Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy_zbigniew

Obalamy kobiece mity

Polecane posty

To będzie topik o obalaniu pewnych kobiecych mitów, na każdy dzień tygodnia bedzie przypadać jeden mit, który przedstawie \"z męskiego punktu widzenia\", prosze o komentarze! MITY PIERWSZY - \"KOBIECA\" SYLWETKA To jest chyba najczestsza wymówka pań gdy pada pytanie \"czemu sie nie odchudzasz?\" \"Bo teraz \"kobieca\" sylwetka jest na topie, J. Lo, Bayonce Knowless... Panowie nie lubią wieszaków!\" TO JEST ABSOLTNY MIT! A raczej nieporozumienie - panowie lubią ZGRABNE sylwetki, zadbane i wysportowane a nie zwały tłuszczu i obwisłą skóre... Bez pracy nie ma kołaczy - nawet szczupła dziewczyna wygląda nieciekawie, jezeli nie ćwiczy, a otyłe dziewczyny... wiadomo jak wygladaja, przyciągają co najwyzej kompletnych desperatów (albo fetyszystów i innych poparańców jak np. w \"Milczeniu Owiec\" :-) Wymienione wyzej pop gwiazdy bardzo cięzko pracują na to, zeby miec zgrabny brzuszek, wyraźną talie, wysportowane uda i ogólnie wygladać jak ósmy cód świata... A to, ze są troszke bardziej zaokrąglone w biodrach i (J. Lo :-) pośladkach, to efekt genów i nijako efekt uboczny - po prostu, mimo spartańskich, wielogodzinnych treningów i ciągłego biegania po scenie na koncertach, nie udało im się zgubić tłuszczyku w miejscach w których zaokrągliły się jeszcze w młodości i skąd najtrudniej jest sięgo pozbyć... (panie któe nie ćwiczą - weźcie to sobie do serca i zacznijcie ćwiczy, póki jesteście jeszcze młode i zgrabne i nie \"zmacdonaldyzowane\") I jeszcze przy okzaji obale mit o odchudzaniu - NIE DA sie schudnąć \"nie ćwiczać, nie katujac sie dietą i jedząc tyle, ile się chce\" jak przekonują Was niektóre pisma dla pań... Nie da się tez schudnac samą dietą lub samymi ćwiczeniami - tylko połączenie dieta+ćwiczenia daje dobre efekty... Cierpliwość, ciezka praca i wytrwałość - z tymi słowami trzeba siezapoznać przystepujac do odchudzania... I jeszcze słówko o J. Lo - z jej pupa wcale nie jest tak, ze jest jakimś chodzącym ideałem tej części ciała... Po prostu - ma ładna twarz (każda panie w show biznesie musi mieć), ładny brzuszek (patrz wyzej) łądne nogi (patrz wyzej) ale nie ma wieeelkiego biustu... Dlatego ludzie zaczeli komplementowac akurat jej pupe, żeby nie było jej przykro na punkci piersi... Moim skromnym zdaniem jest o wiele więcej ładnych pup w show biznesie (np. ta wspaniałą brunetka z \"Pussycat Dolls\" (leci teraz w MTV ich hicior \"Don\'t cha\", obejrzyjcie sobie i oceńcie :-) Zapraszam jutro do kolejego mitu, a tymczasem prosze o komentarze - przydały sie Wam te informacje, dowiedziałyscie się czegoś nowego? O jakim micie jeszcze chciałybyscie usłyszeć moja opinie... Piszcie! Pozdrawiam serdecznie!

Gość vfdzb d
wiesz co nie zgadzam sie z Tobą...ciekawe ze panienki przy kosci prowadzają sie z facetami takimi ze hoho...kazdy ma swój gust i koniec

Gość o matko
"...pop gwiazdy bardzo ciężko pracują na to,aby mieć zgrabny brzuszek...." - one muszą a ja NIE MUSZĘ I NIE CHCĘ.

Gość Ciidirom
No moze i masz rację...ale tłuszcz zawsze towarzyszył kobietom :) Tu i ówdzie i naprawdę cieżko jest go zgubić

Gość Ciidirom
Dlaczego bzdury? :)

tajemniczy zbigniewie jestes zalosny!!!Ktoremu facetowi chcialoby sie tak rozwodzic nad takimi \"pierdolami\"????????Szok:D Zaraz pewnie napiszesz mi ze ma 100 kompleksow-ale to nieprawda:) Szkoda mi Cie,ze spedzasz wieczory na takich \"wyliczankach\" :D

Gość Kobietkaaaaaaaaa
co za pierdoly.. to dotyczy w takim samym stopniu mezczyzn co kobiety.. Utarlo si etylko ze to my musimy dbac o siebie bardziej niz wy.. Czlowiek jest jedynym w swiecie gatunkiem..w ktorym samiec jest plcia brzydsza, bo w calej reszcie swiata to samce sa piekniejsze..i stroja piorka..Z choinki sie urwales? A Ty co.. Mister Universum jestes? A moze Ty z tych inteligentnych? eee...nie..

Gość liliii
o losie.... chłopcze,ile Ty masz lat... jak jarają Cie laleczki z teledysków ;) ale mi mity wymyśliłeś..... ani nie podałeś nic konkretnego ani nic nie obaliłeś... Zajmij się lepiej swoim ilorazem IQ a nie kobiecymi pupami,nogami,uszami..

dlaczego?? bo panie z showbiznesu, które autor daje nam za przykład mają sztab ludzi który pracuje na ich wizerunek, począwszy od osobistego trenera az do dietetyka...wiec niech autor najpierw porówna zycie i mozliwosci polskich dziewczyn z zyciem i mozliwosciami amerykanskich gwiazd a dopiero potem udziela nam iście mądrych rad...

Gość ale ale ale ale
na JL pracował przede wszystkim jej chirurg plastyczny :P

Gość o matko
nie wyłączajac jej pupy...

Gość Kobietkaaaaaaaaa
dokladnie ..jak pisze wyzej eeeeee w teledyskach nad laleczkami tam fikajacymi pracuje sztab ludzi..potem komputery je jeszcze retuszuja..Czy mitem jest ze faceci patrzac na nie slinia sie..i wierza..ze prawdziwe jest to co odpowiada ich fantrazjom? Odroznisz ty biust silikonowy od prawdziwego? a moze zaraz wypiszesz spoosby na taki biust? czy miltem jest ze faceci sa wzrokowcami..i ze to im si eczasem rzyuca na mozdzek?

Gość ale ale ale ale
pupa JLto przecież jego dzieło :D:D:D

Gość Ciidirom
Heh nie oburzajacie się! Najpierw wszystkie dziewczyny na tym forum chcą wiedzieć co faceci lubią i jakie "preferują" dziewczyny. Zakładają nawet topiki w których muszą się wypowiadać faceci i ROZWODZIĆ SIĘ nad takimi problemami. Autor napisał jedna prawdę: dziewczyna nawet najszczuplejsza nie będzie miała ładnej figury bez ćwiczeń. I nie oburzajcie się tak! P.S Autorze....J.Lo ma okropną twarz...po zmyciu makijażu wygląda jak małpa. Pozdrawiam.

Gość jaka Jennifer Lopez
jaki zgrabny tyłeczek. Jakie komplementy ? Jaki atut w stosunku do piersi ? Do jasnej cholery wszyscy faceci jakich znam wyśmiewają się z dupy Jennifer Lopez. Wszyscy mówią że ona ma za wielką supę zupełnie jakby się tylko z tej dupy składała. :O Nie komplementuj tak jej dupy bo z tego co widze to wszyscy te jej dupe krytykują na maksa, a tylko co niektóre kulturalne gazety typu Viva piszą ze ma ona piękną pupe a wiekszosc ludzi i tak widzi i myśli co innego.

Ciidiirom czy wypowiedz niejakiego Zbyszka to dla Ciebie oipnia \"meska\" o sprawie??Dla mnie bynajmniej nie!Zadko ktory facet ma czas na zastanawianie sie nad takimi pierdolami...Zbysiu...jestes bezrobotny??;)

Gość jaka Jennifer Lopez
osobiście bardzo podziwiam Jennifer Lopez. Jej twarz jest iście boska. Przepiękna kobieta! (pomińmy juz kwestie jej tyłka). Kazdej lasce która pisze ze Jennifer Lopez ma okropną twarz mam ochotę urąbać łeb.

Gość przerazilam sie
Z cala pewnoscia JA wyciagnelam tutaj lekcje... myslalam ze faceci maja mozgi, ale jednak jest gorzej niz bylabym w stanie sobie wyobrazic...Do czego, powiedz, sluzy ci glowa i mozg? Zeby deliberowac nad tylkiem samicy? Czy masz pustaku pojecie o tym ze jestes zerem totalnym? Czy myslisz ze jakakolwiek wartosciowa kobieta przejmie sie Twoimi onanistycznymi roszczeniami? jestes tak smieszny ze az wzruszajacy...w tym swoim swiatku z MTV i silownia i cala ta pustka. Nie masz nawet przeczucia co moze polaczyc ludzi, kierowac nimi i ich uczuciami. Wspolczuje Ci najszczerzej, a teraz idz ze swoimi zabawkami do piaskownicy, tylko powiedz wczesniej mamie zeby Ci ne gotowala obiadu tylko szla cwiczyc posladki

Gość Ciidirom
Sleepy cat---> Hehe, Tajemniczy_Zbigniew nie jest moim facetem i nigdy nie będzie, więc nawet nie obchodzi mnie to na ile męska jest jego wypowiedź. Podyskutować można? A autor topiku nie wie, że ta dupa J.Lo jest spryskiwana pudrem w sprayu i nie widać żadnych defektów? Ja zgodzę się z autorem w jednym: bez ćwiczeń nie ma ładnej figury i pod tym chyba każdy się podpisze :)

Gość Ciidirom
Skasuj to br20% przy adresie

Nie zgadzam sie z tym, gdyz kazdy ma inny gust i kazdy facet lubi inna figure u kobiet, Jedni wola wieszaki, a drudzą chcą miec gdzie złapac:) oraz zeby ich kobietka miala czym oddychac i na czym siedziec. Kazda kobieta jet ładna na swoj sposob!

Gość Ciidirom
sleepy cat z czym się zgadzasz? :D:DD:

Gość Ciidirom
u-u-u ojej, współczuję, bo to zdjęcie mnie przeraziło...są jeszcze gorsze? Pokaż jej gorszy wizerunek temu, co nam chce łby pourywać!

Gość Mammamijjjaaa
No to ja mam taki mały micik, o którym ostatnio dyskutowały pewne panie. Otórz jedne z nich należąły to tak zwanych jędz, która potrafią użądzic awanturę, nagadać, przeklnąc i potrząsnąc facetem, a inne były damami, które prostym gestem potrafią wyrazic swoje niezadowolenie i nie kłocą się z facetami, nie krzyczą i nie histryzują, a jednocześnie potrafią przystawić ich tym samym do pionu. I pytanie jest takie: Czy jest tak jak twierdzą kobiety, że faceci wolą zołzy, bardziej je szanują, czy moze raczej ustępują im dla swiętego spokoju i zeby nie słuchać już ich gderania. Czy może jednak wolą damy, delikatne, subtelne, wrażliwe, kobiece. Jak to jest?