Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MissUkraina

Moje marzenie - chce miec 7 dzieci...

Polecane posty

Witajcie ! A w ogole, kto w rodzinie jest niewolnikiem? Zreszta dzieci maja wybor, pomagac rodzicom, czy nie. To zalezy od wychowania, poziomu kultury w rodzinie, ogolnego poziomu zycia, od tego, jak rodzice rozmawiaja z dziecmi, czy potrafia zrozumiec siebie. Ja mam 23 lata, nigdy nie prosze rodzicow o pieniadze, bo, w zasadzie nie mam u kogo prosic, ojciec zmarl 3 lata temu, mama pracuje i placi wszystkie swoje rachunki + opiekuje sie babcia i dziadkiem. Moje dzieci nie beda niewolnikami; o zasilkach tez sie nie martwie, chociaz na Ukrainie kobiety po urodzeniu dziecka otrzymuja troche wiecej, niz 1.500 USD zasilku. Ja mam podwojne obywatelstwo, ukrainskie i amerykanskie, wiec, mysle ze potrafie dzielnie zaopiekowac sie rodzina, nie tylko ze wzgledow finansowych. Mysle ze poradze sobie z wielodzietna rodzinka, moj narzeczony ma 6-ro rodzenstwa, i dostaje na Gwiazdke i na imieniny, na Andrzejki mase prezentow, zawsze ktos z rodziny do niego dzwoni, wszyscy sobie radza w zyciu. Nie jest tak zle... I po co mnie straszyc? Wiem jaka to bedzie odpowiedzialnosc, ale.. CHCE, WIEC POTRAFIE ! PS : Zaglosowalabym na Kaczynskiego :)

Witajcie, zycze wszystkim pieknego poranku ! No coz, i na Giertycha moglabym tez zaglosowac... Pozdrawiam wszystkich !

Gość Koalicja duszpasterska
Dla mnie bachory to przebrzydłe robaki wytapiające się wprost z plazmy zwanej macicą, to zło konieczne służące do tego bym ja w sędziwym wieku była ślepą staruszką🌼🌼🌼 Podziwiam wszystkie te rozkraczone kobiety, które krzyczą z rozkoszy na porodówce "o tak rób mi tak jeszcze" wymiotuję takim widokiem. Ródźcie bym ja miała spokój❤️❤️

Nie bojcie sie, ja sobie urodze, i nie 1-go, a sliczna, zdrowa i kochana siodemke ! A tak sobie zapytam - skad Pani sie wziela? Z porodowki, czy moze z kosmosu? A Jezus Chrystus jak sie urodzil? Nie w szpitalu przyszedl na swiat, prawda? Ojjejjee, nieladnie... kazdy ma swoje zdanie...

Gość gość
marzenie