Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iśkaaaa

kto używal jedwabiu Farouk do włosów? ???

Polecane posty

Gość iśkaaaa

chodzi mi o ten w malych buteleczkach, na allegro jest sprzedawany. czarno-biale buteleczki po ok. 6 zeta bo chcialam kupic ale wlasnie siostra mi powiedziala ze bardzo jej przetluszcza wlosy mimo, ze ma suche... :O

Gość kamila229
do niczego ten jedwab jest,przynajmiej jak dla mnie, pomimo malej ilosci jaka nakladałam na same koncowki włosy były strasznie przetłuszczone o w ogole nie widziałam zadnych efektow juz więcej nie kupie tego badziewia

Gość dla mnie jest on rewelacja
!!!!! włoski mi sie bardzo bardzo blyszczą, ślicznie ukladają, pachną , nie rozdwajają! Ja wcieram w cale wlosy, ale w koncowki ciut więcej! osobiście jestem b zadowolona!!Mi on nie przetluszcza wlosow, poprostu go KOCHAM!!!!! POZDRAWIAM:)

Gość iśkaaaa
dzieki dziewczyny :) chociaz teraz to juz w ogole nie wiem.. moze jeszzce ktos uzywal?

trzeba dawac naprawde malo tego preparatu i nie bedzie efektu przetluszczonych wlosow zreszta ja uzywalam go tylko na koncowki i polecam :)

A może należałoby jeszcze napisać na jakie włosy został zastosowany i z jakim skutkiem. Z doświadczenia wiem, że włosy rozjaśniane są bardzo wysuszone i takie zabiegi z jedwabiem mogą im pomóc. Jednak, jeśli ktoś ma włosy normalne, albo przetłuszczające, to rzeczywiście, może dać kiepskie efekty.

Ja używam. Mam bardzo długie włosy, normalne, ale końcówki siłą rzeczy przy tej długości się niszczą. Jestem bardzo z jedwabiu zadowolona. Włosy świetnie się rozczesują, żadnego darcia przy rozczesywaniu po myciu, błyszczą się, końcówki nie są poszarpane i szorstkie. Nie zauważyłam, żeby się przetłuszczały, no, ale nie miały takich tendencji wcześniej. A, no i nie wcieram w całe włosy, tylko tak do jakiś 10-15 cm od skóry głowy.

Gość ameli
witaj iśkaaaa używam jedwabiu Farouk razem siostra od ponad roku..jestesmy bardzo zadowolone..dodam,ze mam dlugie farbowane wlosy blond i dla mnie jeste naprawde rewelacyjny..oczywiscie nie nalezy przesadzic z iloscia poniewaz moze to spowodowac przetluszczanie sie wlosow..polecam z czystym sumieniem..

Gość esencja_
Uzuwała, dostałam próbki z tej firmy. Bardzo ładnie pachnie, własy są miekkie, lśnią. Jesli to taka sama mała buteleczka co ja miałam - to chyba troche przesada wydawac na nia jednak 6 zł. To już chyba lepiej kupić jakiś zwykły duży produkt.

Gość froukaaa
Ja też uzywam od baaaardzo dawna po każdym myciu. Jest naprawde dobry. Nakładam go na same końcówki na mokre włosy (nie trzeba dużej ilości, jest bardzo wydajny)

Gość a czy można go
rozcieńczyć?? Bo ja mam kręcone włosy, wiem, że sobie go raczej równomiernie w moje siańsko nie wetrę;) I tak sobie pomyślałam, że przeleję do buteleczki 150ml i dopełnię wodą mineralną... Czy to będzie dobra proporcja na jedno- dwa naciśnięcia atomizera? Jak myślicie??