na pewno mu nie pomozesz wywołujac go

Gość kokolokol
modl sie za niego

bylem kilka lat temu na Targach Ezoterycznych w Mannheim. Tam wystepuje jasnowidzka Hildegard Matejka, ktora kontaktuje sie ze zmarlymi. kazdy na sali moze sie pytac, nalezy tylko podac Imie, wiek, pokrewienstwo, rok smierci i zadac pytanie. Te targi odbywaja sie w roznych wielkich miastach miemieckich. prosze wejsc na google.de i wpisac \"Esotherikmesse\" i zobaczyc w ktorym miescie odbeda sie w najblizszym czasie te targi. Z polski najblizej byloby jechac do Berlina albo Hannoveru. Jezeli bylas bardzo zwiazana z ojcem to pomodl sie za niego, albo zamow msze sw. Zycze powodzenia. Mysle ze i w Polsce sa tacy jasnowidze.

Gość szukajaca pomocy
hamster niestety nie moge sobie pozwloic na taki wyjazd ale dziekuje za rade bede musiala poszukac kogos w Polsce tylko nie wiem jak sie za to zabrac,gdzie szukac

Gość doswiadczona w tej dziedzinie
nie wywoluj ducha ojca !!! Nie mozna wywolywac konkretnych duchow...ja wywolywalam duchy wielokrotnie ale jedna z zasad jest to, ze wywolujemy tylko tych, ktore sa w poblizu i maja ochote przyjsc. Nie mozna zaklocac spokoju konkretnym duchom. A zwlaszcza duchom z rodziny

Gość szukajaca pomocy
ale ja nie chce sama Go wywolac.wiem ze do tego potrzebna jest doswadczona osoba,poza tym chcialabym tylko wiedziec czy tam gdzie jest ,jest mu dobrze.

Gość szukajaca pomocy
odswiezam

Gość szczerze odradzam

Gość ciężka sprawa

to jest bardzo delikatna sprawa, jezeli ktos niema doswiadczenia w tej dziedzinie nie powinien zabierac glosu. Oba skrajnosci sa bledne, ale nalezy ta sprawe powaznie potraktowac. Doswiadczeni parapsycholodzy moga to spowodowac bez skod dla zmarlego i zyjacych. Na razie popros swego Aniola Stroza azeby, Twoj ojciec ci okazal we snie, i szukaj dalej doswiadczonego parapsychologa. Ksiegarnie ezoteryczne w duzych miastach beda mogli ci pomoc.

Gość szukajaca pomocy
tak naprawde to przemawiaja we mnie dwie skarajnosci, z jednej strony bardzo chcialabym sie z Nim "spotkac" z drugiej nie wiedziec czego strasznie sie tego boje, swiadczy o tym chociazby fakt ze od czsu jego smierci spie przy zapalonym swietle jakbym bala sie ze go zobacze, sama nie potrafie siebie zrozumiec hamster dziekuje za rade

Gość dr Psychol
a ja sadze ze powinnas pojsc do psychiatry

Nie masz sie co bac, strach jest zlym doradca. W chwilach gdy sie boisz odmow pacierz czy rozaniec za Twego ojca, a strach minie.

Gość doswiadczona w tej dziedzinie
ja wywoluje duchy, ale nigdy nie wywolalabym ducha "po imieniu"...I Ci ktorych znam, a tez sie tym zajmuja,niie robia tego rowniez

Gość poszperaj na innych forach

Gość szukajaca pomocy
tylko za ja nie wiem gdzie szukac

Gość lilina
moze poszukaj jakiegos parapsychologa w swoim miescie, moze on bedzie w stanie Ci pomoc

wejdz do wyszukiwarki i wpisz parapsychologia albo spiritualizm i znajdziesz odpowiedni adres

Dr psychol nie zawracaj glowy cierpiacej kobiecie.Twoj stan duchowy jest ze sredniowiecza kiedy madrych ludzi palili na stosach. Nie nadajesz sie zabierac glosu bo nic o tym nie rozumiesz. Wejdz na forum erotyczne, to jest naturalne miejsce dla takich ludzi.

Gość ja też odradzam
do czego Ci to spotkanie potrzebne? ( nie odpowiadaj mnie, tylko sobie), jeśli do zaspokojenia ciekawości, to sobie to odpuść.....Twój ojciec musi teraz przebyć swoją własną drogę do całkowitego wyzwolenia z więzów życia, nie umarł naturalnie i nie ma pozamykanych na ziemi spraw.Nie niepokój go, módl się za Jego duszę i Jej pokój....pewnego dnia odczujesz ulgę i będziesz wiedziała, że całkiem się uwolnił,ale nie teraz, nie męcz go dodatkowo swoimi sprawami.....ile to potrwa - nie wiem, może miesiące, a może lata....TAM czas nie ma żadnego znaczenia.Pokój Duszy Twojego Ojca.

dolaczam sie do tego wypowiedzenia, pomimo ze wiele o zycie po smierci wiem i mialem na ten temat odczyt. Jezeli cie zycie po smierci interesuje to podaj swoj adres e-mail a ja ci moj odczyt 10 stron, przesle.

Gość szukajaca pomocy
hamster bylabym Ci wdzieczna za przeslanie odczytu , moj adres email heather_23@interia.pl

Gość żółwisia
a czemu go tutaj nie wkleisz? Ja tez bym poczytała!

Gość szukajaca pomocy
Dziekuje,czekam