Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odważny

WSZYSTKO TO CO CHCIELIBYSCIE POWIEDZIEĆ A BOICIE SIĘ

Polecane posty

a ja pod czarnym nickiem... do bylego instruktora-wiem,ze dalam dupy odchodzac,ale nie moglam zniesc twojego towarzystwa...zdaje sie,ze przeciwnosci sie przyciagajabo od 3 miesiecy mysle tylko o tobie!!!!!!

Gość taka wredna
do szefowej: NIENAWIDZĘ CIĘ TY WREDNA, POZBAWIONA MORALNOŚCI SZMATO!!! ZNISZCZYŁAŚ MI PSYCHIKĘ :(:(:(

a ja powiem tak: wkurwia mnie niebywale brak wgladu w testy na uczelniach wyzszych :-[ ale ostatnio nagadalam wykladowcy na egzaminie. bo wkurwia mnie tez jak ktos mi wmawia i jest nie staly w swoich decyzjach. ave !

Gość na haju...
a ja Cię kocham, już dłużej nie będę tego ukruwać !

Gość dosyć
Chcę odeść,chcę rozwodu i mam cię serdecznie dosyć...

Gość jasne wszystko
po prostu odcep sie ode mnie - nei pisz wiecej - czasami nei mam cie dosyc - jesli nei chcesz to mnie zastrzel

Gość a ja to powiedziałam na głos
odczep się ode mnie w końcu, to nie miłośc to obsesja.

Gość Kotku...
od półtora roku Cię zdradzam... I będe robić to nadal... On jest wszystkim czym Ty nie możesz być dla mnie, ale nie moge z nim się związać... A Ciebie ie mogę zostawić... :(

Gość joooooooooooooolaaaaaaaa
a ja bym odeszła...ale nie mam gdzie sie podziac...nudzisz mnie..nie podniecasz....to tylko przyzwyczajenie

Gość joooooooooooooolaaaaaaaa
i jeszcze jedno...mamo jetsem dorosła..i nie moge dzwonic do ciebie codziennie..a robie to bo mi przykro

Gość cacy
ach bardz kogos polubilam..i oczka mi sie zaswiecily...a opzatym jestem w ciazy... i nikt o tym nie wie...

Gość kliklo
No i spadaj glupia matko mego męża...mamy cie w dupie, mozesz sie nie odzywać, h...w d.... . Jestes dla mnie nikim i lepiej bedzie jak dasz nam spokój..podła baba i głupia

Gość chce tylko ciebie
Bardzo cie kocham...

Gość do swoich klientow pytajacych
sie w kolko o to samo: Spierdalaj stad i wiecej mi sie na oczy nie pokazuj. Jka mozna byc taki popierdolonym nieukiem! Gowno mnie obchodzi ze nie rozumiesz po angielsku. To trzeba bylo sie uczyc. Wkurwia mnei, ze czekasz zawsze na mnie bo musisz gadac po poslku. Wypierdalac!

Gość chce tylko ciebie

Gość kocham cie przemus
i tak chce juz na zawsze z toba byc ❤️

Gość bez nicku czarnego tym razem
1. wezcie sie kurwa odpierdolcie ode mnie raz na zawsze. zrob to, zrob tamto. co ja slozaca jestem????? NIE!!!!!!!!!!! poza tym nie chce samochodu. chyba ze nowy i z salonu. albo maksimum 2 letni. innego nie chce!!!! dajcie mi swiety spokoj 2. odezwij sie do mnie

Gość liberalna
do męża: Wiem, że kogoś masz!!!! Wiem, że się nią zauroczyles, może nawet zakochales!!! Wiem, że się kontaktujecie i spotykacie!!!! na razie milcze, musze przetrzymac, żeby zdobyć niezbite dowody a potem..... zadzwonię do niej i zapytam czy lubi porozwalane brudne skarpety i gacie, kulki z baboków na dywanie, bąki i bekanie bez opamiętania, powalający oddech z niemytych zebow, zakrościale plecy, trzesacy się tłuszczyk i 30 sekundowy seks! Jesli tak!! to możesz sobie do niej iść! nie bede robila problemów.. tylko - nie probuj wracać!

Gość a co mi tam też sie wyżyję
i co myślisz, że polece na teksty "cześć misiu, slonko" NIE MÓW TAK DO MNIE TY IMBECYLU kto ci dał takie stanowisko człowieku jak ty nawet nie potrafisz się wysłowić mamroczesz a nie mówisz myślisz, że jak jesteś napakowany to polecę na ciebie? PROSTAK

Gość Mój drogi mężu
Będąc w związku z Tobą kilkakrotnie całowałam się z innymi facetami bo miałam na to ochotę pod wpływem alkoholu. Ale do niczego więcej nie doszło.