Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nurika

Jak się rozwodzicie?

Polecane posty

Gość Nurika

Kobiety i dziewczyny które rozwodzą się lub będą to robić w najbliższej przyszłości. Ten oststeczny stan naszych krótszych lub dłuzszych związków to jeszcze jedne koszmar w zyciu. Proponuję abyśmy się trzymałay razem, oraz w miarę możliwośći udzielały sobie rad. Czy potraficie podejść do rozwodu bez emocji, czy chcecie załatwić to jak najszybciej, czy wnosicie o rozwiązanie małżeństwa z winy męża. Jak wygląda to u osób które są w trakcie rozwodu. Czy trudno udowodnić w sądzie winę mężowi, bo wydaje mi się że pomimo ewidentnej winy nie jest proste pozbieranie wystarczających dowodów. Zachęcam Was do napisania o swoich przeżyciach i posunięciach. Może niektórym z nas które dopiero decydują się na ten krok będzie to pomocne.

Gość phonea
no i dlaczego temat nie ruszyl? podobno tyle ludzi sie rozwodzi. a ja mam pytanie ile kosztuje rozwod . rozwod jest bez orzekania o winie i maz zlozyl pozew.

Gość Castile
Tak, ja kiedys musialem ukatrupic karpia bo starego w domu nie bylo to ktos musial zajebac karpia. no wiec podszedlem do wanny z nożem i widze jak sobie plywa jebany w mojej wannie. no i sie wkurzylem troche bo niemoge sie wykąpać. rączka od noża jest taka drewniana i duza to tą rączką chcialem mu w leb wyjebać ale nie chcialem go brac do reki bo sliski skurwysyn i smierdzacy. to przez wode zaczelem napierdalać. mocny jebany. nieszlo go ubic. pomyslalem że przecież rano sie kompalem to huj mu w dupe niech sobie plywa, ja i tak mam uczulenie na ryby i bym go nie zjadl. odpuscilem mu. ale matka zaczela drzec ryja zebym ubil tego karpia, to brat przyszedl (18 lat) i zajebal go siekierką taką do ubijania kotletow. ja to nie mam serca, jestem wrazliwym chlopcem.

hey! pozew o rozwod zlozylam ja prawie rok temu, bez orzekania o winie.gdybym chciala to moze i zrobilabym ze rozwod bylby z jego winy ale nie chce wyciagac brudow i ciagle sie klucic.chce to zakonczyc szybko i cicho.moze juz dawno byloby po wszystkim tylko ze on jest za granica i dlatego sedzia wyznazyl tak odlegly termin sprawy.odlegly bo dopiero w czerwcu.jak to znioslam?na poczatku nie bylam pewna czy dobrze robie tym bardziej ze juz raz papiery złozylam i wycofalam wlasnie za namowa meza obiecywal zmiane...i jak widac nie wysszlo mu.na poczatku plakalam balam sie samotnosci, teraz kiedy juz mamy rok separacji i nie widzimy sie bo on mieszka za granica powoli mi przeszlo uspokoilam sie.czasem gdy przyjezdza na urlop i odwiedza syna...jest mi przykro i mialabym moze ochote sie do niego przytulic bo strasznie go kochalam wrecz szalalam za nim i nie wyobrazalam sobie zycia bez niego ale teraz poprostu mu nie ufam i gdybym nawet chciala sie pogodzic to chyba juz nie kocham go tak jak kiedys i poprostu mu nie ufam.

Gość a mnie czeka...
rozwod z obcokrajowcem i nawet boje sie pomyslec od czego zaczac. nie widzielismy sie od ponad 3 lat i malzenstwo to totalna fikcja, wiec postanowilam to skonczyc. on jest w japonii, ja w anglii i dlatego wszystko ciagle odkladam. moze ktos ma doswiadczenia w rozwodach z obcokrajowcami? bede naprawde wdzieczna i moze w koncu rusze cala sprawe. pozdrawiam

Gość zezem
Czy nie można Japonii i Anglii razem połączyć za pomocą mostu aby było bliżej ?

Gość a mnie czeka...
slub byl najpierw w polsce, potem w japonii, ale tam tylko formalnie bez uroczystosci. sama rejestracja. wiem, ze lepirj bedzie, jak on pierwszy rozwiedzie nas w japonii, ale on cos kombinuje.