Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegunda__

smiesza mnie te wasze forumowe prawienia o milosci...beznadzieja !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kunegunda__

Ciekawe ile waszych uczuc jest szczerych? Jak czytam o tym jak on sie z nia rozstal lub ona z nim i po 3 miesiacach maja juz nowych partnerow to sie zastanawiam: gdzie tu milosc byla ??? smieszy mnie kazda osoba ktora mowi ze jest juz po 4 zwiazku i zawsze to byla milosc ... za pierwszym razem on sie spoznil 10 razy , za drugim sie klocili , za trzecim on ja zdradzil , za czwartym bleblebleble Za kazdym razem kolejny partner . A ja wam powiem, ze to wszystko milostki! Prawdziwa milosc jest inna. jak facet 2 miesiace po rozstaniu znajduje sobie inna to on kochal? I te wszystkie nawolywania : jak ja odzyskac? jak go odzyskac sa beznadziejne . Ja wiem co to jest prawdziwa milosc! Znam to na przykladzie moich przyjaciol. Rozstali sie bo byly klotnie , rok czasu kolegowali sie. Mieli mnostwo okazji aby kogos nowego spotkac ale nie!!!!! postanowili zmienic sie dla siebie a dzisiaj tworza swietny zwiazek i sa moim wzorem! To jest prawdziwa milosc a nie pseudo uczucia leczone kolejnymi podbojami po 2 miesiacach. Tamte to tylko zauroczenia!

Gość anka do garów
:(

Gość kunegunda__
Smiesza mnie wypowiedzi: kochalam go ale on wolal grac w komputerowe gry! Jakby to byla milosc to on by zarzucil te gry i rozmowa doszli by do kompromisu. Smiesza mnie wypowiedzi pan ktore twierdza ze kochaja pijakow, sadystow i tkwia przy nich ! Gdzie tu jest milosc? Smiesza mnie panienki ktore mowia: moj facet jest dobry ale poznalam jego fajnego kolege i chce byc z nim! Smiesza mnie faceci ktorzy robia z siebie durnia przed kolejnymi dziewczynami, majac przy boku swoja dziewczyne! wy nie kochacie, wy sobie drwicie z milosci.

Czyli jesli po rozstaniu z facetem \"trzyma mnie\" co najmniej kilka miesiecy to wowczas byla dla Ciebie to milosc? Mysle, ze sa to sprawy INDYWIDUALNE i trudno tu narzucac jakies \"terminy\"

Gość Wiesz a mnie to nie
śmieszy, bo wiem, że takie jest życie, że ludzie są różni, że są sytuacje w zyciu kiedy nie wiemy co zrobić, kiedy myslimy że ten/ta to wlaśnie ten/ta jeden/jedyna, ... a potem jest ktos inny i znowu kochamy... Wiadomo, że każda miłość jest pierwsza, inna, wszystkie inne rzuca w cień... Widzisz takie po prostu jest życie... :-D

Gość hej kunegunda
to nie czytaj

Gość kunegunda_
Śmieszy mnie to bardzo, ponieważ ja od razu obciagam z połykiem i czyszcze rowa drucianą szczotką :classic_cool:

Gość gość
Dobry temat.

Gość gość
hahaha z 2005 roku