Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosiczka 23

mąż nie chce sie ze mną kochać...

Polecane posty

Gość rosiczka 23

czy są tu jakieś zaniedbywane żony

Gość dółł
pachnę peruwiańskimi rodzynkami i kleszczem, który zagnieździł się pod skórą bawoła Ponadto zalatuję subtelnie moczem woźnej ze skansenu - Muzeum Ziemi Kieleckiej Uwielbiam kaczy stolec z odtłuszczonym majonezem, rozsmarowany na chrupkim niskokalorycznym pieczywie i teraz mam porblemy z cerą.Popadam w skrajności pale cygare z fidelem ,wydłubuje rodzynki z koziej dupy ,stosuje jako niskokaloryczny dodatek do drugiego dania jako prfzyprawa do mięsa

Gość jammmmm
uu, zapomniało się nicka zmienić? ;) Bidulka ;)

Gość rosiczka 23
i ? co chcesz przez to powiedziec?

Gość rosiczka 23
oj ,być moze mylisz mnie z kimś myśle ze dużo jest zaniedbywanych zon...

Gość anelka25
Ja rowniez mam podobny problem..

Gość rosiczka 23
masz jakiś pomysł jak to zmienić???a moze wiesz dlaczego tak jest??ja naprawde jestem w dołku...

Gość rosiczka 23
ostatnio mi powiedział ze jak ma sie męczyc z takim grubasem zapuszczonym jak ja to woli sobie zwalić konia przy Kaji Paschalskiej :(

Gość rosiczka 23
nie nie ma kochanki...sprawdziłam.Jesteśmy po slubie 5 lat a on woli robić wszystko inne wymyśla 1000 powodów i ma jeszcze więcej rzeczy które ''natychmiast'' musi zrobić.

Gość anelka25
To u mnie jest inaczej. jestesmy pol roku po slubie i nie kochamy sie juz tak czesto jak na poczatku ale to z powodu jego stresujacej i absorbujacej pracy. Po ppostu czasem nie ma sil ani ochoty bo mysli o pracy. Wiem ze bardzo go podciecam ale niestesy ma od przypadlosc jak wiekszosc mezczyzn ciezko jest mu odroznic zycie zawodowe od prywatnego.

Gość dorot
Dziewczyno weż się w garść i zadbaj o siebie ,na co Ty sobie pozwalasz zeby facet tak powiedział .Z kim ty się zadajesz i to jest twój mąż współczuję takiego partnera

Gość NIEDOPIESZCZONAAAAA
ZNAM TEN PROBLEM,MOJ TEZ NIE CHCE,ALE JAK GO PYTAM CZY MOZE MA KOGOS NA BOKU MOWI "TY CHORA JESTES JA NIE MAM SILY JEDNEGO OGRODKA OBROBIC A CO DOPIERO BRAC SIE ZA DRUGI" HEHE BIEDACZEK TAKI ZMECZONY...:p

Gość rosiczka 23
bardzo go kocham wiec nie ma mowy o rozwodzie srks nie jest najwazniejszy ale strasznie mi go brakuje zastanawiam sie czy nadal go pociagam

Gość rosiczka 23
przynajmniej wiesz dlaczego sie nie kochacie...praca.A moj tymczasowo nie pracuje...a co do dbania o siebie to jest to dla mnie bardzo wazne,obcy mezczyzni sie za mna ogladaja...ale co mi z tego

Gość NIEDOPIESZCZONAAAAA
NIE POTRAFIE ZROZUMIEC JAK FACET MOZE POWIEDZIEC COS TAKIEGO SWOJEJ ZONIE,W DODATKU KTORA (JAK MNIEMAM) KOCHA. A PROBOWALAS Z SEKSOWNA BIELIZNA,JAK ZAREAGOWAL GDY PROBOWALAS GO UWIESC?

Gość mężatka po 30-ce
i ja mam ten sam problem:( przed ślubem bylo zupełnie inaczej , aż z łezką wspominam tamte czasy:(

Gość mężowie też się starzeją
:p

Gość ale ty głupi jesteś

Gość rosiczka 23
próbowałam wszystkiego...NIC

Gość młody nie wypowiadaj się bo
gówno jeszcze wiesz o życiu! faceci też się starzeją a te młode kurewki lecą na facetów z kasą!!!!!!!!!!!!!!!! :p

Gość NIEDOPIESZCZONAAAAA
ALE JAK ZAREAGOWAŁ,CHYBA CIĘ NIE ODEPCHNĄŁ?CO POWIEDZIAŁ?

Gość dółł
w takim razie rosiczka musiasz sie wziąć za sibie schudnac tak aby mu sie podobac a wszystko się zmieni

wymien go na lepszy model.........jak kocha to kocha nie zaleznie od wagi.....wogole co za cham z takimi odzywkami.....moj maz nigdy mi tak nie powiedzial..........

Gość a mój chce non stop
już nie wyrabiam :-O

Gość faciooo
No no jak sie spasłaś to trudno ;) ale nie powinien mówić do ciebie w taki sposób i gdyby cie kochał to by tak nie powiedział a jesli jest taki nietolerancyjny co do tuszy to zaproponuj mu wspólne ćwiczenia wtedy może zmieni zdanie. A tak w ogóle to słyszałem że sex z puszystą jest lepszy niż z takim "wieszakiem" pozdrooo!!

Gość bernank
kochaj się ze mną ślicznotko mam duzego kutaska i bedziesz szcześliwa ze mną kociaku