Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prześcieradła jusz tak

Jak wasze świąteczne porządki

Polecane posty

2 minuty temu, _RC+ napisał:

Powiem tak, kiedyś Śliwka mi uwagę zwróciła na moje zachowanie... 😆 

A na serio, to nawet jak piszę lekko ironicznie czy sarkastycznie, to staram się z szacunkiem i nie drwić. Leżak jest jaki jest, wiele przeszedł w życiu i na pewno nie mam intencji szydzić czy coś. 

Edytowano przez _RC+

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

To bez znaczenia np elce odmówiłem sex i jestem zadowolony 

Mi się tu nie podobają samice z wyglądu zewnętrznego i co zrobisz a że w życiu mam tak zazwyczaj że to brzydkie kręcą nosem najbardziej cóż poradzić 

Ty też się im nie podobasz ze sposobu życia i charakteru, a wyglądu nie pokazujesz, więc wiadomo. 

1 minutę temu, _RC+ napisał:

A na serio, to nawet jak piszę lekko ironicznie czy sarkastycznie, to staram się z szacunkiem i nie drwić. Leżak jest jaki jest, wiele przeszedł w życiu i na pewno nie mam intencji szydzić czy coś. 

Spoko, wiem, to widać, jesteś aż nazbyt delikatny. 

• Haha 1

Co do głównego wątku - u mnie szybko się sprzątało. Mało rzeczy, mało sprzątania 😉

Edytowano przez kris888

1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Ty też się im nie podobasz ze sposobu życia i charakteru, a wyglądu nie pokazujesz, więc wiadomo. 

A to mnie nie pytaj czemu im brzydsza tym bardziej odklejona 

Porządki są w pełni zrobione, o to jest zresztą dbane stale i na bieżąco, więc nie ma wielkiego szaleństwa przed świętami. Dom jest ustrojony (ja i mała pomocnica plus z pomocą taty tam, gdzie męska ręka była potrzebna do lampek itp.). 

Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał:

A to mnie nie pytaj czemu im brzydsza tym bardziej odklejona 

Nie spodobasz się żadnej ze sposobu życia i charakteru, chyba, że ostro zaburzonej. 

Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Porządki są w pełni zrobione, o to jest zresztą dbane stale i na bieżąco, więc nie ma wielkiego szaleństwa przed świętami. Dom jest ustrojony (ja i mała pomocnica plus z pomocą taty tam, gdzie męska ręka była potrzebna do lampek itp.). 

Dzięki. Właśnie - jeszcze ogarnąć oświetlenie świąteczne muszę.

• Like 1

1 godzinę temu, Baba napisał:

No tak. Gdy ktoś nie jest wulgarnym krzykaczem,  to już staje się botem i "szwajcarią" 🤣 

Zamówiłaś materiał? Ja kupiłam dzisiaj marmurowe gary i już dostałam powiadomienie, że nawet jutro będą w domciu 😉

Bo własne zdanie musi być wszędzie wciskane... coś na tej zasadzie. A jak nie jest to jesteś człowiekiem mdłym, bezbarwnym bez osobowości : )

Jeszcze nie zamówiłam, teraz i tak nie będę szyła... może w święta lub po świętach zamówię bez pośpiechu .) pościel mam na zmianę... przejrze inne materiały może coś jeszcze wpadnie mi w oko. 

Teraz przed świętami uwijają się z wysyłką: ) emaliowane? W sam raz bo potrzeba ich więcej do gotowania i podgrzewania... Fajnie : )

Zamówiłam coś innego i to już ostatni taki zakup w tym roku... trafiłam na nie aż tak drogą monstere miętową i alocazje longiloba ‘Purple Vein’ : ) czyli kolejne rośliny... 

8 minut temu, kris888 napisał:

Dzięki. Właśnie - jeszcze ogarnąć oświetlenie świąteczne muszę.

Przy dzieciach to musowo, bo dziecko musi mieć klimat na święta (zresztą samo nie dopuści inaczej i jeszcze dyryguje ;)), ale sama dla siebie też robiłam (choć nie w takim zakresie), bo lubię iluminację zimą. 

4 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Przy dzieciach to musowo, bo dziecko musi mieć klimat na święta (zresztą samo nie dopuści inaczej i jeszcze dyryguje ;)), ale sama dla siebie też robiłam (choć nie w takim zakresie), bo lubię iluminację zimą. 

Oj tak... Poza tym to zawsze fajna odmiana, inne oświetlenie.

Choć co roku zawsze to samo - wyciąganie z pudła i rozplątywanie lampek 😄

12 minut temu, kris888 napisał:

Oj tak... Poza tym to zawsze fajna odmiana, inne oświetlenie.

Choć co roku zawsze to samo - wyciąganie z pudła i rozplątywanie lampek 😄

Jeszcze gorsze są akrobacje na balkonie na drabinie 🫣 Niestety co roku musimy kupować nową girlandę zewnętrzną, bo dom jest wystawiony na wiatr i kable nie wytrzymują.

21 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Jak święta i przygotowania? cały czas na forum, przed i po?

8 minut temu, Fifofa napisał:

Jak święta i przygotowania? cały czas na forum, przed i po?

Masz posty wyżej. Na same święta natomiast wyjeżdżamy. 

Zjawiła się biedna ogórowa ofiara hejtu, są tu może jakieś obrończynie z wczoraj z żądaniami przeprosin dla niego? 🙂 

4 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Masz posty wyżej. Na same święta natomiast wyjeżdżamy. 

Zjawiła się biedna ogórowa ofiara hejtu, są tu może jakieś obrończynie z wczoraj z żądaniami przeprosin dla niego? 🙂 

Ja nie jestem ofiarą. To wasz problem.mi to obojętnie co kto i co myśli, na jakiej fazie jest.

Tylko chciałem odnieść kobiety przeważnie są zajęte w okresie przedświątecznym a widzę od rana do nocy?

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Ja nie jestem ofiarą. To wasz problem.mi to obojętnie co kto i co myśli, na jakiej fazie jest.

Tylko chciałem odnieść kobiety przeważnie są zajęte w okresie przedświątecznym a widzę od rana do nocy?

No i widzisz, napiszę ci tradycyjnie won i zostaniesz ofiarą 🙂 A możesz od razu odpłynąć do Jeża, czy innych zainteresowanych twoim upośledzeniem 🙂 

• Thanks 1

No i widzisz, napiszę ci tradycyjnie won i zostaniesz ofiarą 🙂 A możesz od razu odpłynąć do Jeża, czy innych zainteresowanych twoim upośledzeniem 🙂 

Czyli bida u ciebie.

Edytowano przez Fifofa

No i tak właśnie wygląda typowa akcja tego Janusza (wobec różnych kobiet, wczoraj wobec Pokraki, która opisywała swoje szkolenie z pracy, a ten zaczął majaczyć, że pracuje na taśmie i ogólnie ją obrażać). A jak jeszcze napiszesz, że nie masz najmniejszych wątpliwości, że u niego sprząta się tylko na święta oraz Grażyna zaharowuje się bez żadnej pomocy tego jełopa, to zostaniesz hejterem biednego misia i jego połowicy (która fakt, zasługuje na najgłębsze współczucie) 🙂 

6 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Ciężko do mnie dopłynąć bo nie ma nigdzie morza.

No i tak właśnie wygląda typowa akcja tego Janusza (wobec różnych kobiet, wczoraj wobec Pokraki, która opisywała swoje szkolenie z pracy, a ten zaczął majaczyć, że pracuje na taśmie i ogólnie ją obrażać). A jak jeszcze napiszesz, że nie masz najmniejszych wątpliwości, że u niego sprząta się tylko na święta oraz Grażyna zaharowuje się bez żadnej pomocy tego jełopa, to zostaniesz hejterem biednego misia i jego połowicy (która fakt, zasługuje na najgłębsze współczucie) 🙂 

Gdzie ją obrażałem?  masz jakieś mylną samoocenę.

Wyjeżdżasz na święta na wyżerkę? cię nie stać zrobić 🤧

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Ciężko do mnie dopłynąć bo nie ma nigdzie morza.

O, jesteś. Zajmij się proszę opóźnionym kolegą (inne kobiety nie są zainteresowane interakcjami z nim, a ciągle się doprasza) 🙂 

• Haha 1

48 minut temu, yeya napisał:

Bo własne zdanie musi być wszędzie wciskane... coś na tej zasadzie. A jak nie jest to jesteś człowiekiem mdłym, bezbarwnym bez osobowości : )

Jeszcze nie zamówiłam, teraz i tak nie będę szyła... może w święta lub po świętach zamówię bez pośpiechu .) pościel mam na zmianę... przejrze inne materiały może coś jeszcze wpadnie mi w oko. 

Teraz przed świętami uwijają się z wysyłką: ) emaliowane? W sam raz bo potrzeba ich więcej do gotowania i podgrzewania... Fajnie : )

Zamówiłam coś innego i to już ostatni taki zakup w tym roku... trafiłam na nie aż tak drogą monstere miętową i alocazje longiloba ‘Purple Vein’ : ) czyli kolejne rośliny... 

Emaliowanych garnków nie lubię, te które zamówiłam mają powłokę do której nic nie przywiera.   Mam z tej firmy dużą brytfannę (8 rok) i ani jednej ryski. Piekę w niej mięso, zapiekanki i nawet wszystkie ciasta. W tym roku dokupiłam kwadratowy żeby sitko na frytki pasowało. Tak się fajnie w tym piecze i gotuje, że zamówiłam 3 następne. 

Nie chodzi o świąteczne gotowanie. Już dawno nie szykuję tyle, żeby wojsko wykarmić😉

25 minut temu, Fifofa napisał:

Dlaczego tylko kobiety? 

A pan i władca niby co w tym czasie robi? 

1 godzinę temu, _RC+ napisał:

Schab to marynujesz, pieczesz, podlewasz co 20 minut i jest, pyszny mięciutki, a ciasto to inna bajka... Bo może zakalec wyjść... 😆 i wtedy człowieka trafia coś... xD

Nie wyjdzie, nie z sernika 😉

22 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

Taśma? Luuuz. O mnie pisał, ze jestem qrwą;) w sensie ze to moja praca. zanim to było modne i mun te ‚ksywke’ wymyslil.

Zamknal sie tylko dlatego ze mimochodem wspomniałam ze wstawił tu dane osobowe i czy córka byłaby zadowolona jak odnosi sie do kobiet w necie;)

a co, Ogor wyrósł na kolejna ofiarę hejtu? Buahahaha to forum nie zawodzi.

Edytowano przez Szpinak

1 godzinę temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Mi wystarczy kawałek za 12-17zl chyba 0,5kg

Mi nie wystarczy, bo z tej "świątecznej wyżerki" lubię tylko ciasta, owoce i pierogi. 

1 minutę temu, Szpinak napisał:

Taśma? Luuuz. O mnie pisał, ze jestem qrwą;) w sensie ze to moja praca. zanim to było modne i mun te ‚ksywke’ wymyslil.

Zamknal sie tylko dlatego ze mimochodem wspomniałam ze wstawił tu dane osobowe i czy córka byłaby zadowolona jak odnosi sie do kobiet w necie;)

a co, Ogor wyrósł na kolejna ofiarę hejtu? Buahahaha to forum nie zawodzi.

Tak, nawet miałam go przeprosić za to, że mnie (między innymi) hejtuje 😉 

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się