Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on_32

DUŻY BIUST!!!

Polecane posty

Gość on_32
zazdroszcze mu...

Gość masazysta24
Witam wszystkie pieknosci.jak mija tydzien??moze jest jakas chetna na mila znajomosc??:)pozdrawiam i zapraszam do rozmowy.

duzy biust jest oblesny bleee do 25 jeszcze ok ale co potem keidy jest obwisły? bleh takie 2 wielkie puste wory:/

duzy biust jest oblesny bleee do 25 jeszcze ok ale co potem keidy jest obwisły? bleh takie 2 wielkie puste wory:/

duzy biust jest oblesny bleee do 25 jeszcze ok ale co potem keidy jest obwisły? bleh takie 2 wielkie puste wory:

ja mam 26 lat i moje cycuszki nie sa obwisłe ( a mam 70 C ) :-) to zależy od ogólnej budowy piersi, ich osadzenia na klatce piersiowej.... ja mam takie akurat, że nie wiszą :-P

Gość szampan
a ja mam male i tez sie tu wpisze bo jestem pewna siebie 75C

Zyga ...: duzy biust oblesny nie jest ...posiadaczki takowego przynajmniej beda mialy dwa DUZE wory ... A ja bede miala dwa maluskie woreczuszki skory ....a nie zadne piersi .... zazdroszcze Wam kobietki - te ktore posiadacie piersi wieksze od moich ....bo ja jak leze to wygladam jak facet ..zero cyca ....wkurza mnie to ....ale zyje nadal ....wspolczuje mojemu mezowi ....:D

Gość szampan
aniulcia a jaki masz rozmiar ja jak leze to tez jak facet,no prawie

Gość szampan
no ale chodzi o miseczke,ja pod biustem mam 80 ale czasem kupuje 85 bo wtedy miski sa wieksze i np 80 c ma wieksze miski niz 75c,dlatego przerzucilam sie na 80 bo po wypraniu i tak sie biustonosze kurcza

czukalam tej literki ...ale nie ma ...ale napewno a ...moje piersi mieszcza sie w moich dloniach a raczki mam naprawde malutkie ...bo i sama malutka jestem ...153cm

Gość szampan
anulcia!MALE JEST PIEKNE!

Gość szampan
ale moj twierdzi inaczej,a mianowicie"mala,drobna do huja podobna!"

Gusta wsrod facetow sa podzielone ....gdyby tak nie bylo bylabym sama ....ale sa i tacy ktorzy chca byc z wlascicielkami i tych malutkich piersi ...:D

topic ruszył się :P Pozdrawiam właścicielki \"atrybutów\" kobiecości :)

Gość Różowa pantera
Mieć duży biust, większość o nich marzy. No tak mówicie że wam się nie podoba, a założe się że jak kobieta przejdzię obok was do połowy odkrytym dekoldem, to ślinicie się na jej widok jak byście nie widziały baby przez miesiąć.

Gość Arizona23
Hmm duzy biust. No tak moze stanowic problem. Ja zawsze narzekalam na moje 70C - D poniewaz przeszkadzalo mi to w uprawianiu sportu. Przez dlugie lata gralam w siatkowke i doslownie moj biust wchodzil mi w droge mimo nieraz podwojnego stanika sportowego ktory ociskal jak najbardziej sie dalo. Gdy zmienilam troche moj styl zycia, pogodzilam sie z faktem ze taka juz jestem i taka mam budowe wiec trzeba doceniac to co sie ma. Tylko druga dziewczyna z podobnym problemem moze zrozumiec jak to naprawde jest. Zawsze mam problemy z kupowaniem sukienek czy bluzek na siebie. Ale wyglada to ladnie bo nie kazda dziewczyna moze sie pochwalic i duzym biustem i plaskim brzuchem.

Gość masazysta24
czesc piekne kobietki:)arizoa23 zgadzams ei z Toba,ze plaski brzuszek i wieksze piersi to najpiekniejszy widok jaki mozna sobie wysnic:)hehe-super.pozdrowionka dla wszystkich

Arizona Ja moge !!! siłownia i dyscyplina robią swoje- pozatym moj facet nie lubi \"obtłuszczonych\" kobiet a i ja czuje się zle gdy mam jakieś zwałki ;) pozatym jestem aktywna w łózeczku co służy i mi i mojemu Misiowi

ale zgodze się ze jets problem z gornymi częściami garderoby :( czasami trzeba się natrudzić rzeby znależc jakąs bluzke czy marynarke ktora by dobrze leżała .... ale t-shirty wyglądają doskonale :)

Gość on_32
a może jakaś chętna posiadaczka dużych wdzięków umówi się na kawkę w Łodzi lub Poznaniu?

Gość chętna na spotkanie
a cycuszki to ja mam boskie!!!!!!!!

Gość on_32
to super... a skąd jesteś?