Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DO KOBIET

BOL W PACHWINIE W TRAKCIE PRZYJMOWANIA MICROGYNON-POMOCY!

Polecane posty

Gość DO KOBIET

Hej! od okolo 3 tygodni mam bole lekkie, jakby promieniowanie w prawej pachiwnie podczas przyjmwania microgynon , 2 opakowanie. tzn od wczoraj juz nie biore , ale caly czas on jest... jAKBY czuje rozchodzace sie goraco w tym miejscu,,, czy ktos tez tak mial? dziekuje za odpowiedz. aha , od 2 dni przestalam go brac ,ale caly czass jest tak samo..... i kiedy dostane okres!?d;ugo sie czeka po braniu tabletek?

Gość DO KOBIET
plisss pomozcie

ty nie pytj się na forum, tylko do lekarza marsz!!! przez internet nikt ci nie pomoże, więc nie czekaj na odp., bo powinnaś spytać lekarza, a jeśli będzie potrzeba, to go nawet zmienić na innego. Już do lekarza!

jikka ma rację musisz się wybrać do lekarza. Ja brałam Microgynon dosyć długo i nie miałam żadnych dolegliwosci. Idź do lekarza pewnie musisz zmienic tabletki. Pozdrawiam

Gość DO KOBIET
OD ZESZLEGO CZWARTKU nie biore juz tych tabletek. ale dalej mam te promieniowania od strony pachwiny- ustaly troszke to dziwne, ale dotknelam przypadkowo uda i tam mnie bolalo jakby po uderzeniu, a wiem ,ze nigdzie sie nie u derzylam.. kolejna sprawa to taka, ze podobno w ciazy ma siej akies bole wiezadel.... czy moge to z tym laczyc?