Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

genek w gomakach

lubie nowoczesne dziewczyny

Polecane posty

takie co nosza dzwony , maja tatuaz \" cho Ci wskaze tatuaze \" wyznac pragna lubemu . trzymaja papierosa jak stolarz gwozdz , siadaja jak chlop na skupie zywca i kiwaja sie chodzac jak stary lampion oraz rzucaja zawadiacko grzywa i mowia : no i co frrrajerze!

Gość do gienka w gumiakach
wypierdalaj genek do Inowrocławia na zjazd rolników i kółko gospodyń wiejskich

Gość dla ciebie genek
to jakaś wielka dziołcha z długaśnym warkocem i z wielkim cycem. Z polikami cerwonymi jak buraki i w kłoralach cerwonych

Gość ale ale ale
takie dziewczyny okreslam mianem "Kiki"

Gość przystojniaczek-lajdaczek
moja dziewczyna tez jest nowoczesna. ma dziergi sznyty i przypalanki na rekach.

Gość genkowi
jest Miriaml potrzebna taka co by dała sie wydymać i by wydymała

Gość Zenobia Pierdziszewska
a jakie to tera som te nowocesne dziewuchi?

Gość Genia
A jo kiejs jak byla mloda to tysz nosila dzwuny.Takie byly szerolajchne,ze kiej jak siem spieszyla na randkie,to nogi mi siem zaplontaly i zech sie lobalila.Kolana pozdzirala i z randki wyszly nici. Ale to nic,zech rzekla ---jak kocho to poczeka. Tatuaza jo se tysz probowala zrobic-sama,ale klula tom iglom w ranienie i nic z tego nie wyszlo.Sina kropka zginela i po ni ani sladu juz ni mo. Eeeech -to byly casy..... Moda siem ciongle wraco.Nic nowygo jeszcze te Armanini nie wymyslily,Teroz to biegam w spodniccze marszczonej w pasie,koszulinie z koronkami i i huscinie w rozycki. Tysz ladnie. 🖐️ :D

Witaj Gieniu milutka . opowiadaj co z Toba jak wakacje minely. ciesze sie , ze jestes w dobrym nastroju co znamionuje dobra forme. ach w tej marszczonej spodniczce to Ty tak sexy wygladasz , ze az mi sie wyobraznia uruchomila. serdecznie pozdrawiam.

Gość Genia
Tak Geniu.Wakacje minely,a w polu roboty bylo ze hej. Jesien juz ,szarzyzna i smutki . A jo postanowila , ze nie poddum sie. To nic , ze bociany odlecialy i inne ptaszyska szykujom sie do cieplych krajow. Moje serce gorace,mimo latek co na grzbiecie siedzom. Rzeklam-dosc tego! Usmiechom sie do Ciebie i do Jaska i do prosiaka.Moze siem lodezwom jak jo , i Ty Geniu. P.S. A za duzo nie mysl lo tych marszczeniach w spodnicy! :) To tyle na dzis.🖐️

Gość dlsczxego koki
?

jo starymu takum nowoczesnum pizzse robie, bo chcioł. Wos tyz bym zaprosila, jo z wielkopolski, a podyjżywom, ze Ty genku tyz. A Genia? ty skund?

nie , ale w wielkopolsce zamiost gie mowiom ge jo pochodze z malopolski tyz, a w wielkopolsce ino mieszkom

Gość Genia
Witojcie moi mili.:) Jo jest na poj kujawianka a na pol pomorzanka.Takie ni to ni owo. Albo jescze inaczy ,...Jak to moj stary powiado...."Ni w pi ni w drzwi."... Wew Wielkopolsce to jo zech slyzala , ze zamiast TAK mowiom He.

Gość Genia
Acha ...zeby bylo smieszniej , to powiem Wam,ze u nas zamiast TAK mowiom Jo ...Wiem,wiem ze to nieladnie.Ale to pozostalosc z czasow zaboru pruskiego JO od JA niemieckiego.