Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shiny_girl

BIALE ZEBY!!CO NAJLEPSZE NA WYBIELENIE ZEBOW?

Polecane posty

chcialabym miec ladne biale zeby ale nie kcem wydawac kupe kasy i wybielac je profesjonalnie u stomatologa. wiem ze istnieja fatwiejsze domowe sposoby. jakies plyny, pasy, paski? plissss pomozcie...

Gość kokoszkaaaaa
hmm...poczekaj jeszcze jakies dwa tygodnie albo troche dluzej a ci powiem czy to co stosuje przynosci efelkty,ale z tego co czytalam(bo byl o tym kiedys taki topik,niestety nie moge go znalzec,bo nie mam polskich znakow a w hasle wystepowaly polskie znaki)innym to dalo efekty

Gość kokoszkaaaaa
no ale ja dopiero zaczelam stosowac,wiec o efektach nie moge ci powiedziec,w kazdym badz razie stosuje Biala Perle z aplikatorami za 61,20

a jak ktos ma pruchnice zebow to tez moze pobawic sie w wybielanie zabkow?

wczoraj byłam u dentysty.......pytałam o wybielanie zebów. Moja dentystka zrobiła mi jednal tzw. piaskowanie zębów- usuneła wszystkie przebarwienia i kamien i osady.....potem szorowała mi zeby piaskiem puszczanym pod bardzo wysokim cienieniem. Boze mam zęby o 4 tony bielsze niz miałam- są jak nie moje!!! az babka sie zdziwiła i pokazał mi lusterko!!! jestem pod wrazeniem- mam przepiękne zęby!!! i zapłaciłąm niecałą stówke:-)

ale najlepiej zeby przed takim zabiegiem wyleczyc sobie ząbki.....bo białe a dziurawe zeby nie wygladają fajnie:-)

Gość dentystka
myjcie dwa razy w tygodniu zeby pasta rozmieszana z prozkiem do pieczenia to taki domowy sposob ale bardzo skuteczny . Zapewniam ze zeby beda bielsze o 3,4 tony. rzycze powodzenia. nie szkodzi zebom i jest calkiem tanie.

Gość biale
ja sobie zrobiłam licówki, bo inne pierdoły nic nie dały, efekt rewelacyjny, prościutkie bielutkie ząbki. Koszt za 4 zęby ok 2500 zl, ciężko na to pracowałam ale się opłacało. Polecam

no własnie co z tym proskiem?? cos nie chce mi sie wierzyc ze to działa.... Sama polecam Paski White Strips z Blendamet DZIAŁA I KOSZTUJE OK 50 ZŁ

Gość Ach to ja
Działa- próbowałam.... ale długo tego nie stosowałam, znudzoło mi sie, a smak okrpny... Wiem, ż eproszek wybiela także białe tkaniny... Po tygodniu jest efekt. Pozdro

Gość no oki
a szkliwo? czy po takim proszku nie zniszczy sie szkliwo?

kto nie ma prostych zebow to nawet paski mu nie pomoga! czy to prawda?

czy z tym proszkiem to napewno bezpieczne?? Bo po paskach White Strips juz nie ma sladu (dzuiałają przez 6 miesiecy, pozniej trzeba powtorzyc..)

Gość Ach to ja
Ja się martwiłam, że mi je zniszczy..Bo one takie dziwne były po tym proszku pamiętam... ale czy niszczy szkliwo?? Nie wiem. Jeśłi ktos pamięta jaki ijest skład tego proszku, to można nad tym pomyśleć.. Ja nie pamietam niestety... :( Ale dziur nie miałam;)

ale efekty były?? ty je widzialas (moca wyobrazni :P ) czy inni tez to zauwazali????

Gość .....sabrina....
ja słyszałam że proszek szkodzi,tzn niszczy szkliwo,wiec ja sie boje troche:o powiedzcie coś o tej perle?działa?

Gość celebre 23
ja tez slyszalam za proszek niszczy szkliwo dlatego nie za czesto uzywac i efekty tez sa.a co do pasty do zebow to tylko sensodyne powiedziala mi dentystka.zobaczymy

Gość xqxq
ja slyszalam,ze soda oczyszczona pomaga na wybielanie zebow...mama zawsze mi to powtarzala...hm...moze warto sprobowac...

Gość slyszlaam ze wiekszoc domowych
sposobow niszczy szkilwo..chcialabym miec bile .. ale do tego by nie niszczyly szkliwa sa takir? blagam .. :( mam zolte a tak chcialabym miec piekny bielszy usmech

Gość stara drezyna
a jakby tak umys tym proszkiem a potem szybko jakąś pastą z minerałami uzupełniającymi szkliwo to może nie było by takich skód?? co myslice?

Gość slyszlaam ze wiekszoc domowych
sposobow niszczy szkilwo..chcialabym miec bile .. ale do tego by nie niszczyly szkliwa sa takir? blagam .. :( mam zolte a tak chcialabym miec piekny bielszy usmech

Gość golaaa
Nie tylko większośc domowych sposobów, ale też większość "profesjonalnych" preparatów a właściwie wszystkie niszczą szkliwo. Moja znajoma jest stomatologiem i odradza wszelkie cudowne preparaty dostępne na allegro i gdzie się tylko da - stosowanie ich prowadzi do uszkodzeń szkliwa - tworzą się mikroskopijne pęknięcia i zęy zaczynają się dużo szybciej psuć. Więc polecałabym się zastanowić nad tymi cudami z aptek i sklepów internetowych.

Gość blanx
jest taka pasta blanx wybielająca- w aptece ok 23 zł- dużo dobrego o niej słyszałam ale osobistych doświadczeń z nią nie mam

Gość OLKA18
MOIM ZDANIEM NIE DA SIE WYBIELIC ZEBOW BEZ NARUSZENIA SZKLIWA, SAMA UZYWALAM PASKI WHITE STIPES I STRASZNIE BOLALY MNIE ZEBY, CHOC BYLY BARDZO SKUTECZNE, TYLKO DENERWUJE MNIE ZE SA TAKIE KROTKIE JAKBYSMY CHCIELI WYBIELIC Z 5 ZEBOW Z PRZODU, MI DENTYSTK AMOWILA O WYBIELANIU TAKIM JEDNORAZOWYM, ALE MOWI ,ZE PO TYM WYLA DO KSIEZYCA CALA NOC DO YASMIN: CZY TO TWOJE WYBIELANIE MOGLO NARUSZYC SZKLIWO?

Gość nos ciemne koszule
!!!!!!!!!!

Gość MONIKA NOWACKA
a podobno ze soda oczyszczona jest dobra

Gość .....sabrina....
proszek do pieczenie zawiera zawiera właśnie sode:p

Myj zeby trzy razy dziennie z zegarkiem w lazience po min 3 minuty. Markową pastą. A co 3 pasta niech bedzie wybielajaca (ciagle to niezdrowo). To wszystko. I uwazaj zeby myc rownomiernie - najczesciej szorujemy wlasnie jedynki i dwojki,a najmniejsza uwage zwracamy na trojki i czworki. No i pij herbate slabsza, unikaj kawy, papierosow. To wszystko... Sprawdzilam na sobie, polecam.

Gość Martex
Myjcie zęby trzy razy dziennie, a będą białe bez sztucznych wybielaczy. Ja tak robię i to skutkuje. Poza tym mam zdrowe zęby bez dziur.Życzę powodzenia.