Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shiny_girl

BIALE ZEBY!!CO NAJLEPSZE NA WYBIELENIE ZEBOW?

Polecane posty

Gość under 16
a co myslicie o pascie denivit ??? chcialam sobie ja kupic

Gość no i zabrali mi nicka
Ja uzywam pastu BLANX i jestem bardzo zadowolona, super wybiela zeby i je chroni.

Gość under 16
tak??? wlasnie denivit chyba niszczy szkliwo?? a ile kosztuje ta psata,po ilu dniacg widAC roznice???ale Ty masz zeby bardziej podatne do wybielania czy razcej nie??/

Gość Gordonn
Soda jest bardzo dobra i wchodzi w większość past do wybielania. Jest naprawdę dobra i działa a jest środkiem naturalnych i nie ma w składzie jak wiele past do zębów tych rakotwórczych PEG ileś tam (numer) i Sodium Laureth Sulfate oraz różnych CI. Jak tak się boicie o zdrowie to zacznijcie czytać składy co sobie i dziąsłom robicie. Soda to jest to:P

Gość Ania-sss
A którą pastę Blanx używasz,bo są różne jej rodzaje?

Gość zupelny brak weny
odpiszcie :):0

Gość gfbvf
ja myje od kilku dni pasta z soda i widze efekty 🌼

Gość zupelny brak weny
tak ?? :) to znaczy na paste posypujesz sode?? moje zeby sa trudne do wybielenia,mimo ze mam lat i nie pale,nie pije kawy itp albo slabo jakos to robie

Gość gfbvf
tak, posypuje paste na szzoteczce soda :) Moje tez sa trudne do wybielenia i tez nie pale ani nic :P Ale widze efekty :)

bo te ze skllepów dają krótkotrwały efekt natmoast pasty niszą szkliwo albo przyciemniają dziąsła na kolor bardziej czerwony wiec efekt jest tylko pttyczny

Gość zupelny brak weny
sprobuje z ta soda,a po jakim czasie zauwazylas efekt??? i tak codziennie myjesz ta soda?

Gość czy ta soda czysci rowniez
plomby? mam mala plombe z boku 1 , nie wiem czy nie spowoduje to szorowanie soda gorszego efektu

Gość hopaaaaaa

ja zamowilam na allegro zel wybielajacy, starczyl na 10 zabiegow. zeby mam napewno bielsze, nie sa wprawdzie super bielutkie ale jestem zadowolona. wydalam 60 zl, w zestawie byl zel wybielajacy, nakladki i zel reminalizujacy

Gość cif
mi pomógł cif

ja zawsze miałam kompleksy z powodu moich zółtych zębów,w końcu się przemogłam i będąc w Niemczech kupiłam żel dr martin schwarz home comfort,z pierwszym razem zmieniło mi ton o 6 stopni,teraz co 4 miesiące poprawiam efekt,oczywiście cały czas pamiętam o tym by na co dzień dbać o zęby,teraz już kupuję przez internet

Gość gość
Odpowiednia dieta i profesjonalny zabieg wybielania w gabinecie. Ja miałam wybielane zęby 3 tygodnie temu w gabinecie www.popkoadam.pl i jestem bardzo zadowolona z efektów. Domowe sposoby nie dawały mi wcale rezultatów niestety.

ja wybielam zelem w domu i jestem zadowolony,kupuję przez internet żel dr martin schwarz,nakładam na szczęki i 3-4msc mam sppkój

Gość gość
prowadzi do wybielanie w klinice

Słyszałam że paski wybielające White Strips są świetne i dają super efekty, tylko trzeba raz na jakiś czas powtarzać zabieg żeby zęby były cały czas białe

Żeby mieć białe zęby to wcale nie trzeba chodzić do dentysty i wydawać niewiadomo ile pieniędzy. Są dużo prostsze sposoby które można wykonać samemu. Np można zakupić sobie nakładki do wybielania zębów iWhite i stosować je zgodnie z zaleceniami i efekt pojawi się po kilku dniach.