Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brwii

RATUNKU!!! Henna...za ciemne brwi...

Polecane posty

Gość brwii

mam jasne wlosy i chcialam sobie zrobić brazowe brwi. Henne kupilam w kauflandzie i chyba ktos podmienil fiolki do farbowania bo brwi wyszly mi czarne! wyglada to okropnie. Co zrobic zeby szybko zeszło? P.S nie śmiać się :)

Rozpusc popiol z papierosa w odrobinie wody, wez na platek kosmetyczny i wycieraj. Mi zawsze pomaga.

Gość iskaa
tez kiedys zrobilam za ciemne i twedy najpierw je szorowalam szczoteczka z mydlem takim w kostce i troszeczke sie zmylo potem yroche woda utleniona a potem rumiankiem kilka razy dziennie i po ok 3 dniach rozjasnily sie juz do porzadanego koloru ale tak odrazu to chyba sie nie da ... pare dni bedziesz wygladac tak jak nie chcesz

Ja czesto robię henne i zawsze wychodzi za czarna. Biorę troche waty namydlam ją i po prostu tre brwi. Te sklepowe henny sa słabe i łatwo schodzą. Z jednej strony to dobrze, a z drugiej xle bo są nietrwałe

Gość też mialam ten problem
tarłam wacikiem namoczonym w wodzie ultlenionej i wydepilowałam bardziej brwi. :o Teraz hennę robię tylko na rzęsy ;)

Gość loa
posmarujgruba warstwa kremu nivea na kilka godzin,potem poszoruj mydlem i pomoze :) ja zawze tak robie :)

nikt nie podmienił, brązowa często wychodzi na czarno, jeśli trzymasz ją za długo. w przypadku jasnych brwi wystarczy 5 min. potrzyj trochę spirytusem salicylowym, ze skóry schodzi, a jak z brwi, to nie wiem. wodą utlenioną chyba nie bardzo - bo przecież hennę robi się na wodzie utlenionej.

Gość brwii
dziekuje za pomoc :)