Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odważny

WSZYSTKO TO CO CHCIELIBYSCIE POWIEDZIEĆ A BOICIE SIĘ

Polecane posty

Gość odważny

Kochani Rodzice mam juz dosyc waszych pier... rad i wskazówek dotyczacych MOJEGO PRYWATNGO ZYCIA. Jestem juz na to za duzy.

Do mojego szefa: zostaw mnie qrwa w spokoju, plizzzzzz, a swoja droga tak sie nadajesz na kierownika jak ja na księdza

Gość molestowany
Kobieto, odwal sie w koncu ode mnie. Nudzisz mnie

Gość Westaleczka
Wszyscy faceci to swinie, potworni egoiści , istory gorsze pod każdym względem . Osoby które nie umieja kochać!!!

Gość Polecam ...
ten topick jest na ogolnym pod tytulem "Piszcie jakie puszczacie smieszne haselka do dziewczyn i chlopcow na forum "

Gość kurczak w galarecie
Do swojego "chlopaka" Zostawilabym Cie w pizdu, nieodpowiedzialny histeryku, ale jestes mi potrzebny, bo w tej chwili nie mam sie gdzie podziac"

Gość Polecam ...
ten topick jest na ogolnym pod tytulem "Piszcie jakie puszczacie smieszne haselka do dziewczyn i chlopcow na forum " linka jak wkleje to sie nie otwiera :(

Gość grrrrrrrr
temat tego co podalas sugeruje, ze nie jest jednak to samo...

Gość wiecznie odchudzajace sie
durne pipki po solarium w rozowosciach chichoczace na ulicy a na forum o penisach i kolczykach w pepku jestescie beznadziejneeeeeeeee

Gość biurwo z ZUSu
chce cie kopnac w dupe

Gość serio
jak ja sie brzydze tobą-udeje wszystkie orgazmy//////

Gość obowiazek malzenski
jest tylko obowiazkiem

-mam dość histerycznych poranków... -mam dość rachitycznych kochanków... -mam dość! ;-)

Gość hje hje
ksenofaryna> dobre :)

Gość agulinkaaaa
do przyjaciela-- chcialabym ci powiedziec, ze wiem, ze sie we mnie podkochujesz od 2 lat co najmniej, nie licz na nic wiecej, bo to nigdy nie bylo mozliwe, tak na prawde nie wierze w taka przyjazn ;/ zapomnij i znajdz sobie kobiete nareszcie!!!

Gość lufycferka
kochani rodzice, gdybyscie wiedzieli co dzieje sie za drzwiami mojego pokoju, kiedy wy jestescie za sciana.... :O

Gość jajajajajajajaj
wszyscy w kolo (rodzina, znajomi)---tak q...wa jestem chora, mam wam to wykrzyczeć -- MAM ANOREKSJE--- chowam jedzenie ciagle, wyrzucam je, glodze sie, w nocy nie spie, jest mi zle, udaje smiech i gdyby nie wspanialy facet juz by mnie tu nie bylo.......nawet nie wiecie co czuje (jestescie tacy płytcy)

Do X. jestes po prostu zajebisty stary, uwierz to :). Ja Cie uwielbiam :). Tylko zauwaz to w koncu do cholery !

Gość ale ty mnie wkurzasz
glupi dyrektorze mnie wkurzasz!!!!!!!!!!!! wkurwiasz!!!!!!!! jestes prsoty i pusty i ograniczony!!! I JAK JESTES DYREKTOREM TO NIC NIE ZNACZY ODNOSISZ SIE DO LUDZI JAK PROSTAK SAM NIM JESTES!!!!!!!DEBILU PIEPSZONY!!!!!!

Gość jak dobrze
że w końcu odważyłam się Cię rzucić, stary histeryku

Załuje że w ogóle cię poznałam, że nie posłuchałam się swojej intuicji bo wtedy zamiast siedzieć tu z tobą może miałabym już moją wymarzoną miłość, tą prawdziwą. A już na pewno żałuję że wybaczyłam ci zadradę i że wróciłam do ciebie! Wiem że nie będziemy razem i wiem że cię nie kocham, zresztą ty mnie też nie. Gdybym miała więcej odwagi to bym się wyprowadziła już teraz, nawet nie czekając aż wrócisz z pracy (bo przecież mam gdzie, mamusia tylj=ko na mnie czeka). Ale jestem taką pipą grochową, taką Matką Teresą która myśli tylko o innych a nie o sobie, dlatego tkwie w tym związku. Jak i kiedy to się wreszcie zakończy nie wiem, ale oby długo już to nie trwało i żebym nie cierpiała po tym za bardzo, bo żałować to wiem że będę. Uffff...

a ja bym powiedziała szefowej, że pani kierownik ją okrada a ona nie ma o tym zielonego pojęcia i ciągle daje podwyzki dla niej a mi nie :(

jak się na to odważyłaś? bo ja cały czas nie mogę się przełamać chociaż wiem że tracę czas...

Gość jak dobrze
a wszystkie moje orgazmy były udawane, było mi Ciebie żal po prostu... kiedy współczucie minęło, zostało obrzydzenie do Twojego małego członka w niepełnym wzwodzie

Gość ZERWIJ Z NIM
SZKODA CZASU ILE TY MASZ LAT? JA PO 3 I POL LAT TEZ ZERWALAM NEDZNY PSEUDOZWAIZEK CIERPIALAM ALE TRZEBA TAK ZROBIC MUSISZ!