Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond_ynka

skrzyp vs. humavit z

Polecane posty

Gość blond_ynka

no wlasnie dziewczyny co bardziej polecacie na wlosy i paznkocie? widzialam ostatnio oba w aptece i w cenie 10 (skrzyp jakiejs nowej? firmy) zl wiec co jest lepsze?

Gość kubuś puchatek
jestem za naturalnym- zwykły skrzyp do parzenia będzie najlepszy i najtańszy, a pomoże tak samo. trzeba go tylko regularnie stosować przez ok. 2-3 miesiące- wtedy będzie widać efekty! Pozdrawiam!

Gość blond_ynka
ktos jeszcze sie moze wypowie?

Gość Jeanine 21
Ja brałam Skrzypovitę- droższe ale mi włosy się poprawiły :) Teraz zaczęłam łykać Humavit Z ale na efekty trzeba poczekać... Wkurzające jest jednak że tego Humavitu trzeba tyle łykać- nawet do 12 tabl dziennie. Niby tańszy ale dawka witamini wyciągów jest mniejsza...

niestety, skrzyp w postaci ziół nie będzie tak samo skuteczny i nie pomoże tak samo, gdyż jest po prostu za słaby. tabletki zawierają WYCIĄG ze skrzypu polnego, zatem mają o wiele większą zawartość krzemu niż zioła.

Gość blond_ynka
wiec co polecacie?

Gość maXmara20
ja uzywalam silice-nie jest specjalnie droga,wystarczy zazywac 1 na dzien i to jest plus..no i co najlepsze skuteczna>bo chodzilo mi glownie o paznokcie i efekt byl fenomenalny! Teraz postanowilam sprobowac skrzypowity i czekam na efekty...

Gość blond_ynka
a ile czekalas na efekty po silicy?

Gość maXmara20
efekty na paznokciach zobaczylam po jakis 3 tyg....stosowalam jeszcze odzywke,takze moze ona jeszcze przyspieszyla bardziej...