Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie zazdrosna

Dlaczego jestem tak chorobliwie zazdrosna o mojego faceta?

Polecane posty

Gość strasznie zazdrosna

Wcale nie chce być, ale to jest silniejsze ode mnie. Czasem mi się beczec chce jak rozmawia ze swoimi znajomymi z netu. Wiem, ze mnie kocha i nigdy nie zostawi, ale te jego przyjacielskie układy z innymi dziewczynami(a szczególnie z jedną) mnie wprawiają w obłęd. Czy też tak ktoś ma?

Gość Oj tak...niestety

Gość sdgssssss
w zyci unie bylam zazdrosna bo madrze wybieram. poza tym jakby chcial byc z inna a nie ze mna to by byl. poza tym jak obdarzasz zaufaniem to on nie chce go zawiesc. poza tym nie panikuj babo. jak masz spoko faceta to chyba sama wiesz z enie musisz sie martwic a jesli sie martiwsz to moze masz powody. nie badz gupia babą.

Gość strasznie zazdrosna
Wiesz, no niby nie mam powodów, nie mam i nie powinnam być zazdrosna, ale co ja zrobię.

Ja niestety mam podobnie tzn moze nie chorobliwie ale jednak:/ Ja ufam swojemu facetowi ale nie ufam innym dziewczyna bo wiem ze niektore potrafia zrobic wszystko zeby zdobyc danego faceta a poza tym pamietajmy ze po alkoholu robi sie dziwne rzeczy- a zawlaszcza faceci Jesli chodzi o to czyw iem ze mnie kocha o toz jestm o tym przekonana i wiem ze mnie nigdy nie zostawi! Byla tu wypowiedz o tym ze \"jesli by chial to by byl z inna\" hmm... no ale ktos zapomnial ze zawsze ktorys moze zrobic sobie skok w bok:>

Gość noomu
"Ja ufam swojemu facetowi ale nie ufam innym dziewczyna" dokładnie! też to mam. Dziewczyny sa naprawde wstretne ja nie wiem jak mozna bezczelnie podrywac komus chlopaka! A nasi biedni chlopcy bez niczego wplataja sie w takie pulapki i potem powiedza nam tylko papa :(

Gość strasznie zazdrosna
Na szczęście mój nie pije w takich ilościach, żeby potem robić głupstwa:) Ale co do innych dziewczyn to masz racje, na nie trzeba w szczególności uważać. Może mi kiedyś przejdzie ta zazdrośc:)

Gość sdgssssss
wezcie wy sie posluchajcie. facet nie da z soba nic zrobic jesli nie chce. oj wy baby panikary.

Gość noomu
no no no tylko nie panikary rzeczywiscie jak nie chce to nie powinno sie nic stac ale czy kazdy facet jest bezgrzechu? ciagnie wilka do lasu:p a kiedy jakas dziewczyna zacznie podrywac twojego faceta a on chocby tylko odpowiadal jej czesc gdy ja zobaczy ta zaraz pomysli ze on ja kocha i pewnie zaraz zostawi dla niej swoja dziewczyne:P znam takie opowiesci :P

Gość sdgssssss
to chyba na takie osoby nie ebdziesz zwracala uwgi. poza tym: jesli obawiasz sie ze moze cie zostawic dla innej i wiesz ze ejst to mozliwe to wogole po co taki facet. to jak stapanie po polu minowym. jesli jest do tego zdolny to zrobi to predzej czy pozniej. olac.

Gość Mgmgamk
nie wiem jak ci pomoc :(