Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słownik

Co ze mną nie tak???

Polecane posty

Gość Słownik

Ona chciala przerwy, ja wtedy nie moglem wytrzymac, tak bardzo kipialem z uczuc... Jak juz w koncu zrobilem, zeby bylo wszystko ok, jest tak jak jeszcze nigdy nie bylo (a jestesmy juz razem rok). dzis jest dzien chlopaka dostalem jej zdjecie w ramce. Ona tak bardzo mnie kocha (chociaz tych slow jeszcze nikt z nas nie powiedzial po tym jak zrobilismy sobie krotka przerwe). Ona jeszcze bardziej za mna szaleje, mowi, ze nie moze beze mnie zyc, budzi sie codziennie rano i jedyne co daje jej sens to to, ze mnie ma i mnie zobaczy. Wszystko jest super, a ja sie zastanawiam czy ja kocham... Nie wiem co jest ze mna, ale juz chyba od ponad 2 tygodni tak mam... nie wiem czy to milosc czy to przyzwyczajenie i przywiazanie... Moze ja sobie wmawiam, ze ja kocham? Nie wiem co mam robic, dlaczego mam takie watpliwosci... Ona jest taka kochana, nie chce jej skrzywdzic :-((((((((((((((((

Gość pierwsze pytanie
ile macie lat?

Gość Słownik
Po 17

Gość Słownik
do góry :-)

Gość oj dzieciaki...
do nauki się brać a nie za związki!

Gość Słownik
Nauką swoją drogą :-P Na uczucia tez mam czas :-P

Gość Słownik
Nie rozumiem... To co, ze 17 lat? :-/

Gość Fiorella
Jakos dziwnie to odbierasz. Inni az ciesza sie, ze tyle czasu a oni nadal sa z jedna osoba emocjami i soba:) Uznaj to za plus:) A Ty uwazasz, ze taka ciaglosc to przyzwyczajenie.. Ale przyzyczajenie to jest wtedy jak ta osoba jets nam obojetna. Jest mowimy sobie czesc, odstawiamy rutyne dnia np dzis to i tamto i koniec. Natomiats jak zywe jest w was np dialog, zrozumienie, jestecie w myslach, fajnie sie dogadujecie, łaczywas nie tylko uczucie, ale i moze pasje to jest to duza szansa na trwały ale i kochajacy zwiazke. Poza tym trzeba byc aby wiedziec co to jest.

Gość Słownik
Masz racje :-) Ale czasami mam takie momenty, ze mam jej dosyc, nuzy mnie. No ale obojetna mi nie jest, jest dialog, zrozumienia tez coraz wiecej, w myslach jest caly czas :-)

Gość Fiorella
Ciesze sie:) Miłosc ma rozne natezenie, ale to nie znaczy, ze jej nie ma:) To wazne:) Byc w myskach, sercu i nie byc obojetnym no i dialog, zrozumienie:) Powodzenia:) W koncu buduje sie na czyms, Milosc tez sie buduje na czyms np na tym co napisałes:)

Dziecko ponosi ciebie fantazja. Weź sie lepiej za naukę :-D

Gość gość
Fajnie jakby Słowik napisał po latach jak ta miłość się potoczyła ...

Gość gość
Dzień chłopaka, co? Patrzę na kalendarz, data postu 2005 no spoko haha :D