Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nicolla

mini mini piosenki dla dzieci

Polecane posty

Gość pingwinki
wpisz w wyszukiwarke Titou albo Bebe Lily...

aa pinokio nie lubie i Mania chyba podziela moje zdanie- ona lubi króliczka titou ale mi sie juz nim wymiotowac chce sluchamy go non stop 24 na dobe :-/ wole beby lilly bo jest slodziutka ale moja corka mojej miłosci do tej malej cudnej dziewuszki nie podziela :P

Gość kamilka22_23
one sa sciagniete ze strony gdzie sa podane płyty, one chyba takie są bo to mp3.

kamilka22_23 i Amaciejka jesli dysponujecie jescze tymi pioseneczkami czy tez moge prosic o przyslanie? z goryw ielkie dzieki

Czy i ja mogę prosić o jakieś pioseneczki z minimini? Nie znam żadnej i chętnie puszczę małej :) Mogę się odwzajemnić kołysankami dla dzieci wraz z tekstami :) martunia_24@o2.pl

111111111111111 ja wlasnei dzisiaj uslyszalam o tym radiu - calkiem fajne :)

Gość JKS
"Pedofeel Song" Polecam :) moj maly bękart non stop to katuje i nawet rozj*bal juz 2 televizory. Polecam rowniez dla dzieci Moleste i Paktofonike niech tez wiedza od malego co sie dzieje na osiedlu i ze policja to sku*rwy*syny !!

Gość kamilka22_23
weszłam na ta strone: http://bonizaur.badongo.com/ i znalazłam piosenki ale nie wiem jak je sciagnać daj znac jak to zrobić

Gość Szewczebko7
Gdzie mogę znaleść teledysk z mini mini .? Pingwiny na nim tańczyły ale nie pamiętam jaki był tytuł :( Pomóżcie..

Gość hausab
Poproszę również o piosenki mini mini na maila - będziemy wdzięczni wraz z synusiem:-)

zeby sciagnac na kompa filmiki z you tobe to nalezy sciagnac taki programik, ja mam : youtubedownloader, prosty w uzyciu.. a mp3 mam, tylko wrzuce jak obczaje gdzeit o wrzucic i jak :D no i jak bede miec wiecej czasu