Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta Obdarta

WAX- odżywka do włosów

Polecane posty

Ponieważ zaczyna sie jesień chciałam wzmocnić moje włosy i sprawić,żeby szybciej rosły.Słyszałam,że rewelacyjną odzywką jest WAX. Może ktoś coś o niej napisać???????? Dzięki:):):):):)

Gość wejdź na
wykasuj to co jest po 267 i powinno się załadować ;)

przykro mi,ale dobrych doświadczeń z WAXem nie mam. Sporadycznie używałam-jakiś czas temu wylądowałam w szpitalu,tak głowa mi spuchła,że świata nie widziałam-po zastosowaniu tej odżywki(sterydy,kroplówki,itd.)taki efekt.okazało się,że nagle się uczuliłam na bodajże hennę,która jest jej składnikiem.Także mogę tylko antyreklamę robić.A nie lepiej zastosować jakiś preparat od wewnątrz?bedzie chyba bardziej skuteczny.pozdrawiam

Gość dużo lepsza jest placenta

Gość łysa
mi po Waxie włosy zaczęly wypadać garściami-nie wiem dlaczego ale trwa to już ponad miesiąc i chyba przestanę go używać:(

No to widzę tu same negatywne opinie,a ja nasłuchałam się jaka to rewelacja!!!!!!!!! Czy jest ktoś,komu ta odzywka pomogła??????????

Gość a mi pasuje
po chemioterapii wypadly mi wszystkie wlosy, lekarka polecila mi wlasnie wax i teraz odrastaja mi piekne zdrowe wlosy

Gość czekoladka23
ja mam juz 3 opakowanie, dodam ze czesto farbuje wlosy i mialam strasznie zniszczone odkad uzywam waxu kazdy kto dotyka moje wlosy nie wierzy ze mimo iz farbowane sa miekkie i lsniace!!