Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam

Nachodzenie przez policję

Polecane posty

przeczytałem i się przeraziłem .... co za głupoty ktoś wam opowiada ... nie chcesz nie wpuszczasz policji do domu .... a jak cię niepokoją to po prostu skargę do prokuratury, bo policaje boją się prokuratury jak ognia ... i nic im nie gadać, bo jeszcze wykorzystają to przeciwko wam ....

Gość pytanie mam
No to gdzie w końcu jest prawda. "Ja jestem" pisze, że pracuje w policji to chyba jej/jego podpowiedzi są dobre. Loczek - a Ty skąd masz takie informacje?

Gość pytanie mam
Amen Wszech Czasów - mieszkam na parterze i cięzko udawać, że nie ma mnie w domu jeżeli z ulicy bez problemu można zajrzeć w okna :)

który policaj da ci radę byś go nie wpuszczał ? albo żebyś wszystkiego nie mówił ?

Gość pytanie mam
Ale przeciez to, że on/ona mi tak radzi nic jemu/jej nie da? Więc po co am mnie w bląd wprowadzać. Nie wiesz przypadkiem gdzie mogę sie tego dowiedziec napewno. Bardzo mi zależy bo mam małe dziecko i nie chcę żeby na to wszystko nie patrzył.

Gość pytanie mam
Lolek, jesteś?

Gość pytanie mam
Prosze, doradźcie coś konkretnego bo mam dwie rózne odpowiedzi i sama nie wiem ktora z nich jest prawdziwa.

Gość pytanie mam
ale ja nie dostalam żdnego maila od Ciebie. Własciwie miałam si upominac o Twojego ale jakos wyleciałao mi to z głowy ;)

Gość pytanie mam
Adres jest dobry, tylko nie miałam tej poczty dołączonej do programu pocztowego. Doszło przed chwilą. Zaraz odpisze jak sytuacja wyglada u mnie

Gość pytanie mam
Kwaitek - nie wiem dlaczego ale nie mogę wyslac Ci maila

Przeczytałam sobie twój topik i powiem tak, jeśli nie masz nic do ukrycia to wpuść policjantów do mieszkania i daj im się rozejrzeć. Myślę, że jeśli parę razy tak zrobisz to odpuszczą sobie widząc, że nie ściemniasz. Ale wybór należy do ciebie…

Wpisz dobrze adres.Moja pozcta działa bez zarzutu,może wp ma jakieś schizy?!Nie no,już puszczają mi nerwy...Próbuj

Gość pytanie mam
Wysłałam. Zaraz możesz sprawdzić pocztę. I napisz mi jak sobie teraz wyobrażasz życie z nim:)

Gość pytanie mam
Nie mam nic do ukrycia, chyba ;) przynajmniej w tej sprawie ale to nie jest miłe byc wyrwaneym ze snu o 6 rano bo im zavhciewa się sprawdzić czy kogoś u mnie nie ma...

Gość pytanie mam
Może ktoś jeszcze sie wypowie? Nie wierzę, że nikt nie ma takich problemów. Kwiatek - napisałam do Ciebie na pocztę :)

Gość a cozrobiła ta osoba
? Bo to ma duże znaczenie. Jeśli kogoś zamordował to będą częściej zaglądać ale jeśli tylko nie płacił alimntow to kłopot masz z głowy ;)

Gość pytanie mam
Dokładnie nie wiem, tzn. od niego wiem tylko tyle, że był karany a policja niewiele mi powiedziała.

Gość ale to nie ma żadnego
znaczenia co ktoś zrobił. Jeśli jest poszukiwany to czy za morderstwo czy za kradzież bułki w sklepie szukaja tak samo, czyli kilka razy w miesiącu robią nalot na dane miejsce o róznych godzinach.

Gość czegos nie rozumiem
pisalem juz na poczatku jakie sa przepisy ale widac dalej niektorzy wierza bardziej podszywaczom podajacym sie za gliny. czy tak trudno przeczytac w kpk, ustaiw e opolicji oraz rozporzadzeniach odpowiednich i miec jasnosc. ???

Gość czegos nie rozumiem
smieszne to jest hahahahaah :) jakis lolek pisze ze pracuje w policji ale musi zapytac wpracy jak bedzie i poda na gg HAAHAHAHAHAH SZCZYT wszystkiego :) ale w sumie taka glupota moze swiadczyc ze mowi prawde :P WSZYSTKO jest regulowane przez odpowiednie PRAWO !!! konstytucja, kpk, ustawa o policji, rozporzadzenia ministrow itd itd. tam jest JASNO napisane kiedy policja moze cos robic a kiedy nie. NIC PONADTO nie moga robic niz tam jest napisane, a jesli robia to sie ich gnoi skladajac skargi i zazalenia. LUDZIE zapoznajcie sie troche z prawem bo potem ktos wam pisze na toipiku juz na 1 stronie odpowiedz a wy dalej ciagniecie termati wierzycie blaznom ktorzy mowia ze pracuja w policji ale wiecej moga powiedziec jak beda w pracy i sie zapytaja. mi nie musi mowic glina czy inny piesek. ja UMIEM CZYTAC. a prawo jest ogolnie dostepne. i nie jest go tak duzo w tej sprawei.

Gość pytanie mam
Czytałam co jest napisane na stronie, ktorą podales ale z tego wynika, że jak powiedzą, że mają podejrzenie, że ktos taki przebywa u mnie to moga wejśc o każdej porze dnia i nocy i bezkarnie robić co im się podoba. Czytałam też wiele innych artykułów i dalej nic nie wiem :(.

Gość czegos nie rozumiem
oczywiscie ze jesli sa podejrzenia ze przestepca sie ukryl w domu to nie beda czekac ale to nie jest tak ze jak on mogl byc u ciebie to zaraz moga wlazic kiedy chca. NIEEEEEEE ZAWSZE potrzebne jest postanowienie prokuratora sadu albo jesli bez tego to musza w terminie 7 dni dac ci to postanowienie. nie moga wlazic o tak sobie kiedy im sie chce. kiedy przyjda sobie to mozesz ich nie wpuszczac i powiedziec ze nikogo nie ma a oni oczywiscie moga lazic ile chca. no przciez ciagle niby kazdy z nas moze kogfos przechowywac. za kazdym razem kiedy powiedza ze oni wchodza to ty mowisz im ze czeklasz na postanowienie w terminie 7 dni i dodatkowo zglaszasz skarge do przelozonego. sorry ale to ze ktos jakos jest z toba zwiazany a oni go nie moga znalezc to GOW... cie obchodzi i nie uprawnia ich do ciaglych wizyt. niech wejda kilka razy to zobaczysz czy potem im bedzie do miechu jak im zrobisz kolo pior4a. chyba ze im bedzie prokurator ciagl wydawal postanowienie :) to wtedy mozesz sie za niego tez zabrac. jesli nikogo nie przechopwujesz to sie nie martw. opieprz ich i zloz skarge do przelozonych za ciagle nachodzenie. w koncu niech sobie obserwuja dom a nie przylaza ciagle.

Gość pytanie mam
Wiesz co, dalej nic nie rozumiem Najpierw piszesz, że mogą przychodzić ale muszą dostarczyć postanowienie a potem, że nie muszę ich wpuszczać.

Gość upppp
:O

Gość Mam podobny problem
i proszę o radę bo z tego co piszecie nie wynika nic konkretnego.