Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jAKAeVKA

SENSUALNOŚĆ

Polecane posty

I tak siedzię i co chwilkę zaglądam na to forum-nie wiem po co, nie wiem czego tutaj szukać? I tak co chwilę mam coraz więcej szklanek na stole...to po kawie, to po herbacie, to po soku, to po rozpuszczonej aspirynie...ale nic nie \"dopite\" do końca;) Właściwe to jedną kawę mogę pić cały dzień-nawet zimną...nigdy nie delektowałam się jej smakiem...jakoś tak

Gość steśka
mój pokój jest zimny a Ty jesteś daleko... pod moim kocem jest dla Ciebie miejsce a Cie nie ma... ja jestem zmarznięty i piszę czy moglabyś być agresywna dopiero w lecie ???? wtedy kfiatki tansze i mniej by mnie to kosztowalo :) .pusty dom jest zimny nie ważne jak mocno podkręcimy ogrzewanie... bede sie krecil od czasu do czasu.. na ile czas pozwoli.. wskutek złej gospodarki mlekiem w dniu wczorajszym nie mogę się dziś napić kawy

Gość lekko znudzona..
u mnie właściwie jest ok-teraz zajadam sie pysznymi "Krówkami"-ale nie są już takie jak kiedyś były-to już nie to samo:) Maly bajzel mam tutaj-pełno otwartych książek....no i wiecznie otwarte to forum

Gość taotapi
Sensualność czego???

Gość steśka
jeszcze nikt Ci nie mówił, że ja się boję krzykliwych pań? Jak na mnie krzyczą to ja uciekam ;) zaras to jes taka d00za bakterja nie wyobrazam sobie snu bez jaśka ;)tylko ten cholerny wiatr zawiał biedakowi w oczęta... znaczy w plecy swiat jes pikny i oprocz lozek ma inne sprzenty gospodarstfa domowego ona tak strasznie straszy ze to przez to mi sie we lbie pomieszalo... myślę, że lepiej nie jechać do Polski...kiedy zobaczę moje byłe miłości po 20 latach... mogę doznać szoku!!! ale jak ci moglo takie cos wpasc do glowy??? trza ci jom chyba zakleic?

Gość nothing...as
Komu się coś chce?!?!?! Czy to pogoda?Czy złe odżywianie się!? Chyba jednak to drugie...Ale człowiek nie ma na nic czasu, problem goni kolejny i tak wkółko. Czy to na pewno ten właściwy?Już po zaręczynach, już plany na przyszłośc, lato to wybrana pora na ślub..a u mnie pojawiają się pytania?

Gość steśka
zawsze myslisz ze ta nowa jest ta najwazniejsza jedyna a ta poprzednia to tylko Ci sie wydawalo :)))) prosze sobie wyobrazic...ze do wódeczki wcale nie trzeba bylo lodu...;))) tak bylo zimno przepraszam ze sie wtracam lecz wydaje sie ze ze nowa nie moze byc pierwsza lecz jest jedynie nastepna kropka.... kropka kazda jest wazna ..i kazda z rozrzewieniem wspominiam..i musze przyznac ze po latach nabieraja uroku.... czy ty wiesz jak ciezko o pozadna ktora potrafi to i owo i jezorem nie miele.a mialas sytuacje ze wchodzisz do sklepa,pytasz o buciki a panienka za lada mowi ze nie poda bo i tak ich pani nie kupi..???? trojkat bermudzki nawet ladniejszy jest... po powodzi.jedna pani mniem wrzucila w siec - i musialem sie poplomtac tez podskakuje widze ze to narodowa specjalnosc.ale wyzej pepka to ino malysz potrafi pa wam kuleczki

Właściwie nie wiem dlaczego taki tytuł topiku???Człowiek jak tak siedzi, pracuje,pije sobie różne takie tam, czyta, pisze...to czeka tylko na coś co go odciągnie chociaż na chwilkę od tego wszystkiego

Gość Ankaaa_a
Kawa o tej porze to chyba nie zbrodnia ? Mam taką ochotę na kawę-właśnie teraz....a w pasku na komputerze mam do zrobienia jeszcze kosztorysy....ludzie, jaka rutyna.Szóstka by mi się przydała....Zamówiłabym sobie wtedy kawę z Kuby...mhm

Ja też mam co robić a szukam tzw. \"szybkiej rozrywki\" w sieci:) To jest nie poważne, tyle się czasu traci ale nie mogę AŻ wytrzymać. Taka rozrywka jest potrzebna każdemu-nie zawsze wszystko się ma przy sobie nie?Lata lecą-jutro moja 30tka-mała magiczna liczba-tylko liczba.Czuje się całkiem \"wystarczająco\" choć nie \"zabójczo\".

Gość budzimy się

Gość powiem wam jedno...
....dzisiaj wyrwano mi ósemkę...to była prawdziwa TRAUMA!!!

Gość ufufuf
Znam ten ból...mi wyrwali od razu wszystkie i dostałam "szczękościsku"-serio, niezle nie?!?!?!Nie mogłam otworzyć buzi...!!!