Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włosek

włosy cienkie i wypadajace... jaki szampon i odżywka!!

Polecane posty

Gość włosek

Właśnie wybieram się do sklepu i nie wiem co kupić. Czy w aptece kupić jakiś ziołowy szampon ze skrzypu czy jakiś z tych "droższych". Poradźcie proszę co wybrać dla moich słabych włosów!!

Gość fria
moze szampon lub odzywka radical bardzo dobry

Gość farbowany lisek
ale ten szampon Radical sie tragicznie pieni i włosy są po nim okropnie suche i szorstkie-takie siano:(

A co sądzicie o maseczce: olowa+złótko+sok z cytryny? Właśnie od dziś zaczęłam stosować. Wysmarowałam tym włosy, zawinęłam w folię i ręcznik i tak trzymałam godzinkę. Po umyciu mam gładkie, błyszczace włosy. Ale na wypadanie nie pomoże żaden szmpon czy odżywka (nie mylić z łamaniem włosów!). Włosy wypadają, ponieważ w naszym organiźmie brak witamin, mikroelementów. Należy wtedy brac doustnie jakieś tabletki, ja polecam silicę. Na efekty trzeba poczekać ale naprawdę działa.

oczywiście miałam na myśli oliwę a nie olowę:) Dokładnie oliwę z oliwek!

Gość zonk.
a ta silica ile kosztuje? to tabletki? ile sztuk w opakowaniu? :)

goja mi silica nie pomogła...lepsze sa tebletki h-pantoten..ale to chyba tez zalezy od skóry....

Chciałabym polecić szampon firmy Ducray Sabal jest bardzo dobry ja już od 10 lat walcze z wypadaniem włosów a po miesiącu mycia włosów tym szamponem włosy przestały mi wypadać sama nie mogę w to uwierzyć to chyba cud. Można go kupić w aptece (36-38 zł) ja osobiście kupiłam trzy opakowania na allegro bo jest dużo tańszy kosztuje ok. 28 zł.

Gość 3monia
ja połykam juz 3 opakowanie humawity i nic,ale...okazało sie,że mam anemie,duzy brak witamin i teraz zaczełam łykac zelazo i wierze,że to pomoże mi na włosy.teraz wiem,że jak łamia sie paznokcie i wypadaja włosywarto zrobić sobie ogólne badania krwi.

Gość dupa blada..............
polecam szampon Vich (czerwony) , Radical też jest dobry, lotion Seboradin. wbrew temu co pisze Goja23 naprawdę pomagaja. dla mnie nr.1 jest Vichy. silica wogóle mi nie pomogła - to jakis szajs jest. warto sie wybrać do dermatologa. ja z wypadaniem włosów walczyłam rok.

Gość leelu
Nie ma uniwersalnego srodka który by działał na nas wszystkie.Niestety.Dlatego trudno komukolwiek cokolwiek polecać bo i tez różne są przyczyny wypadania włosów.Możemy jedynie powymieniać się doświadczeniami i spostrzezeniami na temat niektórych produktów. Ja mam cienkie włosy w genach,często farbuje.Nie miałam problemu z wypadaniem,sa po prostu cienkie,ale mam ich sporo i są dośc "wdzięczne"tzn.podatne na układanie . Od jakiegos czasu zaczęło mi ich wypadac wiecej niż zwykle.Fryzjerka gorąco polecała mi szampon Vichy ten czerwony.Wypadac wypadały dalej,ale..dostałam po tym szamponie strasznego łupieżu.Odstawiłam go,od jakiś 2 miesięcy biore skrzyp i cynk w tabletkach,jest lepiej ,ale to jeszcze nie to co "przed".

Gość wiiiolka9
Mozesz spokojnie kupic sobie tez szampon Timotei z różą z Jerycha. Naprawde jest super i moje włosy są po nim fajnie odżywione i zauwazyłam też ze dobrze sie układaja.

Gość ejeska2
Ja tez uwazam ze jest to dobry szampon i spokojnie mozesz sobie zobaczyć jakie fajne jest jego dzialanie na nasze włosy.

Gość gość
seboren do wcierania odzywka WAX wyprobuj!!!!!

Gość gość
no i szampon Vichy przeciw wypadaniu wlosow b.dobry

Gość krokodylka87
Ja używam tego szamponu z Różą do włosów suchych i zniszczonych i faktycznie widać efekty, włosy są mocniejsze, lśniące i ładnie się układają.

Gość yoloyy
Dość tanio można kupić szampon i odżywkę Fast od Nisim. Ja to stosuję i widzę jak mi włosy przyśpieszyły. W końcu rosną tak na oko prawie dwa razy szybciej niż wcześniej. Taki zestaw, to jest 2 butelki po 360 ml każda to koszt 90 zł. Jak na taką recepturę to moim zdaniem niedużo. W składzie są specjalnie wyselkcjonowane witaminy, zioła i aminokwasy. Ogólnie jest to kanadyjski patent. Zamawiać najlepiej przez stronę www.nisim.pl tu się ma pewność, że towar jest oryginalny, a nie jest to jakaś podróbka.

Gość gość
dziewczyny szampon nawet najlepszy i najdroższy nie pomoże, wiem to z doświadczenia, osobiście wypróbowałam chyba wszystkie dostepne szampony i odzywki do cienkich i wypadających włosów i nic tylko kasa w błoto wyrzucona, polecam mezoterapię skóry głowy, jestem po 4 zabiegach, jestem mega zadowolona bo włosy przestały wypadać, odzyskały blask i witalność, polecam jak dla mnie to najlepszy sposób na walkę z tym problemem, ja robiłam zabiegi w bytomskiej klinice Amaryllis