Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek2127

Jeanine a piersi

Polecane posty

Witam wszytskie panie :) mam mały problem od 2 miesięcy biorę tabletki Janine czuje sie po nich super poza jednym piersi powiększyły mi sie o rozmiar miałam ( 75 c ) teraz mam o rozmiar większe jest mi starsznie niewygodnie i czuje lekki dyskomfort pozatym nie mieszcze sie w stare staniki a nowych przeciez nie bede kupowac bo chce odzyskać dawny rozmiar w związku z tym mam pytanie czy piersi wrócą do dawnego rozmiaru czy puchnięcie piersi jest normalne i z czasem zanika ? bo chciałabym znowu móc nosić (75c ) pozdrawiam ppapap

po pierwszych opakowaniach jeanine tez tak miałam - miałam wrażenie, że mój biust zrobił się ogromny :-) Ale teraz jakoś wróciło do normy, biore już 6 opakowanie i piersi mnie nie bolą, nie są tez \"nabrzmiałe\". Widocznie Twój organizm musi się jeszcze dostosować :-) Piersi mogą lekko puchnąć tuż przed okresem, ale to po miesiączce znika. Więc głowa do góry, jeanine są naprawdę dobre :-)

Gość lalalalala
Dziewczynki u mnie w ogole skomplikowana sprawa bo moimi pierwszymi tabletkami byly microgynon 21 piersi wyraznie urosly, ale za to cera okropnie sie pogorszyla wiec przestalam brac teraz biore cilest i moje piersi maleja!! widocznie cilest mi nie sluzy czy to znaczy ze jak zmienie tableteczki to biust znowu zareaguje ? opczywiscie to sprawa indywidualna ale mnie troszke to martwi bo czuje sie jak deseczka mimo ze nia nie jestem, caluje :*

Mojej dziewczynie po odstawieniu tabletek, piersi sflaczały. Gdy zaczela brac to sie napompowały i wygladały super. Tak czy siak, tabletki zatrzymują wode w organizmie.