Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

klopoty gastryczne

Polecane posty

Gość pomozcie prosze

od pewnego czasu, najczesciej pod wieczor boli mnie brzuszek, mam gazy, bullgocze mi i jakby burczy w brzuchu itd. ma to miejsce najczesciej po obiedzie, ktory jem kolo 16-17 odzywiam sie normalnie, jak wieksozsc ludzi wiec nie wiem w czym rzecz moze ktos wie co mi moze byc ?

Ja też tak miałam, okazało się że to problemy z jelitami. Zaopatrz się w otręby pszenne, najlepsze są te granulowane ze śliwkami. Wystarczy zjeść jedną łyżkę dziennie wieczorem, po kolacji. Dobrze robią też herbatki z pokrzywy i bratka. Problemy jelitowe odbijają się też na cerze, wyskakują pryszcze, cera jest zanieczyszczona.

Gość pomozcie prosze
i tylko te otreby zalatwia sprawe ????? naprawe dziekuje bardzooo za pomoc faktycznie mam cere zanieczyszczona... :/ a teraz lece zjesc otreby (co prawda mam tylko zwykle... ale dopoki nie kupie granulowanych moze te tez troche pomoga

Gość pomozcie prosze
dziekuje za rady, ale przeciez pisalam, ze mam tez gazy a takie produkty jak np. jablka je powoduja podobno :( ale sprobuje, moze cos sie zmieni dzieukuje !!!!!

Gość Lady with spinning head
Na zdrówko!

ja mam podobne klopoty , tylko ze mi burczy najczesciej po sniadaniu :/ a wieczorkiem slychac jak zoladek wszystko trawi .. bleeee

Gość pszenica
ja polecam platki z otrąb pszennych, jest w nich to samo, co w otrębach, a sa o wiele smaczniejsze, mozna to wcinac dla przyjemnosci :)

Gość krain
Sprawdźcie: grzybica jelit.

Gość lala88
up